- 6 Ağustos 2015
- 219
- 118
- 18
- 38
hayır tabiki canım benim ilk 10 dk dan sonra oluşan sonuçları asla dikkte alma nem kaynından dolay olusan çizgiler onlar...Saol canım bata 6 gün kala gebelik testi yaptım başta hiç çizgi yoktu 3 saat sonra 2. Çizgiyi gördüm ama ne derece güvenilir blilmiyorum
ilgisi yok canım bütün doktorlar bunu gebelikten ez az 3 ay önce öneriyor.bir kere folik asit vücutta depolanmıyor günlük atılıyor o neden ile günlük takviye alman lazım.mesela benim erkek kardeşim spinabifida diye nörolojık bir hastalık ile doğdu türkçe acıklaması omirilik kemiğinin açık doğması çok riskli bir hastalık sakat kalma ve ölüm riski çok fazla.çok şükür kardeşim sağlığına kavuştu.ama ben bu korunma işini bırakacağım sürede folik asit ile ilgili çok geniş bir araştırma yaptm ve kardeşimin doğduğu hastalığın tek nedeninin folik asit eksikliği olduğunu öğrendim ve bunu hiçbir doktor söylememişti bize.folik asit çocukta olusabilecek nörolojik rahatsızlıkları %70 oranında azaltıyormuş ki bu çok yüksek bir oran bence bşr vitamin için.o nedenle ben gerekliliğine kesinlikle inanıyorum ve 20 mayıstan beri aralıksız kullanıyorum doktorumda yazdı ayrıca.kesinlikle kullanılması lazım hamile kalana kadarda bırakma 1 sene bile sürse...Canım kesinlikle gebelik öncesi hatta 3 ay öncesinden başlanmalı. Anne adayında da eksiklik varsa gitsin diye ve bebeğin ilk 4-6 hafta bu vitamine kesinlikle ihtiyacı var diye. Anne adayı gebeliği öğrendiğinde bebeğin organları oluşmaya başlamış oluyor çoktan. Bu bilgileri bir sağlıkçı olarak söylüyorum güvenebilirsin kafan hiç karışmasın kesinlikle kullan canım bebişinin iyiliği için
Haklısın vücutta depolanmıyor ben 8 ay aksatmadan kullandım baktım olmuyo 5 aydır sadece yum çatladıktan sonra başlıyorum adette bırakıyorum 13 ay oldu hamile kalamıyorum.sence tekrar devamlı kullanmaya başlasammı.bu arada hemşireyim.ayrıca ovu testini akşam 10 a kadar rahatlıkla yapabilirsin sadece 10 dan sonra yapma 7 uygundur benceilgisi yok canım bütün doktorlar bunu gebelikten ez az 3 ay önce öneriyor.bir kere folik asit vücutta depolanmıyor günlük atılıyor o neden ile günlük takviye alman lazım.mesela benim erkek kardeşim spinabifida diye nörolojık bir hastalık ile doğdu türkçe acıklaması omirilik kemiğinin açık doğması çok riskli bir hastalık sakat kalma ve ölüm riski çok fazla.çok şükür kardeşim sağlığına kavuştu.ama ben bu korunma işini bırakacağım sürede folik asit ile ilgili çok geniş bir araştırma yaptm ve kardeşimin doğduğu hastalığın tek nedeninin folik asit eksikliği olduğunu öğrendim ve bunu hiçbir doktor söylememişti bize.folik asit çocukta olusabilecek nörolojik rahatsızlıkları %70 oranında azaltıyormuş ki bu çok yüksek bir oran bence bşr vitamin için.o nedenle ben gerekliliğine kesinlikle inanıyorum ve 20 mayıstan beri aralıksız kullanıyorum doktorumda yazdı ayrıca.kesinlikle kullanılması lazım hamile kalana kadarda bırakma 1 sene bile sürse...
