- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
Yerlesme kanamasi olma ihtimali yok muOldum gibi ama erken oldu. dünden beri sadece kahverengi akıntım var.ovulasyon testi sipariş ettim bugün.sizin durum nasıl?
Tatlım tüp bebeğe başladım nasipse önümüzdeki 2-3 gün içinde transfer yapılacak 12 gün sonrası da belli olacak inş pozitif olur ilgin için çok saolCanım benim naptın bebişle ilgili çalışmaları ? Tüp bebek demişti doktorun en son ??
Olabilir ama 200 de 1 diyorlar zor yani.ovulasyon testini gittigidiyor dan siparis ettim 26 ov.testi+5 gebelik testi var içinde 21 tl.eczaneye göre çok daha uygun.nasıl yapılacaği içinde yazıyor. Tavsiyem adetin bittikten 3 gün sonra filan başla çift çizgi aynı koyulukta çıktıktan 1 gun sonra yumurtlama oluyor. tek çizgi çıkarsa henüz yumurtlama olmuyor demektirYerlesme kanamasi olma ihtimali yok mu
Yq bende de durumlar biraz karışık bn 4.5 aylık düşük yapmıştım .. O zaman ki hamileligimde bnm adetlerim çok sancılı geçer yine acayip adet sancısı çekmiştim ama bi baktım kan gelmedi bi kaç hafta snra test yaptım ki hamileymis im şimdi yine öyle oldu adet sancisi çektim 2 gün adet tarihim de bugundu olmadım 3 gün önce test yaptım negatif .... kafayı yicem ya gece gündüz yalvariyorum allaha adet olmayim diyeYerlesme kanamasi olma ihtimali yok mu
Yq bende de durumlar biraz karışık bn 4.5 aylık düşük yapmıştım .. O zaman ki hamileligimde bnm adetlerim çok sancılı geçer yine acayip adet sancısı çekmiştim ama bi baktım kan gelmedi bi kaç hafta snra test yaptım ki hamileymis im şimdi yine öyle oldu adet sancisi çektim 2 gün adet tarihim de bugundu olmadım 3 gün önce test yaptım negatif .... kafayı yicem ya gece gündüz yalvariyorum allaha adet olmayim diye(( kafam çok karışık .... beklemek öldürüyor insanı :)))
Anladim canim ama her hamilelik bir degildirrr. Belkide gec dollenme olmustur. Yerlesme kanamasi da bu kanama olabilirrr. Bkle bakalim olmazsan kan testi versinn. Allahim fazla bekletmeden gonlundekini nasip etsin insallah canimYq bende de durumlar biraz karışık bn 4.5 aylık düşük yapmıştım .. O zaman ki hamileligimde bnm adetlerim çok sancılı geçer yine acayip adet sancısı çekmiştim ama bi baktım kan gelmedi bi kaç hafta snra test yaptım ki hamileymis im şimdi yine öyle oldu adet sancisi çektim 2 gün adet tarihim de bugundu olmadım 3 gün önce test yaptım negatif .... kafayı yicem ya gece gündüz yalvariyorum allaha adet olmayim diye(( kafam çok karışık .... beklemek öldürüyor insanı :)))
Canim her konuşmada yazıyoruz nerdeyse okusaydin keşke yazılanları :) saat 22.00 dan snra yapılan testlerin geçerliliği 100 de 100 değil 20.00 den sonra test yapılmaz yazıyor kullanma klavuzunda sabah bir tane daha yap yine çift çizgiyi görürsen 3 gün üst üste ilişkiMerhaba hanimlar
insallah biri vardir bana yardim edecek
sat 16 eylul 26 gunde bir adet oluyorum
bugun 9. Gun saat 22:00 test yaptim. Iki cizgiyi gordum simdi ne zaman birliktelik gerekiyorr
Canim sana.bisey sormam lazim bugün adet gecikmemin 3.günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif :))) ya benim hiç bu kadar gecikmezdi testte negatif çıktı hamile olsamda testin göstermediği oluyor müdür sizce ?Anladim canim ama her hamilelik bir degildirrr. Belkide gec dollenme olmustur. Yerlesme kanamasi da bu kanama olabilirrr. Bkle bakalim olmazsan kan testi versinn. Allahim fazla bekletmeden gonlundekini nasip etsin insallah canim
Gec dollenmelerde hemen idrar testinde cikmiuor diye biliyorum canimm.Canim sana.bisey sormam lazim bugün adet gecikmemin 3.günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif :))) ya benim hiç bu kadar gecikmezdi testte negatif çıktı hamile olsamda testin göstermediği oluyor müdür sizce ?
Yani hamile olma olasılığım ne senceGec dollenmelerde hemen idrar testinde cikmiuor diye biliyorum canimm.
22 ağustos Son adet tarihim 13 eylül yani tam 22 gün sonra yumurtlama tarihim bugünde adet.gecikmemin 3. Günü nasıl olur acaba sonumuz kızlarYani hamile olma olasılığım ne sence) bugün 3. Gun ..
Canim sen yazdigin gunden beri icimde senin hamile oldugun doguyorr insallah oylesindir. P.tesi kan testi yaptir. Isteersen22 ağustos Son adet tarihim 13 eylül yani tam 22 gün sonra yumurtlama tarihim bugünde adet.gecikmemin 3. Günü nasıl olur acaba sonumuz kızlar(( inşallah hamileyim dir hiç. Gecikmezdi bnm adetim (
Yaaaa ne güzel bişey yazmışın sen böyleee bayram şekeri misin nesin bnmde.içimde. öyle bi his.var ama kaptırmak istemiyorum kendimi cnm ya çubuk test yapıyorum hep negatif ptesi gecikme günüm tam 7 gün oluyor kan testinden de çıkar mı erken mü ondan korkuyorum geç dollenme olunca.15 günden sonra kesin sonuç veriyormuş çünkü :)))))Canim sen yazdigin gunden beri icimde senin hamile oldugun doguyorr insallah oylesindir. P.tesi kan testi yaptir. Isteersen
Canim çatladı gi gün çok koyu iki kırmızı çıkıyor çatlama olayı bittikten snra 2. Çizgi siliklesiyor bnmkini göndereyim sana fikrin olsunArkadaşlar, yumurta çatladıktan sonra yapılan ovulasyon testi çift çizgi mi çıkmaya devam ediyor yoksa tek çizgi mi?veya rengi silinirek mi gunden güne bitiyor tamamen?
Ne oldu çizgi siliklestı mi canım ? Merak ettim :)Canim her konuşmada yazıyoruz nerdeyse okusaydin keşke yazılanları :) saat 22.00 dan snra yapılan testlerin geçerliliği 100 de 100 değil 20.00 den sonra test yapılmaz yazıyor kullanma klavuzunda sabah bir tane daha yap yine çift çizgiyi görürsen 3 gün üst üste ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?