Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba arkadaslar allahim hepinize gonlunuzdekini nasip etsin ins. Benim 3 yasinda bir kizim var ikinci bebegi dusunuyorum. Daha once skar ve mol gebelik gecirdm kurtaj oldum. Bende ovulasyon testi aldim. Ama nasil yapmam gerektigini bilmiyorum.benim testimde iki tane var. Sat 16 eylul dun bittim ne zaman yapmaliyim testi yardimci olur musunuz acaba?

Yerlesme kanamasi olma ihtimali yok mu
Olabilir ama 200 de 1 diyorlar zor yani.ovulasyon testini gittigidiyor dan siparis ettim 26 ov.testi+5 gebelik testi var içinde 21 tl.eczaneye göre çok daha uygun.nasıl yapılacaği içinde yazıyor. Tavsiyem adetin bittikten 3 gün sonra filan başla çift çizgi aynı koyulukta çıktıktan 1 gun sonra yumurtlama oluyor. tek çizgi çıkarsa henüz yumurtlama olmuyor demektir

Kızlar yaa Size durumumu paylaşmak istiyorum ... normalde dün benim adet tarihim di.. olmadım bn 4.5 aylık düşük yapmıştım 7 ay önce bnm adetlerim çok sancılı geçer o zaman yine xok sancı çekmiştimkesin sabaha hasta olcam dedim ama kan gelmemişti bi kaç hafta snra öğrendim kı hamileymisim .... şimdide öyle oldu afet sancısını 2 gün çektim kan gelmedi test yapmistim adet tarifimden 3 gün önce. Negatif çıkmıştı ... ama hala adet olmadım ne yapsam bana akıl verin ((

Yerlesme kanamasi olma ihtimali yok mu
Yq bende de durumlar biraz karışık bn 4.5 aylık düşük yapmıştım .. O zaman ki hamileligimde bnm adetlerim çok sancılı geçer yine acayip adet sancısı çekmiştim ama bi baktım kan gelmedi bi kaç hafta snra test yaptım ki hamileymis im şimdi yine öyle oldu adet sancisi çektim 2 gün adet tarihim de bugundu olmadım 3 gün önce test yaptım negatif .... kafayı yicem ya gece gündüz yalvariyorum allaha adet olmayim diye (( kafam çok karışık .... beklemek öldürüyor insanı :)))

Anladim canim ama her hamilelik bir degildirrr. Belkide gec dollenme olmustur. Yerlesme kanamasi da bu kanama olabilirrr. Bkle bakalim olmazsan kan testi versinn. Allahim fazla bekletmeden gonlundekini nasip etsin insallah canim

Merhaba hanimlar
insallah biri vardir bana yardim edecek
sat 16 eylul 26 gunde bir adet oluyorum
bugun 9. Gun saat 22:00 test yaptim. Iki cizgiyi gordum simdi ne zaman birliktelik gerekiyorr

Merhaba hanimlar
insallah biri vardir bana yardim edecek
sat 16 eylul 26 gunde bir adet oluyorum
bugun 9. Gun saat 22:00 test yaptim. Iki cizgiyi gordum simdi ne zaman birliktelik gerekiyorr
Canim her konuşmada yazıyoruz nerdeyse okusaydin keşke yazılanları :) saat 22.00 dan snra yapılan testlerin geçerliliği 100 de 100 değil 20.00 den sonra test yapılmaz yazıyor kullanma klavuzunda sabah bir tane daha yap yine çift çizgiyi görürsen 3 gün üst üste ilişki

Anladim canim ama her hamilelik bir degildirrr. Belkide gec dollenme olmustur. Yerlesme kanamasi da bu kanama olabilirrr. Bkle bakalim olmazsan kan testi versinn. Allahim fazla bekletmeden gonlundekini nasip etsin insallah canim
Canim sana.bisey sormam lazim bugün adet gecikmemin 3.günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif :))) ya benim hiç bu kadar gecikmezdi testte negatif çıktı hamile olsamda testin göstermediği oluyor müdür sizce ?

Canim sana.bisey sormam lazim bugün adet gecikmemin 3.günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif :))) ya benim hiç bu kadar gecikmezdi testte negatif çıktı hamile olsamda testin göstermediği oluyor müdür sizce ?
Gec dollenmelerde hemen idrar testinde cikmiuor diye biliyorum canimm.

Yani hamile olma olasılığım ne sence ) bugün 3. Gun ..
22 ağustos Son adet tarihim 13 eylül yani tam 22 gün sonra yumurtlama tarihim bugünde adet.gecikmemin 3. Günü nasıl olur acaba sonumuz kızlar (( inşallah hamileyim dir hiç. Gecikmezdi bnm adetim (

Ben hiç böyle şeyler kullanmadım. nasıl kullanılacağını da anlamıyorum beceremezdim de hiçbirini hem de korunurken oldu. her ne olursa olsun çocuğuma cinsiyet biçmeye çalışmam Allah veriyor o canı, oğlan olsun diye gün denk getirmeye çalışmak kadar sığ bi davranış yok. kız olsa ne olur? Siz kız değil misiniz? anneniz de mi bu tepkiyi verdi siz kız doğunca? kendi doğurduğunun cinsiyetine burun bükenler var ayıptır.

22 ağustos Son adet tarihim 13 eylül yani tam 22 gün sonra yumurtlama tarihim bugünde adet.gecikmemin 3. Günü nasıl olur acaba sonumuz kızlar (( inşallah hamileyim dir hiç. Gecikmezdi bnm adetim (
Canim sen yazdigin gunden beri icimde senin hamile oldugun doguyorr insallah oylesindir. P.tesi kan testi yaptir. Isteersen

Arkadaşlar, yumurta çatladıktan sonra yapılan ovulasyon testi çift çizgi mi çıkmaya devam ediyor yoksa tek çizgi mi?veya rengi silinirek mi gunden güne bitiyor tamamen?

Canim sen yazdigin gunden beri icimde senin hamile oldugun doguyorr insallah oylesindir. P.tesi kan testi yaptir. Isteersen
Yaaaa ne güzel bişey yazmışın sen böyleee bayram şekeri misin nesin bnmde.içimde. öyle bi his.var ama kaptırmak istemiyorum kendimi cnm ya çubuk test yapıyorum hep negatif ptesi gecikme günüm tam 7 gün oluyor kan testinden de çıkar mı erken mü ondan korkuyorum geç dollenme olunca.15 günden sonra kesin sonuç veriyormuş çünkü :)))))

Arkadaşlar, yumurta çatladıktan sonra yapılan ovulasyon testi çift çizgi mi çıkmaya devam ediyor yoksa tek çizgi mi?veya rengi silinirek mi gunden güne bitiyor tamamen?
Canim çatladı gi gün çok koyu iki kırmızı çıkıyor çatlama olayı bittikten snra 2. Çizgi siliklesiyor bnmkini göndereyim sana fikrin olsun

Eklentiler

• 2015-09-13 17.54.15.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 106
Ne oldu çizgi siliklestı mi canım ? Merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…