Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ilgisi yok canım bütün doktorlar bunu gebelikten ez az 3 ay önce öneriyor.bir kere folik asit vücutta depolanmıyor günlük atılıyor o neden ile günlük takviye alman lazım.mesela benim erkek kardeşim spinabifida diye nörolojık bir hastalık ile doğdu türkçe acıklaması omirilik kemiğinin açık doğması çok riskli bir hastalık sakat kalma ve ölüm riski çok fazla.çok şükür kardeşim sağlığına kavuştu.ama ben bu korunma işini bırakacağım sürede folik asit ile ilgili çok geniş bir araştırma yaptm ve kardeşimin doğduğu hastalığın tek nedeninin folik asit eksikliği olduğunu öğrendim ve bunu hiçbir doktor söylememişti bize.folik asit çocukta olusabilecek nörolojik rahatsızlıkları %70 oranında azaltıyormuş ki bu çok yüksek bir oran bence bşr vitamin için.o nedenle ben gerekliliğine kesinlikle inanıyorum ve 20 mayıstan beri aralıksız kullanıyorum doktorumda yazdı ayrıca.kesinlikle kullanılması lazım hamile kalana kadarda bırakma 1 sene bile sürse...

bu arada arkadaşlar benim adetimin 10.günü bugün ve laboquick marla ovu testine dün başladım.yapmaya silik çıktı.iş yerinde ortamım uygun olmadığı için sadece sadece akşam 7 gibi falan yapıyorum en uygun saat akşam 5 falan denilmiş birçok yerde bu neye gör doğru veya benim yaptığım saatte yanlış çıkarmı acaba acil cvp verirmisniz lütfen

Haklısın vücutta depolanmıyor ben 8 ay aksatmadan kullandım baktım olmuyo 5 aydır sadece yum çatladıktan sonra başlıyorum adette bırakıyorum 13 ay oldu hamile kalamıyorum.sence tekrar devamlı kullanmaya başlasammı.bu arada hemşireyim.ayrıca ovu testini akşam 10 a kadar rahatlıkla yapabilirsin sadece 10 dan sonra yapma 7 uygundur bence

anladım canım eşin ve sen gerekli muaynelerinizi yaptınız mı peki hsg dahil???13 ay uzun geldi biraz bana.gerçi benim yakın bir arkadaşım kendinde veeşinde hiçbir sorun olmadığı halde 11 ay sonra 12.ay ancak hamile kaldı normalde kabul edilebilir.sadece merak ettim altında yatan sebebi.birde bence sürekli kullanmalısın zaten depolanan bir vitamin olmadığı günlük vücuttan atıldığı için fazla aımın veya uzun süreli alımın herhangi bir zararı olacagını dusunmuyrum.ayrıca hemşireymişşsin.imkanların bizlerden daha fazladır çalıştığın yerde bu konularda daha saglıklı bilgi alabilecegin bir doktor yok mu??

Canım aslında 1 oğlum var 10 yaşında.olsada olur olmasada diyorum ama her ay test yapmaktan kendimi alamıyorum.ben aile sağlığı merkezindeyim yani uzman hekim yok.anca kan tahlili yapıtiyorum kendime anlıcağın

anladım cnm hakkında hayırlısı allah olana salık sıhhat versin.bizler ne yapalım takma kafana dha bir çoçuk için kendimizi paralıyoruz.ikinciden geçtik.gerçi ben tek yumurta ikiziyim benim ikiz çocuğumun olma sansı yüksek:)rabbim en ayırlısını verir insallah bir an önce.bir kız bir erkek ikiz olsa keske allahtan istediğim gönlümden gecen o.ama rabbim hakkımda en hayırlısı ne ise onu bilir.kısmet.inşallah tez zamanda 2.bebeğini alırsın kucagına maasallah birini 10 yasına getirmıssın.helal olsun.bu arada hangi sehirdesin???

İstanbuldayım canım doktora 1 ay gittim yum takibi için bide tahliller için onun dışında bişey yapmadım.bilmiyorum kafam karışık 2.çocuğa hazırmıyım onu bile bilmitorum başlarda her ay ağladım olmuyo diye çok hecesliydim.artık hevesim yok

Ben de akşam 7 civarı yapıyordum bir sıkıntı yaşamadım o ay kullandığım markada seninle aynıydı sadece saat 8den sonraya bırakmamaya çalış birde sabah ilk idrarla yapma. Genellikle sabah 10la akşam 8 arasında yapmak yetiyor diye biliyorum her gün aynı saatlerde yapmaya özen göste inş bir sıkıntı olmayacak :)