anladım canım eşin ve sen gerekli muaynelerinizi yaptınız mı peki hsg dahil???13 ay uzun geldi biraz bana.gerçi benim yakın bir arkadaşım kendinde veeşinde hiçbir sorun olmadığı halde 11 ay sonra 12.ay ancak hamile kaldı normalde kabul edilebilir.sadece merak ettim altında yatan sebebi.birde bence sürekli kullanmalısın zaten depolanan bir vitamin olmadığı günlük vücuttan atıldığı için fazla aımın veya uzun süreli alımın herhangi bir zararı olacagını dusunmuyrum.ayrıca hemşireymişşsin.imkanların bizlerden daha fazladır çalıştığın yerde bu konularda daha saglıklı bilgi alabilecegin bir doktor yok mu??Haklısın vücutta depolanmıyor ben 8 ay aksatmadan kullandım baktım olmuyo 5 aydır sadece yum çatladıktan sonra başlıyorum adette bırakıyorum 13 ay oldu hamile kalamıyorum.sence tekrar devamlı kullanmaya başlasammı.bu arada hemşireyim.ayrıca ovu testini akşam 10 a kadar rahatlıkla yapabilirsin sadece 10 dan sonra yapma 7 uygundur bence
Canım aslında 1 oğlum var 10 yaşında.olsada olur olmasada diyorum ama her ay test yapmaktan kendimi alamıyorum.ben aile sağlığı merkezindeyim yani uzman hekim yok.anca kan tahlili yapıtiyorum kendime anlıcağınanladım canım eşin ve sen gerekli muaynelerinizi yaptınız mı peki hsg dahil???13 ay uzun geldi biraz bana.gerçi benim yakın bir arkadaşım kendinde veeşinde hiçbir sorun olmadığı halde 11 ay sonra 12.ay ancak hamile kaldı normalde kabul edilebilir.sadece merak ettim altında yatan sebebi.birde bence sürekli kullanmalısın zaten depolanan bir vitamin olmadığı günlük vücuttan atıldığı için fazla aımın veya uzun süreli alımın herhangi bir zararı olacagını dusunmuyrum.ayrıca hemşireymişşsin.imkanların bizlerden daha fazladır çalıştığın yerde bu konularda daha saglıklı bilgi alabilecegin bir doktor yok mu??
Tatlım önerilen o da, ben de malesef vaginismus var ilişki oluyor az bir kasılma ile ama alttan muayene olamıyorum karından idrara sıkışık halde bakıyorlar. Ama en net ve kaliteli görüntü değerlendirme alttan olanı. Keşke ben de alttan baktırabilsem.
anladım cnm hakkında hayırlısı allah olana salık sıhhat versin.bizler ne yapalım takma kafana dha bir çoçuk için kendimizi paralıyoruz.ikinciden geçtik.gerçi ben tek yumurta ikiziyim benim ikiz çocuğumun olma sansı yüksek:)rabbim en ayırlısını verir insallah bir an önce.bir kız bir erkek ikiz olsa keske allahtan istediğim gönlümden gecen o.ama rabbim hakkımda en hayırlısı ne ise onu bilir.kısmet.inşallah tez zamanda 2.bebeğini alırsın kucagına maasallah birini 10 yasına getirmıssın.helal olsun.bu arada hangi sehirdesin???Canım aslında 1 oğlum var 10 yaşında.olsada olur olmasada diyorum ama her ay test yapmaktan kendimi alamıyorum.ben aile sağlığı merkezindeyim yani uzman hekim yok.anca kan tahlili yapıtiyorum kendime anlıcağın
İstanbuldayım canım doktora 1 ay gittim yum takibi için bide tahliller için onun dışında bişey yapmadım.bilmiyorum kafam karışık 2.çocuğa hazırmıyım onu bile bilmitorum başlarda her ay ağladım olmuyo diye çok hecesliydim.artık hevesim yokanladım cnm hakkında hayırlısı allah olana salık sıhhat versin.bizler ne yapalım takma kafana dha bir çoçuk için kendimizi paralıyoruz.ikinciden geçtik.gerçi ben tek yumurta ikiziyim benim ikiz çocuğumun olma sansı yüksek:)rabbim en ayırlısını verir insallah bir an önce.bir kız bir erkek ikiz olsa keske allahtan istediğim gönlümden gecen o.ama rabbim hakkımda en hayırlısı ne ise onu bilir.kısmet.inşallah tez zamanda 2.bebeğini alırsın kucagına maasallah birini 10 yasına getirmıssın.helal olsun.bu arada hangi sehirdesin???
