Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar merhaba ben pyroclinice ovu testi kullanıyorum bu ay. 5-6 gündür hep pozitif çıkıyor günde 2 kez öğlen 12 akşam 7 gibi yapıyorum ama hiç silikleşmedi hep pozitif kaldı (benim çizgim kontrol çizgisinden hep daha koyu çok belirgin çıkıyor) acaba gebelik olabilir mi diye (adet olmuştum ama ara ara bulantım vardı üstüne görüp farkında değilsem diye) dün kanda bhcg baktırdım <1.2 negatif çıktı ama halen ovu testi çok bariz pozitif. Boşuna saçmasapan umutlanmak da istemiyorum aslında, sonra üzülüyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu arada bugün adetin 16. Günü. Adetin 11. gününden beri testler pozitif çıkıyor

beta hcg için adetin 16. günü erken. ovulasyon testi adetin son günleri koyu çıkınca gebelik belirtisiymiş lh vücutta sürekli var ovulasyondan önce pik yapıyor sadece. ovulasyon pozitif çıkıyorsa bence günaşırı dene derim ben.

Evet ben once cift cizgiyi yakalayamicam sandim testler bozuk sandim ama meger yumurtlamam geç oluyomus 11.gun basladim testi yapmaya 16.gun net çift cizgi cikti 17.gun tekrar yaptim yine net çift cizgi cikti o gunun gecesi yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum 15 16 17.gun gun asiri iliski oldu suan bekleme asamasindayim :) 2 gun kaldi adetime ins hamileyimdir

Ayyy çok heycanlııı :) İnşallah ttunmuştur bebiş :) Haberdar eder misin buradan ? Biz korunmayı yeni bıraktık şuan reglim ama biter bitmez başlıcam teste. Bende senin kullandığından alayım netten.. Testte ilk denemen mi senin de? Ay kusra bakma canım çok soru sordum yaa...

Yok canm olurmu :))) ovulasyon testini ilk defa bu ay denedim ben korunmayi 5 ay once birakmistim bu 6. Ayim ins tutar tutarsa hemen yazarim buraya :) bu arada folik asit kullaniyosun dimi ben kullaniyorum 3 aydir doktor vermisti

Yok canm olurmu :))) ovulasyon testini ilk defa bu ay denedim ben korunmayi 5 ay once birakmistim bu 6. Ayim ins tutar tutarsa hemen yazarim buraya :) bu arada folik asit kullaniyosun dimi ben kullaniyorum 3 aydir doktor vermisti
Korunmayı bırakınca doktora gittin mi dicektim bende :) Bende gitmek istiyorum reglim bitince mi gitmeliyim sence ? Folik asit kullanmıyorum hiç gitmedim doktora falan..

Ben korunmayi birakmaya karar verdigimde gittim ilk gittigimde rahime net bakamamis adetin bittigi gun gel dedi bana o zaman gittim hicbi sorun yok tertemiz dedi folik asit yazdi bana hamile kalana kadar kullan dedi bebegin olusumu icin cok onemli bi vitaminmis hamikelikten 2 3 ay once kullanilmaya baslanmasi gerekiyomus bende hemen hemen hamile kalamadigim icin 3 ay bitti kullaniyorum arttk ins bu ay tutar :) sende git muhakkak doktora canm

Alttan muayene etmiştir. Nasıl zor muydu? Ben çok çekiniyorum yaa. İnşallah canım bian önce gelir bebişin inşallah sağlıkla.. Hangi şehirdesin bu arada?

Iyi arastr canm doktor secimi cok onemli ben bitane buldum ama hamile kalinca belki degisririrm icime sinen bi doktor bulcam once bi hamile kaliymda ins evet uzaktayz bende hic bilemiyorum oralari

Iyi arastr canm doktor secimi cok onemli ben bitane buldum ama hamile kalinca belki degisririrm icime sinen bi doktor bulcam once bi hamile kaliymda ins evet uzaktayz bende hic bilemiyorum oralari
Aynen canım bian önce bi bakayım doktor dediğin gibi.. Amam gebelik takibi daha ciddi bi dönem daha ince eleyip sık dokumak lazım..

Aynen oyle valla ben cok kolay sniyodum ama oyke degilms allah kolaylk versn bize yakin zamanda ins cocuk nasip etsin :)

Amin ins canm ben ufakta olsa bi dneyim kazandim bu konuda testi yaparken sormak istedigin bse olursa sor bende sonuc cikar cikmaz yazarm :)

kızlar merhaba,
Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. ben de bu ay ovülasyon testi deneyeceğim. strese girmeye başladım artık sanki yapınca hemen olur gibi düşünüyordum hep olmuyo üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…