Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhaba arkadaşlar,
sayfaları okumaya çalıştım ancak takıldığım bir nokta oldu. ovulasyon testiyle ilgili bir şey sormak istiyordum.
testte birkaç gün çift çizgi oluşmakta ve testlerin devamında bu çift çizgi yavaş yavaş gün içinde açılmaya başlamakta ve silikleşmekte.
benim sorum şu: yumurtlama, test çizgisinin silikleştiğinde mi oluyor, yoksa koyu kırmızı olan test çizgisinin, kontrol çizgisinden biraz daha açık olduğu durumda mı oluyor? yani çift çizgilerin, test çizgisi olan rengin yeni yeni açılmasıyla mı, yoksa tamamen silikleşmesiyle mi oluyor?
bilgisi olan arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursa çok sevinirim

Koyu çizgi açıklaştığı anda yumurta çatlıyrmuş fakat bunu yakalayabilmek mümkün olmadığı için koyu çizgiyi gördüğünüzden itibaren üç gün ilişki öneriyorlar

cift cizgi esit yada t c den daha koyu olunca vucutta lh pik yapiyor ve lh pik yaptitan sonra 24 saat ila 36 saat icinde yumurta catliyor 24 , 36 saat icinde yapilan ovulasyon testinde t yavas yavas rengi aciliyor arkadasin da dedigi gibi t koyu olunca 3 gun calismak gerek

Test yaptım negatif... bugün 23.günündeyim yine doktordan geliyorum hala.catlamamis bnm yumurta nasıl bişey anlamıyorum yaaa.. eğer bu ovu testini yapmasaydim kesin ilişki fln olmuyordu suan nasıl olsa yumurtlama 18 önde bitiyor diye bnm gibi olan arkadaşlar dikkat edin

Teşekkür ederim ilginiz için deniz 1983, boncuk gitti
Ovulasyon çift çizgiden 24-36 sonra gerçekleşiyor, ancak yumurtayı kaçırmamak için çift çizgiyi görünce başlıyoruz sanırım.

Ovulasyon çift çizgiden 24-36 sonra gerçekleşiyor, ancak yumurtayı kaçırmamak için çift çizgiyi görünce başlıyoruz sanırım.
Aynen çift çizgi koyu olduğu gün ama eşit derecede koyu olacak üç gün üst üste ilişki:)

Kızlar galiba artık çatladı benim ki .. dün pozitifi görünce doktora gitmiştim ama hala catlamamisti şimdi test yaptım 2.çizgi nihayet silik çıktı 3 gün art ardına ilişki olcak inşallah tutar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

eger iliski sirasinda kendini esin gibi rahatliyabilirsen fallopi tupu spermleri icine cekiyor ve sadece orada 72 saat yasiyor ve orada yumurtayi bekliyorlar bu taktigi denemeye calis

Benimki de aynen böyle oldu inş hayırlı olur ikimiz içinde

Ayyy inşallah cnm bnm yaa adet tarihin geldi mi peki ?? Bnm 22.gün çatladı 1 hafta var adetime ya bu tutsa bile hemen bi hafta sonra belli olur Mü ki ?
Yok canım ya ayın 27 si erken yumurtlama oluyormuş benim,ondan kaçırıyormuşum diye düşünüyorum ama tabi kısmet allah hayırlısını versin hakkımızda..senin adet geç olabilir yumurtlama geç olduğu için

Beta döllenmeden yaklaşık bir hafta sonra salgılanmaya başlıyor belli olu yani mutlu haberlerini alırız inş..

Siz gebelik belirtisi yaşadınızmı hiç, birçok belirti yazıyorlar ama benim iki gebeliğimdede bel ağrısı dışında birşey olmadı.Sizde oldumu diye merak ettim

kızlar adetim başladı bugün ama zaten bu ay yumurtlama döneminde şehir dışındaydım adetim biter bitmez ovulasyon testi kullanmaya başlıycam tam o günü tespit etmek istiyorum bu sefer 6. ayımız olacak denemelerde inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…