lilly canım sende durumlar ne , ben bu ay devam ettim bakalımÇıkar canım 10 gün kala bile çıkıyor erken testlerde gebelik varsa. Hadi hayırlısı inşallah pozitif çıkar :) haberini bekliyoruz. Olmazsada üzülme çalışmalara devam :)
Ben de akşam 7 civarı yapıyordum bir sıkıntı yaşamadım o ay kullandığım markada seninle aynıydı sadece saat 8den sonraya bırakmamaya çalış birde sabah ilk idrarla yapma. Genellikle sabah 10la akşam 8 arasında yapmak yetiyor diye biliyorum her gün aynı saatlerde yapmaya özen göste inş bir sıkıntı olmayacak :)bu arada arkadaşlar benim adetimin 10.günü bugün ve laboquick marla ovu testine dün başladım.yapmaya silik çıktı.iş yerinde ortamım uygun olmadığı için sadece sadece akşam 7 gibi falan yapıyorum en uygun saat akşam 5 falan denilmiş birçok yerde bu neye gör doğru veya benim yaptığım saatte yanlış çıkarmı acaba acil cvp verirmisniz lütfen
evet cnm normal olanda bu zaten önemli olan koyu gördüğün günleri değerlendirmek.3 gün sonra silikleşmeye başladıysa bu yumurtlamanın bittiğini ve bitmek üzere olduğunu gösteriyor.zatn iki çizgiyide koyu gördüğün gün itibari ile sonraki 36 saati değerlendirmen gerekiyor.buda 3 gün demek oluyor yani en geç 3 gün içrisinde yumurta çatlıyor ve 6-24 saat içerisinde döllenmesi için sperm gerekiyor.aslında normal sağlıklı bir çitftin bir ay içinde hamile kalma olasılıgısadece %20 yani mucizevi bir düzen kurmuş rabbim insana.helede ilk ilişki ile hamile kalanlar mucizeyi yakalayan dahiler çok şanslılar:)umarım rabbim tez zamanda hepimize nasip eder çalışmakara devam et.umarım silik gördüğün güne kadar geçen 3 günü iyi değerlendirmişsindir.kızlar günaydın ben yumurtlama günümde ovalüasyon testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm ancak 3 gün sonra testi tekrar yaptığımda ikinci çizgi yok denecek kadar azdı normaldede böyle mi olması gerekiyor. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdirine kalmış artık. İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz çok teşekkür ederim cevabın içindeevet cnm normal olanda bu zaten önemli olan koyu gördüğün günleri değerlendirmek.3 gün sonra silikleşmeye başladıysa bu yumurtlamanın bittiğini ve bitmek üzere olduğunu gösteriyor.zatn iki çizgiyide koyu gördüğün gün itibari ile sonraki 36 saati değerlendirmen gerekiyor.buda 3 gün demek oluyor yani en geç 3 gün içrisinde yumurta çatlıyor ve 6-24 saat içerisinde döllenmesi için sperm gerekiyor.aslında normal sağlıklı bir çitftin bir ay içinde hamile kalma olasılıgısadece %20 yani mucizevi bir düzen kurmuş rabbim insana.helede ilk ilişki ile hamile kalanlar mucizeyi yakalayan dahiler çok şanslılar:)umarım rabbim tez zamanda hepimize nasip eder çalışmakara devam et.umarım silik gördüğün güne kadar geçen 3 günü iyi değerlendirmişsindir.
İnş hamişsindir canım. Bu testler ne marka canım? Her ikisini de soruyorumMerhaba kızlar 1.5 yıllık evliyim ve 5 aydır bebis istiyoruz ben ilk kez bu ay oluvasyon testi yapıyorum düzensiz adet oluyorum. 40 gün ortalamasi ve ona göre başladım testi yapmaya 22. Günden beri yapıyorum testlerde ilk 3 gün t çizgisi daha koyu idi 2 günde bir birlikte olduk eşimle sizce hamiş olabilir miyim Eki Görüntüle 1621899
Ilk eczaneden aldım 5 adet pyrocilinice daha sonra netten laboquick aldım onunla devam ediyorum şimdi devam etmeli miyimİnş hamişsindir canım. Bu testler ne marka canım? Her ikisini de soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?