Evet güzel fikir sevdim bunu teşekkür ederim.hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza... eşine de sürpriz olarak söylemen çok hoş bir davranış. bebek bekleyen anne tshırtü ile karşıla kocanı eve gelince
Ama ikimiz de öğretmeniz seminer e beraber gidip beraber dönüyoruz bugün kanı bile gizli gittim çok zorlandim :)Evet güzel fikir sevdim bunu teşekkür ederim.
benle eşimde aynı işyerinde çalışıyoruz :) ben mart ayında gebe olduğumu öğrendiğimde hastaneden telefonla arayıp söylemiştim. ama maalesef 1 hafta sonra düştü gebelik kesesini oluşturamamış dedi doktor.Ama ikimiz de öğretmeniz seminer e beraber gidip beraber dönüyoruz bugün kanı bile gizli gittim çok zorlandim :)
Hayırlı olsun canım. Tebrik ederim darısı başımıza dua et bize de. Ben hamile kalınca eşime sürpriz yapmak için önünde yazı olan zıbınlardan almıştım ama vermek nasip olmadı halenBugün Gebelik Testi yaptım ve sonuç pozitif hemen kan verdim sonucu bekliyoruz :) Eki Görüntüle 1625998 Çok heyecanlıyım Allah herkese bu heyecanı hissettirsin eşime Henüz söylemedim özel olsun istiyorum nasıl söylemeliyim sizce
Inşallah canım inşallah dua edeceğim.Hayırlı olsun canım. Tebrik ederim darısı başımıza dua et bize de. Ben hamile kalınca eşime sürpriz yapmak için önünde yazı olan zıbınlardan almıştım ama vermek nasip olmadı halen
Canım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok sevindim.. Darısı bizlerin başına inşallahAmin inşallah teşekkür ederim Allah tez zamanda size de nasip eder inşallah
Şuan devam ediyo musun teste ??Ya arkadaşlar yardım edermisiniz. Ben ovu testini ilk defa bu ay kullandım. 9.günimde ikinci cizgi belli belirsiz görünüyodu. Ertesi gün yani 10.günümde tuhaf bi biçimde bi kaç damla ara kanama oldu. Normalde pek olmazdı. Buna ragmen ovu testine devam ettim ama ikinci çiZgiyi bi türlü yakalayamadım. Şimdi size sorum acaba yumurtlamam olmamış olabilir mi? Ve bu şekilde benim gibi ovu döneminde ara kanaması olan var mı? Nedir bu anlayamadım yaa
benim ağustosda ara kanamam oldu ama adet gibi damla olarak değil seninkisi belki yumurta çatlama kanamasıdırYa arkadaşlar yardım edermisiniz. Ben ovu testini ilk defa bu ay kullandım. 9.günimde ikinci cizgi belli belirsiz görünüyodu. Ertesi gün yani 10.günümde tuhaf bi biçimde bi kaç damla ara kanama oldu. Normalde pek olmazdı. Buna ragmen ovu testine devam ettim ama ikinci çiZgiyi bi türlü yakalayamadım. Şimdi size sorum acaba yumurtlamam olmamış olabilir mi? Ve bu şekilde benim gibi ovu döneminde ara kanaması olan var mı? Nedir bu anlayamadım yaa
Siz çift çizgiyi gördükten ne kadar süre sonra ve kaç defa ilişki yaşadınızEvet güzel fikir sevdim bunu teşekkür ederim.
İkinci çizgininde koyu çıkması gerikiyor iye biliyorum,çünkü vucudumuzda herzaman lh var..Artışıyla beraber gebelik belli oluyorKızlar, lh testi uyguladım 2.çizgi çiktı.bugun adet olmam gerekiyordu.acaba hamile miyim?acele cevap verin.heyecandan yerimde duramiyorum
Ama benim hiç çıkmaz 2.çizgim.o yüzden ümitlendim.İkinci çizgininde koyu çıkması gerikiyor iye biliyorum,çünkü vucudumuzda herzaman lh var..Artışıyla beraber gebelik belli oluyor
İnşallah hamilesindir ozaman kişiden kişiye değişiyor olabilir demek ki..Yarın bir daha yap istersenAma benim hiç çıkmaz 2.çizgim.o yüzden ümitlendim.
kanda çıkar beta yaptır istersenİnşallah hamilesindir ozaman kişiden kişiye değişiyor olabilir demek ki..Yarın bir daha yap istersen
Yaptırıcamkanda çıkar beta yaptır istersen
Yumurtama döneminde de kanama olabilyo sanırım damla damla canım..Teste devam ediyorum evet ama. Çift çizgi göremedim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?