- 22 Ağustos 2015
- 75
- 45
- 18
- 33
Canım kesinlikle gebelik öncesi hatta 3 ay öncesinden başlanmalı. Anne adayında da eksiklik varsa gitsin diye ve bebeğin ilk 4-6 hafta bu vitamine kesinlikle ihtiyacı var diye. Anne adayı gebeliği öğrendiğinde bebeğin organları oluşmaya başlamış oluyor çoktan. Bu bilgileri bir sağlıkçı olarak söylüyorum güvenebilirsin kafan hiç karışmasın kesinlikle kullan canım bebişinin iyiliği içinAnlayamadım bu işleri ben arkadaşlar yaa. İnternet yanıltıcı mı bilmiyorum. Bikaç yerde de folik asitin gebelikten öncesinde alımının bebiş için gereksiz olduğu gebe kalındığında başlanması gerektiği yazıyordu..
Tatlım önerilen o da, ben de malesef vaginismus var ilişki oluyor az bir kasılma ile ama alttan muayene olamıyorum karından idrara sıkışık halde bakıyorlar. Ama en net ve kaliteli görüntü değerlendirme alttan olanı. Keşke ben de alttan baktırabilsem.İlk muayenen alttan mı oldu canım?? Ay ben nasıl yenicem bu korkumu. Kkorkuorum o ilk muayeneden yaa
İnş vardır bebiş. Müjdeli haberini bekliyoruz canımValla suan beklemedeyim yarin hasta olmam gerekiyo ama hicbi belirtim yok sadece belim cok agriyo bde bazen sag bazen sol kasikta agrim oluyo ben gebelige yoramiyorum cunku gectigimz aylarda kasik agrisi flan olurdu bana ama ber zamam gunum gelmeden 3 yada 5 gun oncr hasta olurdum bakalm hayirlisi artk 3 4 gun gecsin oyle test yaparim umitlenmek istemiyorum hemen son 5 ayi dusununcee
canım tam emin olamadım 14a yada 18a gibi geldi bana zaten sen o günleri değerlendirmişsin. hakkında hayırlısı olsun artık inşallah bu ay hamiş olursunSırayla adetin günlerine ve sabah akşam diye ovulasyon testlerim şöyle:
11A 13A 14S 14A 15S 15A 16S 17S 17A 18A 20S 20A
Ne zaman yumurta çatlamış olabilir?
(İlişki günleri adetin 12 14 16 17 19 20. Günleri)
İnş canım çok saol. Tek tüpüm kapalı çıktı 9 aydır uğraşıyoruz inş bu ay olmuşturcanım tam emin olamadım 14a yada 18a gibi geldi bana zaten sen o günleri değerlendirmişsin. hakkında hayırlısı olsun artık inşallah bu ay hamiş olursun
ilk bebeğin mi olacak canım? bi de sorması ayıp kaç yaşındasın?İnş canım çok saol. Tek tüpüm kapalı çıktı 9 aydır uğraşıyoruz inş bu ay olmuştur
Rahatlıkla sorabilirsin canım 30 yaşındayim aslında 31in içindeyim 3 ay sonra 31 dolacak. 6 yaşında bir kızım var ona plansız bir şekilde 2. Ayda hamile kaldım. 2ciye 9 ay önce karar verdik ama nasip olmadı 9 ay içinde 2 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ay iğne ile aşılama oldum ama bebiş olmadı. Tek tüpüm kapalı çıktı 3 ay önce hsgde. Eşimin tetkikleri iyi sayılır. Bakalım bu ay ovu testi ile deniyoruz bu ay da olmazsa adet görünce ilk tüp bebek denemesini düşünüyoruz (doktorlar öneriyor zaten). Ben çocukları çok seviyorum 3-4 hatta 5 tane çocuk istiyorum yaş da ilerlemeye başladı. İnan ilk bebeğim olacakmış gibi heyecanlıyım. Nasip kısmet. Allah herkese anneliği tattırsın inş. Bana da tekrar nasip olur inşilk bebeğin mi olacak canım? bi de sorması ayıp kaç yaşındasın?
