Laboquick gitti gidiyorda uygun ordan alabilrsinovulasyon testini kullananlar marka bilgisi verebilir mi acaba ve nerden aldınız lütfen yardımcı olun..
Koyu çizgi açıklaştığı anda yumurta çatlıyrmuş fakat bunu yakalayabilmek mümkün olmadığı için koyu çizgiyi gördüğünüzden itibaren üç gün ilişki öneriyorlarmerhaba arkadaşlar,
sayfaları okumaya çalıştım ancak takıldığım bir nokta oldu. ovulasyon testiyle ilgili bir şey sormak istiyordum.
testte birkaç gün çift çizgi oluşmakta ve testlerin devamında bu çift çizgi yavaş yavaş gün içinde açılmaya başlamakta ve silikleşmekte.
benim sorum şu: yumurtlama, test çizgisinin silikleştiğinde mi oluyor, yoksa koyu kırmızı olan test çizgisinin, kontrol çizgisinden biraz daha açık olduğu durumda mı oluyor? yani çift çizgilerin, test çizgisi olan rengin yeni yeni açılmasıyla mı, yoksa tamamen silikleşmesiyle mi oluyor?
bilgisi olan arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursa çok sevinirim
cift cizgi esit yada t c den daha koyu olunca vucutta lh pik yapiyor ve lh pik yaptitan sonra 24 saat ila 36 saat icinde yumurta catliyor 24 , 36 saat icinde yapilan ovulasyon testinde t yavas yavas rengi aciliyor arkadasin da dedigi gibi t koyu olunca 3 gun calismak gerekmerhaba arkadaşlar,
sayfaları okumaya çalıştım ancak takıldığım bir nokta oldu. ovulasyon testiyle ilgili bir şey sormak istiyordum.
testte birkaç gün çift çizgi oluşmakta ve testlerin devamında bu çift çizgi yavaş yavaş gün içinde açılmaya başlamakta ve silikleşmekte.
benim sorum şu: yumurtlama, test çizgisinin silikleştiğinde mi oluyor, yoksa koyu kırmızı olan test çizgisinin, kontrol çizgisinden biraz daha açık olduğu durumda mı oluyor? yani çift çizgilerin, test çizgisi olan rengin yeni yeni açılmasıyla mı, yoksa tamamen silikleşmesiyle mi oluyor?
bilgisi olan arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursa çok sevinirim
Aynen çift çizgi koyu olduğu gün ama eşit derecede koyu olacak üç gün üst üste ilişki:)Teşekkür ederim ilginiz için deniz 1983, boncuk gitti
Ovulasyon çift çizgiden 24-36 sonra gerçekleşiyor, ancak yumurtayı kaçırmamak için çift çizgiyi görünce başlıyoruz sanırım.
Ewt bende koyuluğu görüp iş başı yaptım. Bakalım neler olacak :) güzel haberler veririm inşaallah sizlere ve sizde banaAynen çift çizgi koyu olduğu gün ama eşit derecede koyu olacak üç gün üst üste ilişki:)
Aynen çift çizgi koyu olduğu gün ama eşit derecede koyu olacak üç gün üst üste ilişki:)
aynen oyle yapiyoruz sekerTeşekkür ederim ilginiz için deniz 1983, boncuk gitti
Ovulasyon çift çizgiden 24-36 sonra gerçekleşiyor, ancak yumurtayı kaçırmamak için çift çizgiyi görünce başlıyoruz sanırım.
eger iliski sirasinda kendini esin gibi rahatliyabilirsen fallopi tupu spermleri icine cekiyor ve sadece orada 72 saat yasiyor ve orada yumurtayi bekliyorlar bu taktigi denemeye calisTeşekkür ederim ilginiz için deniz 1983, boncuk gitti
eger iliski sirasinda kendini esin gibi rahatliyabilirsen fallopi tupu spermleri icine cekiyor ve sadece orada 72 saat yasiyor ve orada yumurtayi bekliyorlar bu taktigi denemeye calis
Benimki de aynen böyle oldu inş hayırlı olur ikimiz içindeKızlar galiba artık çatladı benim ki .. dün pozitifi görünce doktora gitmiştim ama hala catlamamisti şimdi test yaptım 2.çizgi nihayet silik çıktı 3 gün art ardına ilişki olcak inşallah tutar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Eki Görüntüle 1630941
Ayyy inşallah cnm bnm yaa adet tarihin geldi mi peki ?? Bnm 22.gün çatladı 1 hafta var adetime ya bu tutsa bile hemen bi hafta sonra belli olur Mü ki ?Benimki de aynen böyle oldu inş hayırlı olur ikimiz içinde
Yok canım ya ayın 27 si erken yumurtlama oluyormuş benim,ondan kaçırıyormuşum diye düşünüyorum ama tabi kısmet allah hayırlısını versin hakkımızda..senin adet geç olabilir yumurtlama geç olduğu içinAyyy inşallah cnm bnm yaa adet tarihin geldi mi peki ?? Bnm 22.gün çatladı 1 hafta var adetime ya bu tutsa bile hemen bi hafta sonra belli olur Mü ki ?
Beta döllenmeden yaklaşık bir hafta sonra salgılanmaya başlıyor belli olu yani mutlu haberlerini alırız inş..Yok canım ya ayın 27 si erken yumurtlama oluyormuş benim,ondan kaçırıyormuşum diye düşünüyorum ama tabi kısmet allah hayırlısını versin hakkımızda..senin adet geç olabilir yumurtlama geç olduğu için
Önemli bir bilgi, dikkate alıcam.
Siz gebelik belirtisi yaşadınızmı hiç, birçok belirti yazıyorlar ama benim iki gebeliğimdede bel ağrısı dışında birşey olmadı.Sizde oldumu diye merak ettimBugün Gebelik Testi yaptım ve sonuç pozitif hemen kan verdim sonucu bekliyoruz :) Eki Görüntüle 1625998 Çok heyecanlıyım Allah herkese bu heyecanı hissettirsin eşime Henüz söylemedim özel olsun istiyorum nasıl söylemeliyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?