- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Ovulasyon testini kullanmış mıydın daha önce canım sen ?kızlar merhaba,
Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. ben de bu ay ovülasyon testi deneyeceğim. strese girmeye başladım artıksanki yapınca hemen olur gibi düşünüyordum hep olmuyo üzülüyorum
hayır canım kullanmadım bu ay deniycem beş ay önce karar verdik bebiş yapmaya doktora gittim herşey normal çıktı folic asit verdi kullandım olmadı bunay da ovülasyon testi ile deniycem yine olmazsa eşim gidecek doktora bakalım hayırlısıOvulasyon testini kullanmış mıydın daha önce canım sen ?
Doktorlar adetin 2-3. Günü çağırıyor genelde. Hormon testi ve ultrason bakmak için. Ama adetin geçtiyse bile gitme imkanın varsa bir görüş istersen. Folik asit kesinlikle kullan. Gebe kalma planlanınca 3 ay öncesinde başlanması öneriliyor bebişte nöral tüp defekti diye bir hastalık sakatlık riskini düşürüyor önlüyor. Kesinlikle kullanKorunmayı bırakınca doktora gittin mi dicektim bende :) Bende gitmek istiyorum reglim bitince mi gitmeliyim sence ? Folik asit kullanmıyorum hiç gitmedim doktora falan..
Kızlar bana cvp yazan yok mu yaa?Kızlar merhaba ben pyroclinice ovu testi kullanıyorum bu ay. 5-6 gündür hep pozitif çıkıyor günde 2 kez öğlen 12 akşam 7 gibi yapıyorum ama hiç silikleşmedi hep pozitif kaldı (benim çizgim kontrol çizgisinden hep daha koyu çok belirgin çıkıyor) acaba gebelik olabilir mi diye (adet olmuştum ama ara ara bulantım vardı üstüne görüp farkında değilsem diye) dün kanda bhcg baktırdım <1.2 negatif çıktı ama halen ovu testi çok bariz pozitif. Boşuna saçmasapan umutlanmak da istemiyorum aslında, sonra üzülüyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu arada bugün adetin 16. Günü. Adetin 11. gününden beri testler pozitif çıkıyor
canım seninki garip bi durum olmuş benim anladığım kadarıyla bu ovülasyon kitleri yumurtlamanın olduğu günü tespit ediyo o da sadece bi gün. sıvı almadan kullanıyosun değil mi? niye öyle oldu kiKızlar bana cvp yazan yok mu yaa?
Evet canım sıvı alımına saatlere falan dikkat ediyorum geçen ay aşılama yapıldı gtutmadı acaba kist mi oluştu diyorum yada bu ay yumurtam geç çatlayacak yada hiç çatlamayacak mı diyorum. Bazı arkadaşların da 4-5 gün pozitif çıkmış o ay birden fazla yumurtaları varmış. İnş öyle olmuştur benim decanım seninki garip bi durum olmuş benim anladığım kadarıyla bu ovülasyon kitleri yumurtlamanın olduğu günü tespit ediyo o da sadece bi gün. sıvı almadan kullanıyosun değil mi? niye öyle oldu ki
Anlayamadım bu işleri ben arkadaşlar yaa. İnternet yanıltıcı mı bilmiyorum. Bikaç yerde de folik asitin gebelikten öncesinde alımının bebiş için gereksiz olduğu gebe kalındığında başlanması gerektiği yazıyordu..Doktorlar adetin 2-3. Günü çağırıyor genelde. Hormon testi ve ultrason bakmak için. Ama adetin geçtiyse bile gitme imkanın varsa bir görüş istersen. Folik asit kesinlikle kullan. Gebe kalma planlanınca 3 ay öncesinde başlanması öneriliyor bebişte nöral tüp defekti diye bir hastalık sakatlık riskini düşürüyor önlüyor. Kesinlikle kullan
İlk muayenen alttan mı oldu canım?? Ay ben nasıl yenicem bu korkumu. Kkorkuorum o ilk muayeneden yaaDoktorlar adetin 2-3. Günü çağırıyor genelde. Hormon testi ve ultrason bakmak için. Ama adetin geçtiyse bile gitme imkanın varsa bir görüş istersen. Folik asit kesinlikle kullan. Gebe kalma planlanınca 3 ay öncesinde başlanması öneriliyor bebişte nöral tüp defekti diye bir hastalık sakatlık riskini düşürüyor önlüyor. Kesinlikle kullan
inşallah canım öyle olmuşturEvet canım sıvı alımına saatlere falan dikkat ediyorum geçen ay aşılama yapıldı gtutmadı acaba kist mi oluştu diyorum yada bu ay yumurtam geç çatlayacak yada hiç çatlamayacak mı diyorum. Bazı arkadaşların da 4-5 gün pozitif çıkmış o ay birden fazla yumurtaları varmış. İnş öyle olmuştur benim de
canım ben de sadece bi kez alttan muayene oldum ve aşırı deeecede kasılmıştım giderken ama inan kasılacak hiç bişey yok ne canım acıdı ne utandım gayet güzel geçti doktorum çok kibardı her şeyi açıkladı. hem zaten önlük filan giydiriyolar utanacak bişey yok sakin olİlk muayenen alttan mı oldu canım?? Ay ben nasıl yenicem bu korkumu. Kkorkuorum o ilk muayeneden yaa
Doktor da önemli tabiki canım. Bide ben Ankaradayım ve hiç bilmiyorum buraları. İnternetten araştırdığım kadarıyla bakıcam doktor konusuna.canım ben de sadece bi kez alttan muayene oldum ve aşırı deeecede kasılmıştım giderken ama inan kasılacak hiç bişey yok ne canım acıdı ne utandım gayet güzel geçti doktorum çok kibardı her şeyi açıkladı. hem zaten önlük filan giydiriyolar utanacak bişey yok sakin ol
Canımm.. sorun olursa yaz demiştin sorum varrAmin ins canm ben ufakta olsa bi dneyim kazandim bu konuda testi yaparken sormak istedigin bse olursa sor bende sonuc cikar cikmaz yazarm :)
Adet düzensiZliği de var bende erken de olabiliraskininaskisi benim adet iyice bittigi gun yikandim diger gun yapmaya basladim cunku erken yumurtamada olabilir benim geç olmustu 16.gunde cifti yakaladim bakalm senin kacinci gun olcak
Anladım canım.. Senin sonuç ne zaman belli olur ??Benim cok duzenlidir canm duzenli insanlar icin 14.gun diyolar yumurtlamaya ama benm 16 cikti o yuzden cift cizgiyi bulana kadar yap canm hic belli olmuyo ne zaman cikcagi
Hayırlısı canım. İnşallah tutunmuştur bebişş hayırlı haberler verirsin bizeValla suan beklemedeyim yarin hasta olmam gerekiyo ama hicbi belirtim yok sadece belim cok agriyo bde bazen sag bazen sol kasikta agrim oluyo ben gebelige yoramiyorum cunku gectigimz aylarda kasik agrisi flan olurdu bana ama ber zamam gunum gelmeden 3 yada 5 gun oncr hasta olurdum bakalm hayirlisi artk 3 4 gun gecsin oyle test yaparim umitlenmek istemiyorum hemen son 5 ayi dusununcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?