Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yumurtama gününün yaklaştığı anlamına gelebilir ama bende silikleşme oldu tam bitiyordu dedim tekrar oldu çift çizgi

ne kadar bekliyorsunuz sonuca bakmak için bazı yerlerde 5 dk bazı yerlerde 10 dk yazıyor.
5 dak sonraki sonuç geçerli yazıyor benim testimde bugün de çift çizgi çıktı hamilemiyim acaba yada yumurta çatlayamadimı

Eklentiler

• 20150906_135034.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 120
Canım o zaman varsa bile idrarda çıkmayabilir erken gibi daha. gebelik testi negatif çıkarsa kanda baktır yada ovu testlerine (halen pozitifse günaşırı ilişkiye de) devam et. İnş bebiştendir
Bugün de yaptım gene pozitif hatta t daha koyu idi kontrol den yarın kan testine gideceğim inşallah hamişimdir

Saol canım çok tşk ederim okudum o başlığı. Saol ilgin için
Yapılan bilimsel çalışmalarada bakarsan yok gösterir diye düşünüyorum google akademik pubmed ve springerdan bakabilirsin. Ben koenzim q 10 sperme etkisini bu şekilde araştırıp bulmuştum.Dualarımdasın allah yardımcın olsun..

Saol canım ya çok tşk ederim sen vaginismuslularda rahim embriyoyu atmıyordur tüp bebek tutar mı diyorsun? O siteler ingilizce galiba. Benim ingilizcem çok zayıf. Bu arada Allah razı olsun canım benim

Saol canım ya çok tşk ederim sen vaginismuslularda rahim embriyoyu atmıyordur tüp bebek tutar mı diyorsun? O siteler ingilizce galiba. Benim ingilizcem çok zayıf. Bu arada Allah razı olsun canım benim
bence alakası yok baktığım kadarıyla, birde ümidini kesme allah ol derse olur..sen elinden gelen herşeyi yap eğer olmazsada bu senin için en iyi olandır..böyle düşünmek seni rahatlatacak.

bence alakası yok baktığım kadarıyla, birde ümidini kesme allah ol derse olur..sen elinden gelen herşeyi yap eğer olmazsada bu senin için en iyi olandır..böyle düşünmek seni rahatlatacak.
sonuçta anestezi ile transfer olup hamile kalanlar var demekki oluyor.

Çok saol canım benim çok saol

bence hamilesin gitgide koyulasiyor lh testi umarim kan testinde de guzel haber alirsin
Bugün Gebelik Testi yaptım ve sonuç pozitif hemen kan verdim sonucu bekliyoruz :) Çok heyecanlıyım Allah herkese bu heyecanı hissettirsin eşime Henüz söylemedim özel olsun istiyorum nasıl söylemeliyim sizce

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ovulasyon testinden belliydi zaten..Tebrikler..

hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza... eşine de sürpriz olarak söylemen çok hoş bir davranış. bebek bekleyen anne tshırtü ile karşıla kocanı eve gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…