Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar ben bu ay ovu testi yapamadım ama adetim 8 gun sürüyor.10.gunden itibaren gün aşırı deneme yapıyoruz sizce olma ihtimali var mı?
otomatik ovu testinde yumurtlama günü bugunu gösteriyor ama dünü değerlendirdik zaten.13 eylül yani reglin 20.gününe kadar günaşırı gitmek istiyorum.
döngüm 29 gün..20.günden itibaren devam etmeme gerek var mı

Arkadaşlar adet bitiminden beri hergün ovu testi yapıyorum hala 2 çizgi göremedim bugün adetimin 18.gunu hala 2 çizgi göremedim doktora gittim yumurtlama takibi yaptırmaktan ıstıyorum diye ultrasondan baktı 13 mm di yanlış hatirlamiyorsam 26 olması gerekiyormus normal sonuçlara göre adetin 14.gunu yumurtlamam olması gerekiyordu ama catlamamis 3 gün snra yine gel dedi her kadında yumrta her ay düzenli olarak catlamayabiliyormus çatlatma iğnesi yapıyoruz biz dedi.... yani hala.calismalara devam doktora gitmeseydm nasıl olsa yumurtlama geçti diyip 18.gun sonrasında birakirdim ilişkiyi ama bakalım diğer doktora gitmemde büyümüş olcak mi ..Eki Görüntüle 1627119

Sizce de yumurtlama hala olmamış değil mi ? Bu örnek olsun arkadaşlar her kadın 14.16.18 de yumurtlama gerceklestiremiyor bazen daha geç oluyor bende ki gibi...

Eklentiler

• 2015-09-08 19.53.26.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 96
Sizce de yumurtlama hala olmamış değil mi ? Bu örnek olsun arkadaşlar her kadın 14.16.18 de yumurtlama gerceklestiremiyor bazen daha geç oluyor bende ki gibi...
Arkadaşım 13. günde aynı koyulukda gibi sanki ondan sonra açılmış tekrar mı koyulaşmaya başladı acaba..Bende yapıyorum şu anda 11. gün dün sabah ikiside çok koyu çıkdı akşamına yaptım aynı senin 13. gün gibiydi yani aynı koyulukda ama ikiside silik. Bilemedim..

Merb kizlar 5 audit bebek deniyoruz olmadi ovu gunlerinide degerlendiriyoruz. Bugum cadet olmam lazimdi olmadim kanda bhcg baktirdim negatif kasiklarimdada agri var ama cadet agriei gibi deil Batman tarzinda. Sizce Hala bir umut varmi? Benim gibi olup hamile oldugunu ogrenen varmi?

bence doğru yapmışsınız, genelde çift çizgiden bir gün sonra yapmışlar ve hamile kalmışlar. Bende buay gün aşırı yapmayı planlıyorum. çift çizgiden 1 gün sonra yapıcam bu sefer, çünkü çift çizgiyi gördüğümüz gün yaptık 2 aydır olmadı. Bir de böyle deneyelim bakalım :)

Merhaba kizlar 5 aydir bebek icin deneme yapiyoruz. Malesef olmadi. Ovu testi kullandim gunleri degerlendirdim. Bugun adet olmam lazimdi olmadim. Kasiklarimda batmalar var. Bugun kanda bhcg baktirdim negatif. Sizce Hala hamile olma ihtimalim varmi GEC dollenme falan olduysa?

kanda beta hcg ye erken baktirdiysan benim doktorum cikmaz diyor erkenden bana bakmiyor adet gecikmesi oldugu zaman bakiyor. adet olursanda uzulme sonucta Allaha sukur her ay yumurtluyoruz bi sonraki devam ederiz

kızlar hamile olduğumu bende ovulasyon testinden öğrendim. Test yaptığımda iki çizgide aynı koyuluktaydı , adetime 3 gün kala yapmıştım.

Herkese hayırlı olsun inşaallah... Rabbim kucqklarimizi hayırlı evlatlarla doldurdum vatana millete anasına babasına hayırlı evlat nasip etsin inşaallah.
Ben de uzuuun zamandır deniyorum
Hiç bebeğim yok.
Buay özellikle Laboqick aldım 10. ,11 ve 11 öğleden sonra test yaptım geçen ay 13 Umde gülen yüzü gordum. Şimdi de sabahtan beri topigi okumaktan basım ağrıdı :) gezip hava alacağım
Testlerin resimlerini çektim bir de siz yorumlar misiniz çok opuyorum sizleri...

Eklentiler

• 1441888598292.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 100
aralıktan beri bebek istiyorum olmuyor ovulasyon testini denemeye karar verdim. tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum hangi marka almalıyım?

Naptınız merak ettim sizi
Saol canım ya Allah razı olsun o ara moralim aşırı bozulmuştu sizlerin çok desteği oldu çok tşk ederim. 2 doktora daha sordum söylenen durumu. Her tüp bebek yapılanda embriyo atma olabilir bunu önceden bilmek imkansız şans biraz dedi. Bendeki tüp bebek başarı oranı diğerleri ile hemen hemen aynıymış. 2 gün önce tüp bebek tedavisine başladık canım iğnelerim var şu an cmt de kontrole gidicem. Tekrardan çok tşk ederim Allah razı olsun

Canım testi yapmadan önceki 2-3 saat sıvı alımını iyice azalt hep aynı saatlerde yapmaya çalış sabah ilk idrarla yapma. Genel uyarılar bunlar canım dikkat etmiyorsan bunlara önemse derim tatlım

canım ortadakinde en koyu ama sanırım o da yeteri kadar koyu değil acaba yumurtlaman daha önce olmuş olabilir mi? ya da daha sonra olacaktır. her gün yapmaya devam et bence. hayırlısıyla olur inşallah benim adet bu hafta başlayacak bittiği gün ovülasyon testine başlayacağım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

arkadaslar merhaba benım dün adet gunumde kanda test negatif cıktı hala hastalanmadım kasıklarımda batma tarzında sancı var sizce hamile olabilirmiyim geç döllenme olmuş olabilirmi?

Hayırlısı olsun hakkında

ortadaki tes de daha nret gülel yumutlamışın işlallah tutmuştur bebiş ben bu ay deniyecegim hayılısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…