inşallah canım. Ilk eczaneden aldım 5 adet pyrocilinice daha sonra netten laboquick aldım onunla devam ediyorum şimdi devam etmeli miyim yoksa benim için süreç bitti mi dersiniz . Bide ilk üç gün hep t çizgisi daha koyu idi sizce neden öyle olmuştur.
Eğer testin varsa biraz daha silikleşene kadar devam et canım bu arada günaşırı ilişkilere de devamIlk eczaneden aldım 5 adet pyrocilinice daha sonra netten laboquick aldım onunla devam ediyorum şimdi devam etmeli miyim
Canım bende bu ay pyroclinic kullandım 3-4 kutu sabah akşam yaptım 10 gün boyunca hep pozitif çıktı sonra aynı marka tekrar aldım ne zaman silikleşecek diye. Aynı markaydı ama kaset rengi bembeyaz daha küçük senin 2. Kaset tipin (laboguickle) aynı gibiydi. Onda silik çıktı sonra emin olmak için galenik marka aldım onda da silik ama çok silik değil kontrolden silik ama. O nedenle ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Ama 3-4 gün pozitif çıkıp sonra silikleşmesi doğal bence.Ilk 3 gün hep t çizgisi daha j
Anormal bir durum yoksa güzel ilk acaba hamilemiyim ondan mı böyle oluyor diye test bile yaptım tabi negatif oldu :) tamam çizgi siliklesene kadar devam ediyorum benCanım bende bu ay pyroclinic kullandım 3-4 kutu sabah akşam yaptım 10 gün boyunca hep pozitif çıktı sonra aynı marka tekrar aldım ne zaman silikleşecek diye. Aynı markaydı ama kaset rengi bembeyaz daha küçük senin 2. Kaset tipin (laboguickle) aynı gibiydi. Onda silik çıktı sonra emin olmak için galenik marka aldım onda da silik ama çok silik değil kontrolden silik ama. O nedenle ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Ama 3-4 gün pozitif çıkıp sonra silikleşmesi doğal bence.
Inşallah bu ay olur canım tüp bebeğe gerek bile kalmaz :)aminBata tahminen 4 gün var. Aslında 2 yıl öncesine kadar 28 günde bir oluyordum son 1.5 yıldır düzeni biraz değişti her ay oluyorum ama genelde 26-28 günde bir gibi. Bu yaşıma kadar sadece 2-3 defa 35 günde oldum. Bu ay ovulasyon testi kullandım ama 10 gün boyunca pozitif vermişti o nedenle ne zaman yumurtladım anlayamadım tahminen (28 günlük eski düzenime göre) bata 4 kaldı Bugün bhcg <1.2 çıktı progesteron değerim 21. Gün 6.8di bugün 25. Günümde 5.1 çıktı (progesteron değerlerim farklı hastanelerde bakıldı aynı laboratuar değil ama) bakalım bekliycez görcez bhcg yükselecek mi diye. Allah büyük ol derse olur. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Bu ay olmazsa da tüp bebeğe gidiyoruz artık
Saol canım inş inş inşInşallah bu ay olur canım tüp bebeğe gerek bile kalmaz :)amin
Adetim in 12. Ve 13.günündeyimArkadaşlar ilk defa yazıyorum burdan. Ne.olur cevap verin lütfenbende ovu testi yaptım dün ve bugün ikisinde de kırmızı çizgi çıktı şimdi ben yumurtlama donemindemiyim bu çizgiler.ne anlama geliyor ilişkiye girersek tutma ihtimali en yüksek dönem mi oluyor ne olur cevap yazın anlayamadm tam bu testler dün ve bugüne ait ?
Çift çizgi görmen gerekiyor. Teste devam etmelisin.Arkadaşlar ilk defa yazıyorum burdan. Ne.olur cevap verin lütfenbende ovu testi yaptım dün ve bugün ikisinde de kırmızı çizgi çıktı şimdi ben yumurtlama donemindemiyim bu çizgiler.ne anlama geliyor ilişkiye girersek tutma ihtimali en yüksek dönem mi oluyor ne olur cevap yazın anlayamadm tam bu testler dün ve bugüne ait ?
Hım diğer çizgi de çok koyu kırmızı olması lazım yani öyle mı onu görürsem o gün mutlaka ilişki olmalı değil miÇift çizgi görmen gerekiyor. Teste devam etmelisin.
Evet canım. İki çizgide koyuysa eğer o gün ve devamındaki 2 gün ilişkiye devam. Daha koyu değil senin 2.çizgi..Hım diğer çizgi de çok koyu kırmızı olması lazım yani öyle mı onu görürsem o gün mutlaka ilişki olmalı değil mi
Canım naptın sonuçlarını? İnşallah tutunmuştur bebişşSaol canım inş inş inş
Tamam çok teşekkür edrim peki bu 2.çizgi hafif silik olunca yumurtlama ya az kaldı demek mi acaba bugün adetimin 14.günü deEvet canım. İki çizgide koyuysa eğer o gün ve devamındaki 2 gün ilişkiye devam. Daha koyu değil senin 2.çizgi..
Canım onu bilmiyorum yaa.. Koyulaşıyo mu peki ilk günki gibi son yaptığn yoksa ??Tamam çok teşekkür edrim peki bu 2.çizgi hafif silik olunca yumurtlama ya az kaldı demek mi acaba bugün adetimin 14.günü de
Canım bata 2 kaldı adet belirtim yok gerçi öyle yoğun bir adet belirtim de olmaz genelde. İdrar testi yapıyorum ama henüz birşey yok. Zaten 2 gün önce kanda negatifti ama inş yükselir sonradan. Bat geçerse tekrar kanda bakıcam. Bu arada tşk ederim ilgin için canım çok saolCanım naptın sonuçlarını? İnşallah tutunmuştur bebişş
Ayy canım inşallah pozitif çıkar tutunur minik kuzuCanım bata 2 kaldı adet belirtim yok gerçi öyle yoğun bir adet belirtim de olmaz genelde. İdrar testi yapıyorum ama henüz birşey yok. Zaten 2 gün önce kanda negatifti ama inş yükselir sonradan. Bat geçerse tekrar kanda bakıcam. Bu arada tşk ederim ilgin için canım çok saol
Burdan haberdar et biziCanım bata 2 kaldı adet belirtim yok gerçi öyle yoğun bir adet belirtim de olmaz genelde. İdrar testi yapıyorum ama henüz birşey yok. Zaten 2 gün önce kanda negatifti ama inş yükselir sonradan. Bat geçerse tekrar kanda bakıcam. Bu arada tşk ederim ilgin için canım çok saol
Canımmmmm.. Napıosun ?Ins canm ogrenir ogrenmez yazcam zaten :)) ins bu ay tutunabilmistir bebis
Tamam tatlım inş müjdeli bir haber verebilirimBurdan haberdar et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?