Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kana Nerede baktıracaksin bir arkadaşım sağlık ocağında testler çok iyi olmuyor mus bakmaları büyük hastaneye mi gitmek gerek illa

hamile olma olasiligin yuksek eczanede satilan gebelik testi ile yaparsan cikabilir

Kana Nerede baktıracaksin bir arkadaşım sağlık ocağında testler çok iyi olmuyor mus bakmaları büyük hastaneye mi gitmek gerek illa
Ben hastanede baktırıyorum canım sağlıkçıyım zaten hastanede. Sağlık ocağı konusunda pek bilgim yok. İstersen garanti olsun diye hastanede baktır

Son düzenleme:
Canım hamile olabilirsin yada yumurtlama. İnş birinci olasılıktır bata kaç var?

Erken değil mi benim

Normalde Adetim 40 günde bir oluyor erken değil mi test için canım evde testim var yarın sabah yapayım çok heyecanlandim şimdi canım
Canım o zaman varsa bile idrarda çıkmayabilir erken gibi daha. gebelik testi negatif çıkarsa kanda baktır yada ovu testlerine (halen pozitifse günaşırı ilişkiye de) devam et. İnş bebiştendir

Canım bu testin markası ne?

Kızlar bize tüp bebek önerilmişti ve mens başlayınca randevu alıp 2. Gün tedaviye başlayacaktık. Bir tüp bebek merkezinde vaginismus nedeniyle alttan muayene olamıyorum deyince doktor üstten bakarım dedi transferi de uyutarak yaparım dedi. Başarı oranı değişmez dedi. Bugün başka bir tüp bebek merkezindeki doktor ise uyutularak transfer olsa bile uyanınca rahim transfer edilen embriyoları atıyor gebelik oluşamıyor dedi (çalışmalar bunu göstermiş kendileri de birkaç vaginismusluya yapmışlar ama hiçbirinin tutmamış) Sizden ricam kendi vaginismuslu olan ve tüp bebekle gebe kalan var mı yada duyduğunuz şahit olduğunuz kimse var mı? ACİL çünkü mens başlıyor gibi ve ben pazartesi günü arayıp randevu almak zorundayım tüp bebek tedavisine başlamak için. Gerçekten tüp bebek tutmuyorsa gitmiycem ama benim gibi olup gebe kalan varsa gidicem

Inşallah
Canım o zaman varsa bile idrarda çıkmayabilir erken gibi daha. gebelik testi negatif çıkarsa kanda baktır yada ovu testlerine (halen pozitifse günaşırı ilişkiye de) devam et. İnş bebiştendir
Inşallah canım yaa çok istiyoruz artık :)

Hep
Her işlemde bi istisna muhakkak vardır canım genelleme ise bu söylenen yapmaya değer hayırlısı olsun hakkınız da canım

Hep

Her işlemde bi istisna muhakkak vardır canım genelleme ise bu söylenen yapmaya değer hayırlısı olsun hakkınız da canım
Çalışmalar bunu gösteriyormuş kendileri de birkaç hastada denemiş tutmamış gerçekten de, öyle dedi. Çok üzgünüm

Kızlar testi 6 gündür yapıyorum. İkinci çizgi ilk yaptığım teste göre gün gün koyulaştı fakat ilk çizgi kadar koyu değil daha yumurtlama yok sanırım. Sorum şöyle. Günden güne olan koyulaşma neyi ifade ediyo ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…