gayet normal çünkü lh insanın vücudunda her zaman var sadece ovulasyon öncesi yükseliyorArkadaşlar size birşey danışacağım, benim 12. günde testim pozitif çıktı iki gün öyle devam etti fakat bugün 15. gün hala ikinci çizgi var çok koyu değil açık bir şekilde..Ben hemen adet bitimi yapmıştım yine böyle çıkmıştı sonra ikinci çizgi çıkmadı sonrasında da anlattığım gibi oldu sizce bu normal mi?
Teşekkürler..gayet normal çünkü lh insanın vücudunda her zaman var sadece ovulasyon öncesi yükseliyor
Daha var canım devam etKızlar bugün adet bitimin 11 günü ovulasyon testiböle çıktı ben pko hastasıyım yumurtlaman olurmu
Kızlar bende bayadır ovu testi yapıyorum normalde 14 16 18 günlerde yumurtlamalar gerçekleşir ama ben 21.gubumdeym ve bugün gerçekleşti yumurtlamam aynı zamanda 2 günü bir doktora da gidiyordum oda dedi yarın yumurtan catlayabilir diye ve ovu testiyle aynı şekilde çıktı ... bugün çok koyu 2 çizgiyi gördüm yarın mi ilişkiyi oneriyyorsunz? Birbirimize dua edelim ne olur inşallah ilk denememde tutar allahım dualarımızi sen kabul eyle AMİN....Eki Görüntüle 1629596
Testi aldım ve bu ay tatil yerindeyken kendimi bir deneyim istedim. O maksatla yapıyorum. Sıvı tüketiminden ziyade kendi vücut saatimi ayarlamaya çalışıyorum. Bugün de yaptım o biraz daha belirgin :)Canım testi yapmadan önceki 2-3 saat sıvı alımını iyice azalt hep aynı saatlerde yapmaya çalış sabah ilk idrarla yapma. Genel uyarılar bunlar canım dikkat etmiyorsan bunlara önemse derim tatlım
ortadaki tes de daha nret gülel yumutlamışın işlallah tutmuştur bebiş ben bu ay deniyecegim hayılısı
Hayırlısı olsun hakkında
canım ortadakinde en koyu ama sanırım o da yeteri kadar koyu değil acaba yumurtlaman daha önce olmuş olabilir mi? ya da daha sonra olacaktır. her gün yapmaya devam et bence. hayırlısıyla olur inşallah benim adet bu hafta başlayacak bittiği gün ovülasyon testine başlayacağım bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Canım ben burdan okuduğuma göre " koyu çıkan gün değil de ertesi günü çatlama oluyormuş o zamanmış iş başıKızlar bende bayadır ovu testi yapıyorum normalde 14 16 18 günlerde yumurtlamalar gerçekleşir ama ben 21.gubumdeym ve bugün gerçekleşti yumurtlamam aynı zamanda 2 günü bir doktora da gidiyordum oda dedi yarın yumurtan catlayabilir diye ve ovu testiyle aynı şekilde çıktı ... bugün çok koyu 2 çizgiyi gördüm yarın mi ilişkiyi oneriyyorsunz? Birbirimize dua edelim ne olur inşallah ilk denememde tutar allahım dualarımızi sen kabul eyle AMİN....Eki Görüntüle 1629596
koyu çıktığında çatlamak üzere oluyormuş ogece ertesi gece öneriyorlar. Üç gün üstüste önerende varKızlar bende bayadır ovu testi yapıyorum normalde 14 16 18 günlerde yumurtlamalar gerçekleşir ama ben 21.gubumdeym ve bugün gerçekleşti yumurtlamam aynı zamanda 2 günü bir doktora da gidiyordum oda dedi yarın yumurtan catlayabilir diye ve ovu testiyle aynı şekilde çıktı ... bugün çok koyu 2 çizgiyi gördüm yarın mi ilişkiyi oneriyyorsunz? Birbirimize dua edelim ne olur inşallah ilk denememde tutar allahım dualarımızi sen kabul eyle AMİN....Eki Görüntüle 1629596
inşallah canım, dualarımız seninleEvet bende PROF doktorumu aradım kızlar hocam ovu testi bugün çok koyu çıktı doktor da catlamanin iki gün içinde gerçekleşeceğini söyledi n zamn ilişki onerirsinz dedim catlamanin olduğu günde ve ertesi günde olsun dedi biz dünde olduk dedim 3 gün art ardına sperm kalitesi azalmz mi dedim sıkıntı yaratmaz yumurta catladiktan snra dedi 3 gün olabilir dedi bugün muhtemelen çatlamış tır. Ama yarın yine de doktora gitcem bi bakalım garanti olsun :))) inşallah tutar kızlar yaaaa :)))
Aynen canım moral yüksek tutA
Aynen canım ama zamanı bence 13. Gün gibi geliyor bana. Çalışmalara 13. Günde başlayacağız. Deneyelim bakalım :)
hamilemisin yoksa sen test yapsanaKızlar bende bayadır ovu testi yapıyorum normalde 14 16 18 günlerde yumurtlamalar gerçekleşir ama ben 21.gubumdeym ve bugün gerçekleşti yumurtlamam aynı zamanda 2 günü bir doktora da gidiyordum oda dedi yarın yumurtan catlayabilir diye ve ovu testiyle aynı şekilde çıktı ... bugün çok koyu 2 çizgiyi gördüm yarın mi ilişkiyi oneriyyorsunz? Birbirimize dua edelim ne olur inşallah ilk denememde tutar allahım dualarımızi sen kabul eyle AMİN....Eki Görüntüle 1629596
hayirlisi olsun cok gec catliyormus yumurtalarin bende hamilesin zannettimEvet bende PROF doktorumu aradım kızlar hocam ovu testi bugün çok koyu çıktı doktor da catlamanin iki gün içinde gerçekleşeceğini söyledi n zamn ilişki onerirsinz dedim catlamanin olduğu günde ve ertesi günde olsun dedi biz dünde olduk dedim 3 gün art ardına sperm kalitesi azalmz mi dedim sıkıntı yaratmaz yumurta catladiktan snra dedi 3 gün olabilir dedi bugün muhtemelen çatlamış tır. Ama yarın yine de doktora gitcem bi bakalım garanti olsun :))) inşallah tutar kızlar yaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?