- 6 Ağustos 2015
- 113
- 29
- 28
ben yürüyemiyordum hemen yoruluyordumSiz gebelik belirtisi yaşadınızmı hiç, birçok belirti yazıyorlar ama benim iki gebeliğimdede bel ağrısı dışında birşey olmadı.Sizde oldumu diye merak ettim
Hayırlısı olsun birdahaki aya inşşkızlar adetim başladı bugünama zaten bu ay yumurtlama döneminde şehir dışındaydım adetim biter bitmez ovulasyon testi kullanmaya başlıycam tam o günü tespit etmek istiyorum bu sefer 6. ayımız olacak denemelerde inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Psikolojiktir diye düşünüyorum,hayırlısı olsun hakkında..arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim..burdaki mesajları okuduktan sonra ovulasyon testi aldım.çift çizginin pik yaptığı gün değil ertesi 2 gün üstüste ilişki oldu.şu an ilişkinin üstünden yaklaşık 9 gün geçti merakımdan kan testi yaptırdım negatifama gebelik belirtilerini yaşıyorum. bakalım psikolojik mi yoksa aslı var mı yakında anlarız:) Allah herkese hayırlısını nasibetsin
Bende çift çizgiyi gördükten 2 gün ilişki oldu haftaya adet tarihim meraktan nasıl durcaz onu düşünüyorum inşallah olmam adet falanPsikolojiktir diye düşünüyorum,hayırlısı olsun hakkında..
Bende aynı durumdayım haftaya adet tarihim hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum.siz hiç test yapmadınız mı?Bende çift çizgiyi gördükten 2 gün ilişki oldu haftaya adet tarihim meraktan nasıl durcaz onu düşünüyorum inşallah olmam adet falan((((
canım testin baya koyu gözüküyor..bu ay yumurtan geç çatlıcak olabilir ondan 12.güne kadar koyuyu görememiş olabilirsin..sanırım 24-36 saat içinde yumurtan çatlıcak bu gece ve yarını değerlendirmeni tavsiye ederim.. güzel haberler alırsın inşallah.
Slm kızlar, gece 10 dan sonra test yapılması önerilmiyor ama test yapmış olsam çift çizgiyi kaçırmamak için doğru olurmu acaba
Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben gün içinde diyelim ki pozitifi yakaladım 4 saat arayla test yapıp takip ediyorum silikleşme varmı diye yani bu gece 10 dan sonra da oluyo ama ne kadar doğru bilemicem.
Bakmakta fayda var bencede. Teşekkür ederim. T nin tamamen silikleşmesi mi gerekiyor çatlama olması için
Gebelik yok hala hatta 1 hafta erken adet görmüştüm 28 ağustos günü ve çok kafaya taktığımı farkettim buraya girmek sürekli düşünmeme sebep oluyor ve o gün forumdan bi çıktım ilk defa şimdi girdim biri bişey yazdıysa diye. Çok iyi oldu kafamdan attım gün saymıyorum kaç gün kaldı adete diye her dakka düşünüp stres yapmıyorum akışına bıraktım. Sen ne durumdasın ?lilly canım sende durumlar ne , ben bu ay devam ettim bakalım
Canım gitti gidiyordan temin edebilirsin bu testleri. Kolay yapmak da bu testi. Sadece sabah ilk idrarınla yapmıcaksın, hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et bide testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini azalt. Koyuluğu aynı çift çizgiyi gördüğün gün ve devamındaki 3 gün ilişki gerekiyo. Aynı koyulukta çift çizgi 24-36 saat içerisinde yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah...Arkadaslar bana bu testler hakkinda bilgi verrmisinz lutfeeennn((
Bnde cocuk sahibi olmak istiyorum artjk lutfen artk aklim durdu gibi((((
Canım benim naptın bebişle ilgili çalışmaları ? Tüp bebek demişti doktorun en son ??Hayırlı olsun canım. Tebrik ederim darısı başımıza dua et bize de. Ben hamile kalınca eşime sürpriz yapmak için önünde yazı olan zıbınlardan almıştım ama vermek nasip olmadı halen
Naptınz merak. Ettim sizi adet oldunuz Mü :))Bende aynı durumdayım haftaya adet tarihim hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum.siz hiç test yapmadınız mı?
Oldum gibi ama erken oldu. dünden beri sadece kahverengi akıntım var.ovulasyon testi sipariş ettim bugün.sizin durum nasıl?Naptınz merak. Ettim sizi adet oldunuz Mü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?