Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ilk 3 gün hep t çizgisi daha j

Ilk eczaneden aldım 5 adet pyrocilinice daha sonra netten laboquick aldım onunla devam ediyorum şimdi devam etmeli miyim
Eğer testin varsa biraz daha silikleşene kadar devam et canım bu arada günaşırı ilişkilere de devam

Ilk 3 gün hep t çizgisi daha j
Canım bende bu ay pyroclinic kullandım 3-4 kutu sabah akşam yaptım 10 gün boyunca hep pozitif çıktı sonra aynı marka tekrar aldım ne zaman silikleşecek diye. Aynı markaydı ama kaset rengi bembeyaz daha küçük senin 2. Kaset tipin (laboguickle) aynı gibiydi. Onda silik çıktı sonra emin olmak için galenik marka aldım onda da silik ama çok silik değil kontrolden silik ama. O nedenle ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Ama 3-4 gün pozitif çıkıp sonra silikleşmesi doğal bence.

Anormal bir durum yoksa güzel ilk acaba hamilemiyim ondan mı böyle oluyor diye test bile yaptım tabi negatif oldu :) tamam çizgi siliklesene kadar devam ediyorum ben

Inşallah bu ay olur canım tüp bebeğe gerek bile kalmaz :)amin

Arkadaşlar ilk defa yazıyorum burdan. Ne.olur cevap verin lütfen bende ovu testi yaptım dün ve bugün ikisinde de kırmızı çizgi çıktı şimdi ben yumurtlama donemindemiyim bu çizgiler.ne anlama geliyor ilişkiye girersek tutma ihtimali en yüksek dönem mi oluyor ne olur cevap yazın anlayamadm tam bu testler dün ve bugüne ait ?

Eklentiler

• 2015-09-03 23.57.01.webp
    29 KB · Görüntüleme: 193
Adetim in 12. Ve 13.günündeyim

Çift çizgi görmen gerekiyor. Teste devam etmelisin.

Hım diğer çizgi de çok koyu kırmızı olması lazım yani öyle mı onu görürsem o gün mutlaka ilişki olmalı değil mi
Evet canım. İki çizgide koyuysa eğer o gün ve devamındaki 2 gün ilişkiye devam. Daha koyu değil senin 2.çizgi..

Canım naptın sonuçlarını? İnşallah tutunmuştur bebişş
Canım bata 2 kaldı adet belirtim yok gerçi öyle yoğun bir adet belirtim de olmaz genelde. İdrar testi yapıyorum ama henüz birşey yok. Zaten 2 gün önce kanda negatifti ama inş yükselir sonradan. Bat geçerse tekrar kanda bakıcam. Bu arada tşk ederim ilgin için canım çok saol

Ayy canım inşallah pozitif çıkar tutunur minik kuzu Ne demek canım merak ediyorum inşallah gönlüne göre olur herşey

Burdan haberdar et bizi

Selam kızlar ben test yapmaya devam ediyordum 23. 24. Günümde koyulasma olmuştu gün aşırı beraber olmaya devam ediyorum sonra teste de devam ettim bugün 30 günüm du hatta silik çıkar ise test yapmayı bırakacaktim. Ve eşit koyulukta çıktı testim testi yaparken 3 saatlik idrar kullandım ve sadece 1 bardak su içtim oda saat 10 da kafayı yiyeceğim ben şimdi yeniden mi yumurtlama yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…