Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim..burdaki mesajları okuduktan sonra ovulasyon testi aldım.çift çizginin pik yaptığı gün değil ertesi 2 gün üstüste ilişki oldu.şu an ilişkinin üstünden yaklaşık 9 gün geçti merakımdan kan testi yaptırdım negatif ama gebelik belirtilerini yaşıyorum. bakalım psikolojik mi yoksa aslı var mı yakında anlarız:) Allah herkese hayırlısını nasibetsin

Hayırlısı olsun birdahaki aya inşş

Psikolojiktir diye düşünüyorum,hayırlısı olsun hakkında..

Bende çift çizgiyi gördükten 2 gün ilişki oldu haftaya adet tarihim meraktan nasıl durcaz onu düşünüyorum inşallah olmam adet falan ((((
Bende aynı durumdayım haftaya adet tarihim hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum.siz hiç test yapmadınız mı?

Slm kızlar, gece 10 dan sonra test yapılması önerilmiyor ama test yapmış olsam çift çizgiyi kaçırmamak için doğru olurmu acaba

Slm kızlar, gece 10 dan sonra test yapılması önerilmiyor ama test yapmış olsam çift çizgiyi kaçırmamak için doğru olurmu acaba

Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben gün içinde diyelim ki pozitifi yakaladım 4 saat arayla test yapıp takip ediyorum silikleşme varmı diye yani bu gece 10 dan sonra da oluyo ama ne kadar doğru bilemicem.

Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben gün içinde diyelim ki pozitifi yakaladım 4 saat arayla test yapıp takip ediyorum silikleşme varmı diye yani bu gece 10 dan sonra da oluyo ama ne kadar doğru bilemicem.

Bakmakta fayda var bencede. Teşekkür ederim. T nin tamamen silikleşmesi mi gerekiyor çatlama olması için

Bakmakta fayda var bencede. Teşekkür ederim. T nin tamamen silikleşmesi mi gerekiyor çatlama olması için

valla ben hafif silikleşmeye başladığı günleri değerlendiriyorum hiç tamamiyle silikleşmesini beklemedim.bilemiyorum canım daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur.

lilly canım sende durumlar ne , ben bu ay devam ettim bakalım
Gebelik yok hala hatta 1 hafta erken adet görmüştüm 28 ağustos günü ve çok kafaya taktığımı farkettim buraya girmek sürekli düşünmeme sebep oluyor ve o gün forumdan bi çıktım ilk defa şimdi girdim biri bişey yazdıysa diye. Çok iyi oldu kafamdan attım gün saymıyorum kaç gün kaldı adete diye her dakka düşünüp stres yapmıyorum akışına bıraktım. Sen ne durumdasın ?

HANGİ GIDALAR ASİDİKTİR ?

Kümes hayvanları, tüm süt ürünleri, yumurta, rafine edilmiş undan yapılan gıdalar, özellikle beyaz un ve beyaz şeker, sentetik tatlandırıcılar, kimyasal katkı maddeleri, ketçap, mayonez, hardal, gazlı içecekler (maden suyu hariç),fazla miktarda kahve ve siyah çay, alkol, kızartmalar, cips, rafine tuz, fruktoz, mısır şurubu, margarin, jöle, ağır yağlı şarküterilerin yanı sıra sigara, tütün mamülleri, uyuşturucular, radyasyona maruz kalmak da aiditeyi arttırmaktadır. Ayrıca uykusuzluk ve hareketsizlik de olumsuz etkili etmektedir. Şimdi şaşıracaksınız ama nefret, öfke, korku, kıskançlık, yoğun stres gibi olumsuz duygular da bedende yüksek asit oluştururlar.

HANGİ GIDALAR ALKALİDİR ?

Salatalık, buğday çimi, zencefil, zerdeçal, hindibağ, ıspanak, brokoli, kırmızı ve kara turp, soya filizi, pazı, klorella ve spirunella gibi tatlı su yosunları,ısırganotu,kuşkonmaz,karpuz,çörekotu,kavun,zeytinyağı,hurma,nane,kekik,karbonat,soya lesitin ve işlenmemiş doğal tuz alkali gıdaların başlarında geliyor.İlginç bir bilgi de şifalı olduğuna inanılan Zemzem suyunun yüksek derecede alkali olmasıdır. Asidik gıdaları şekersiz komposto yaparak asidik etkilerini azaltabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardım☺ dün gece sabah ve öğleden sonra test böyle hep koyu ve son testi yaptim şimdi test kalmadı ne zaman değerlendirmek lazım ???

Eklentiler

• 20150917_154703.webp
    13 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar bugün 18 gün test böle çıktı catlamısmı

Eklentiler

• IMG_20150918_100542.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 137
Arkadaslar bana bu testler hakkinda bilgi verrmisinz lutfeeennn((

Bnde cocuk sahibi olmak istiyorum artjk lutfen artk aklim durdu gibi((((

Arkadaslar bana bu testler hakkinda bilgi verrmisinz lutfeeennn((

Bnde cocuk sahibi olmak istiyorum artjk lutfen artk aklim durdu gibi((((
Canım gitti gidiyordan temin edebilirsin bu testleri. Kolay yapmak da bu testi. Sadece sabah ilk idrarınla yapmıcaksın, hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et bide testi yapmadan 2 saat önce sıvı tüketimini azalt. Koyuluğu aynı çift çizgiyi gördüğün gün ve devamındaki 3 gün ilişki gerekiyo. Aynı koyulukta çift çizgi 24-36 saat içerisinde yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…