Günaydın kızlar bugün adetin 25. Günü. 21 günde verdiğim progesteron sonucu 6.80 çıkmış. Bugün hem progesteron (25. Gün değeri için) hem de bhcg için kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak? (Kanlar başka ilçeye gönderiliyor o nedenle sonuç bugün de çıkabilir 2-3 gün sonra da) Bata 4 gün kaldı miratech ve predıctor marka 2 adet erken gebelik testi buldum onlardan birini yapıcam birazdan. İnş bebiş vardır ve pozitif çıkar sonuçlarım dua edin lütfen. Bu arada dün akşam ovulasyon testi yaptım proclinic marka fotosunu ekledim galenik marka ovulasyon testi de yapmıştım ama onun fotosunu ekleyemedim onda da silikti (dün 3. Ayını doldurmuş hamile bir arkadaşıma proclinic marka ovulasyon testinden bir tane verdim akşam yapmış mesaj attı benim çizgim kontrol kadar koyu çıkmadı daha açık dedi ne kadar açık çıktı onu tam bilmiyorum bugün öğrenince yazarım size şekerler)

Eklentiler

• 20150901_132337.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 3.528
kızlar günaydın ben yumurtlama günümde ovalüasyon testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm ancak 3 gün sonra testi tekrar yaptığımda ikinci çizgi yok denecek kadar azdı normaldede böyle mi olması gerekiyor. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

evet cnm normal olanda bu zaten önemli olan koyu gördüğün günleri değerlendirmek.3 gün sonra silikleşmeye başladıysa bu yumurtlamanın bittiğini ve bitmek üzere olduğunu gösteriyor.zatn iki çizgiyide koyu gördüğün gün itibari ile sonraki 36 saati değerlendirmen gerekiyor.buda 3 gün demek oluyor yani en geç 3 gün içrisinde yumurta çatlıyor ve 6-24 saat içerisinde döllenmesi için sperm gerekiyor.aslında normal sağlıklı bir çitftin bir ay içinde hamile kalma olasılıgısadece %20 yani mucizevi bir düzen kurmuş rabbim insana.helede ilk ilişki ile hamile kalanlar mucizeyi yakalayan dahiler çok şanslılar:)umarım rabbim tez zamanda hepimize nasip eder çalışmakara devam et.umarım silik gördüğün güne kadar geçen 3 günü iyi değerlendirmişsindir.

elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdirine kalmış artık. İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz çok teşekkür ederim cevabın içinde

Kızlar sabah (bata 4 var) miratech ve predictor erken gebelik testi ve mavi çizgi normal gebelik testi yaptım (negatif çıktıkça hızımı alamadım üçünü de aynı idrarla yaptım) üçü de negatif. Bhcg ve 25. Gün progesteron için kanımı verdim (21. Gün progesteron 6.80di) belki akşamüstü sonuç çıkabilir yazarım buraya da. Bu arada 3 aylık hamile arkadaş verdiğim ovulasyon testini yanlış değerlendirmiş baktım ki onun çizgisi kontrolden çok daha koyu çıkmış. Dua edin kızlar hamiş olayım :)

Hanımlar polikistik over hastasıyım 2kez aşılama oldum ilki tuttu 8haftalık kürtaj oldm kalbi atmadığı için ikinci asılmam tutmadı adet düzensizliğim vardı kürtajsonra düzene girmeye başladı şimdi ben bugn adetimin 2.günü adet bitiminden sonra ovulasyon testiyle hamile kalanilimiyim

Merhaba kızlar 1.5 yıllık evliyim ve 5 aydır bebis istiyoruz ben ilk kez bu ay oluvasyon testi yapıyorum düzensiz adet oluyorum. 40 gün ortalamasi ve ona göre başladım testi yapmaya 22. Günden beri yapıyorum testlerde ilk 3 gün t çizgisi daha koyu idi 2 günde bir birlikte olduk eşimle sizce hamiş olabilir miyim

İnş hamişsindir canım. Bu testler ne marka canım? Her ikisini de soruyorum

Bata tahminen 4 gün var. Aslında 2 yıl öncesine kadar 28 günde bir oluyordum son 1.5 yıldır düzeni biraz değişti her ay oluyorum ama genelde 26-28 günde bir gibi. Bu yaşıma kadar sadece 2-3 defa 35 günde oldum. Bu ay ovulasyon testi kullandım ama 10 gün boyunca pozitif vermişti o nedenle ne zaman yumurtladım anlayamadım tahminen (28 günlük eski düzenime göre) bata 4 kaldı Bugün bhcg <1.2 çıktı progesteron değerim 21. Gün 6.8di bugün 25. Günümde 5.1 çıktı (progesteron değerlerim farklı hastanelerde bakıldı aynı laboratuar değil ama) bakalım bekliycez görcez bhcg yükselecek mi diye. Allah büyük ol derse olur. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Bu ay olmazsa da tüp bebeğe gidiyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…