allah bağışlasın kızını canım. inşallah ikinci de en yakın zamanda gelir fazla bekletmez annesini. yaşın müsait 4 tane yapabilirsin daha önünde uzun bi vakit var. benim ilk bebeğim olacak 29 yaşındayım denemelerimizde 5. ay bu ay yumurtlamam yarın olacak ama şehir dışındayımRahatlıkla sorabilirsin canım 30 yaşındayim aslında 31in içindeyim 3 ay sonra 31 dolacak. 6 yaşında bir kızım var ona plansız bir şekilde 2. Ayda hamile kaldım. 2ciye 9 ay önce karar verdik ama nasip olmadı 9 ay içinde 2 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ay iğne ile aşılama oldum ama bebiş olmadı. Tek tüpüm kapalı çıktı 3 ay önce hsgde. Eşimin tetkikleri iyi sayılır. Bakalım bu ay ovu testi ile deniyoruz bu ay da olmazsa adet görünce ilk tüp bebek denemesini düşünüyoruz (doktorlar öneriyor zaten). Ben çocukları çok seviyorum 3-4 hatta 5 tane çocuk istiyorum yaş da ilerlemeye başladı. İnan ilk bebeğim olacakmış gibi heyecanlıyım. Nasip kısmet. Allah herkese anneliği tattırsın inş. Bana da tekrar nasip olur inş
Canım 15s 15 a gibi geldi banada. Hayırlısıyla tutunmuştur bebiş inşallahh. O güzel haberi alman dileğiyle inşallahh. Bizide haberdar edersin dimiSırayla adetin günlerine ve sabah akşam diye ovulasyon testlerim şöyle:
11A 13A 14S 14A 15S 15A 16S 17S 17A 18A 20S 20A
Ne zaman yumurta çatlamış olabilir?
(İlişki günleri adetin 12 14 16 17 19 20. Günleri)
Ayy çok teşekkür ederimmm cevapladığın için canımcımCanım kesinlikle gebelik öncesi hatta 3 ay öncesinden başlanmalı. Anne adayında da eksiklik varsa gitsin diye ve bebeğin ilk 4-6 hafta bu vitamine kesinlikle ihtiyacı var diye. Anne adayı gebeliği öğrendiğinde bebeğin organları oluşmaya başlamış oluyor çoktan. Bu bilgileri bir sağlıkçı olarak söylüyorum güvenebilirsin kafan hiç karışmasın kesinlikle kullan canım bebişinin iyiliği için
Canım yine belirgin T. Bu sayfadaki takip edip okuduğum yazılara göre devam etmelisin gibi görünüyo. Tabi ben çok da tecrübeli değilim bende yeni başlıcam bu testeKızlar 583. Sayfada 10 gündür yaptığım ovu testlerim ve ilişki günleri yazıyor. Bu da az önceki ovu testim. 2 çizgide yine belirgin çıktı benimki kontrolden hafif silik gibi sadece. 10 gündür hep pozitif. Silikleşmedi bir türlü. Adetin 21. Günündeyim. En son dün akşam ilişki oldu bende vaginismus var az kasılmayla oluyor ilişki ama sürekli günaşırı ilişki beni yordu ve biraz stres yaptı. Sizce ilişki devam mı yoksa yeterli mi? Yumurtam çatlamış mıdır sizce? Yorum yapın lütfen özellikle de ilişki konusunda, devam etmem gerekiyorsa mecbur edicem tabi.
İnş canım inş müjdeli haberi verebilirimCanım 15s 15 a gibi geldi banada. Hayırlısıyla tutunmuştur bebiş inşallahh. O güzel haberi alman dileğiyle inşallahh. Bizide haberdar edersin dimi
10 gündür pozitif cikiyo demişsin. Forumlarda okudugum kadariyla ovulasyon testi hamilelerde surekli pozitif cikabiliyormus. Belki de gebelik testi yapmalisin..Kızlar 583. Sayfada 10 gündür yaptığım ovu testlerim ve ilişki günleri yazıyor. Bu da az önceki ovu testim. 2 çizgide yine belirgin çıktı benimki kontrolden hafif silik gibi sadece. 10 gündür hep pozitif. Silikleşmedi bir türlü. Adetin 21. Günündeyim. En son dün akşam ilişki oldu bende vaginismus var az kasılmayla oluyor ilişki ama sürekli günaşırı ilişki beni yordu ve biraz stres yaptı. Sizce ilişki devam mı yoksa yeterli mi? Yumurtam çatlamış mıdır sizce? Yorum yapın lütfen özellikle de ilişki konusunda, devam etmem gerekiyorsa mecbur edicem tabi.
Saol canım bata 6 gün kala gebelik testi yaptım başta hiç çizgi yoktu 3 saat sonra 2. Çizgiyi gördüm ama ne derece güvenilir blilmiyorum10 gündür pozitif cikiyo demişsin. Forumlarda okudugum kadariyla ovulasyon testi hamilelerde surekli pozitif cikabiliyormus. Belki de gebelik testi yapmalisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?