Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaşlar size birşey danışacağım, benim 12. günde testim pozitif çıktı iki gün öyle devam etti fakat bugün 15. gün hala ikinci çizgi var çok koyu değil açık bir şekilde..Ben hemen adet bitimi yapmıştım yine böyle çıkmıştı sonra ikinci çizgi çıkmadı sonrasında da anlattığım gibi oldu sizce bu normal mi?

gayet normal çünkü lh insanın vücudunda her zaman var sadece ovulasyon öncesi yükseliyor

Kızlar bugün adet bitimin 11 günü ovulasyon testiböle çıktı ben pko hastasıyım yumurtlaman olurmu

Eklentiler

• IMG_20150911_155417.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar bende bayadır ovu testi yapıyorum normalde 14 16 18 günlerde yumurtlamalar gerçekleşir ama ben 21.gubumdeym ve bugün gerçekleşti yumurtlamam aynı zamanda 2 günü bir doktora da gidiyordum oda dedi yarın yumurtan catlayabilir diye ve ovu testiyle aynı şekilde çıktı ... bugün çok koyu 2 çizgiyi gördüm yarın mi ilişkiyi oneriyyorsunz? Birbirimize dua edelim ne olur inşallah ilk denememde tutar allahım dualarımızi sen kabul eyle AMİN....

Eklentiler

• 20150911_141251.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 101
Canım testi yapmadan önceki 2-3 saat sıvı alımını iyice azalt hep aynı saatlerde yapmaya çalış sabah ilk idrarla yapma. Genel uyarılar bunlar canım dikkat etmiyorsan bunlara önemse derim tatlım
Testi aldım ve bu ay tatil yerindeyken kendimi bir deneyim istedim. O maksatla yapıyorum. Sıvı tüketiminden ziyade kendi vücut saatimi ayarlamaya çalışıyorum. Bugün de yaptım o biraz daha belirgin :)

Eklentiler

• image.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 138

Yap canım hiç tereddüt etme ve başla testlere onlara bakmak bile keyifli zamanını bilirsin hiç olmazsa. Çok öpüyorum seni

Canım ben burdan okuduğuma göre " koyu çıkan gün değil de ertesi günü çatlama oluyormuş o zamanmış iş başı Ama bu geceyi 1 yarın geceyide 2 seferde denemeni tavsiye ederim " acizane... Sperm kalitesi içinde akşamdan ara ara saat başlarında keçi boynuzunu daya :) Hayırlı haberlerle gel yanımıza

koyu çıktığında çatlamak üzere oluyormuş ogece ertesi gece öneriyorlar. Üç gün üstüste önerende var

Arkadaşlar LH ve BETA HCG hormonu birbirine çok benzediği için kit ler BETA yı LH gibi algılayıp pozitiflik veriyormuş. Yani bu şu demek oluyor eğer yumurtlama testi pozitif ise adetten önce,büyük ihtimal hamilesiniz demektir. İmplantasyon genelde ilişkiden 4-5 gün sonra oluyor. Ve beta implantasyon olduktan sonra salgılanmaya başlar. Bu demek oluyorki yumurtlama olayından yaklaşık bir hafta sonra pozitifliği görebilirsiniz eğer hamileyseniz. Bilgi sağlam yerden inş güzel haberlerle buluşuruz..

Evet bende PROF doktorumu aradım kızlar hocam ovu testi bugün çok koyu çıktı doktor da catlamanin iki gün içinde gerçekleşeceğini söyledi n zamn ilişki onerirsinz dedim catlamanin olduğu günde ve ertesi günde olsun dedi biz dünde olduk dedim 3 gün art ardına sperm kalitesi azalmz mi dedim sıkıntı yaratmaz yumurta catladiktan snra dedi 3 gün olabilir dedi bugün muhtemelen çatlamış tır. Ama yarın yine de doktora gitcem bi bakalım garanti olsun :))) inşallah tutar kızlar yaaaa :)))

inşallah canım, dualarımız seninle

hamilemisin yoksa sen test yapsana

hayirlisi olsun cok gec catliyormus yumurtalarin bende hamilesin zannettim

ovulasyon testini kullananlar marka bilgisi verebilir mi acaba ve nerden aldınız lütfen yardımcı olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…