Canım bata 2 kaldı adet belirtim yok gerçi öyle yoğun bir adet belirtim de olmaz genelde. İdrar testi yapıyorum ama henüz birşey yok. Zaten 2 gün önce kanda negatifti ama inş yükselir sonradan. Bat geçerse tekrar kanda bakıcam. Bu arada tşk ederim ilgin için canım çok saol
Kana Nerede baktıracaksin bir arkadaşım sağlık ocağında testler çok iyi olmuyor mus bakmaları büyük hastaneye mi gitmek gerek illaCanım bata 2 kaldı adet belirtim yok gerçi öyle yoğun bir adet belirtim de olmaz genelde. İdrar testi yapıyorum ama henüz birşey yok. Zaten 2 gün önce kanda negatifti ama inş yükselir sonradan. Bat geçerse tekrar kanda bakıcam. Bu arada tşk ederim ilgin için canım çok saol
hamile olma olasiligin yuksek eczanede satilan gebelik testi ile yaparsan cikabilirSelam kızlar ben test yapmaya devam ediyordum 23. 24. Günümde koyulasma olmuştu gün aşırı beraber olmaya devam ediyorum sonra teste de devam ettim bugün 30 günüm du hatta silik çıkar ise test yapmayı bırakacaktim. Ve eşit koyulukta çıktı testim testi yaparken 3 saatlik idrar kullandım ve sadece 1 bardak su içtim oda saat 10 da Eki Görüntüle 1624649 kafayı yiyeceğim ben şimdi yeniden mi yumurtlama yaşıyorum
Ben hastanede baktırıyorum canım sağlıkçıyım zaten hastanede. Sağlık ocağı konusunda pek bilgim yok. İstersen garanti olsun diye hastanede baktırKana Nerede baktıracaksin bir arkadaşım sağlık ocağında testler çok iyi olmuyor mus bakmaları büyük hastaneye mi gitmek gerek illa
Normalde Adetim 40 günde bir oluyor erken değil mi test için canım evde testim var yarın sabah yapayım çok heyecanlandim şimdi canımhamile olma olasiligin yuksek eczanede satilan gebelik testi ile yaparsan cikabilir
Canım hamile olabilirsin yada yumurtlama. İnş birinci olasılıktır bata kaç var?Selam kızlar ben test yapmaya devam ediyordum 23. 24. Günümde koyulasma olmuştu gün aşırı beraber olmaya devam ediyorum sonra teste de devam ettim bugün 30 günüm du hatta silik çıkar ise test yapmayı bırakacaktim. Ve eşit koyulukta çıktı testim testi yaparken 3 saatlik idrar kullandım ve sadece 1 bardak su içtim oda saat 10 da Eki Görüntüle 1624649 kafayı yiyeceğim ben şimdi yeniden mi yumurtlama yaşıyorum
Canım o zaman varsa bile idrarda çıkmayabilir erken gibi daha. gebelik testi negatif çıkarsa kanda baktır yada ovu testlerine (halen pozitifse günaşırı ilişkiye de) devam et. İnş bebiştendirErken değil mi benim
Normalde Adetim 40 günde bir oluyor erken değil mi test için canım evde testim var yarın sabah yapayım çok heyecanlandim şimdi canım
Canım bu testin markası ne?Selam kızlar ben test yapmaya devam ediyordum 23. 24. Günümde koyulasma olmuştu gün aşırı beraber olmaya devam ediyorum sonra teste de devam ettim bugün 30 günüm du hatta silik çıkar ise test yapmayı bırakacaktim. Ve eşit koyulukta çıktı testim testi yaparken 3 saatlik idrar kullandım ve sadece 1 bardak su içtim oda saat 10 da Eki Görüntüle 1624649 kafayı yiyeceğim ben şimdi yeniden mi yumurtlama yaşıyorum
Ben hastanede baktırıyorum canım sağlıkçıyım zaten hastanede. Sağlık ocağı konusunda pek bilgim yok. İstersen garanti olsun diye hastanede baktır
Laboquick hocam .Canım bu testin markası ne?
Urfada canımAnladım canım Neredesiniz
Inşallah canım yaa çok istiyoruz artık :)Canım o zaman varsa bile idrarda çıkmayabilir erken gibi daha. gebelik testi negatif çıkarsa kanda baktır yada ovu testlerine (halen pozitifse günaşırı ilişkiye de) devam et. İnş bebiştendir
Inşallah canım yaa çok istiyoruz artık :)Canım o zaman varsa bile idrarda çıkmayabilir erken gibi daha. gebelik testi negatif çıkarsa kanda baktır yada ovu testlerine (halen pozitifse günaşırı ilişkiye de) devam et. İnş bebiştendir
Her işlemde bi istisna muhakkak vardır canım genelleme ise bu söylenen yapmaya değer hayırlısı olsun hakkınız da canımKızlar bize tüp bebek önerilmişti ve mens başlayınca randevu alıp 2. Gün tedaviye başlayacaktık. Bir tüp bebek merkezinde vaginismus nedeniyle alttan muayene olamıyorum deyince doktor üstten bakarım dedi transferi de uyutarak yaparım dedi. Başarı oranı değişmez dedi. Bugün başka bir tüp bebek merkezindeki doktor ise uyutularak transfer olsa bile uyanınca rahim transfer edilen embriyoları atıyor gebelik oluşamıyor dedi (çalışmalar bunu göstermiş kendileri de birkaç vaginismusluya yapmışlar ama hiçbirinin tutmamış) Sizden ricam kendi vaginismuslu olan ve tüp bebekle gebe kalan var mı yada duyduğunuz şahit olduğunuz kimse var mı? ACİL çünkü mens başlıyor gibi ve ben pazartesi günü arayıp randevu almak zorundayım tüp bebek tedavisine başlamak için. Gerçekten tüp bebek tutmuyorsa gitmiycem ama benim gibi olup gebe kalan varsa gidicem
Çalışmalar bunu gösteriyormuş kendileri de birkaç hastada denemiş tutmamış gerçekten de, öyle dedi. Çok üzgünümHep
Her işlemde bi istisna muhakkak vardır canım genelleme ise bu söylenen yapmaya değer hayırlısı olsun hakkınız da canım
Kızlar bize tüp bebek önerilmişti ve mens başlayınca randevu alıp 2. Gün tedaviye başlayacaktık. Bir tüp bebek merkezinde vaginismus nedeniyle alttan muayene olamıyorum deyince doktor üstten bakarım dedi transferi de uyutarak yaparım dedi. Başarı oranı değişmez dedi. Bugün başka bir tüp bebek merkezindeki doktor ise uyutularak transfer olsa bile uyanınca rahim transfer edilen embriyoları atıyor gebelik oluşamıyor dedi (çalışmalar bunu göstermiş kendileri de birkaç vaginismusluya yapmışlar ama hiçbirinin tutmamış) Sizden ricam kendi vaginismuslu olan ve tüp bebekle gebe kalan var mı yada duyduğunuz şahit olduğunuz kimse var mı? ACİL çünkü mens başlıyor gibi ve ben pazartesi günü arayıp randevu almak zorundayım tüp bebek tedavisine başlamak için. Gerçekten tüp bebek tutmuyorsa gitmiycem ama benim gibi olup gebe kalan varsa gidicem[/QUOTE
Yumurtama günün yakınlasiyor olabilirKızlar testi 6 gündür yapıyorum. İkinci çizgi ilk yaptığım teste göre gün gün koyulaştı fakat ilk çizgi kadar koyu değil daha yumurtlama yok sanırım. Sorum şöyle. Günden güne olan koyulaşma neyi ifade ediyo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?