Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim çatladı gi gün çok koyu iki kırmızı çıkıyor çatlama olayı bittikten snra 2. Çizgi siliklesiyor bnmkini göndereyim sana fikrin olsun
Çok teşekkür ederim canım. Seninki ne kadar net,belirgin.varsa var ćizgi yoksa yok.benimki varımsi yokumsu bir tuhaf.bayramda da testi yapma ve ilişki imkanım olmadı maalesef. Evde değildik.tam da çatlama günü

Canim kanda iliskiden 9 gun sonra ciktigini biliyorumm idrarda 15 gunde cikiyormuss gec dollenme

Ne oldu çizgi siliklestı mi canım ? Merak ettim :)
Canim bu sabah cok gec kalktim 2 saatte bisey icmemem grekiyormus o yuzden yapmadim. Testi. Ama akintim cok artti bugun yumurtlama gunum herlde yarin sabah yapicam bir daha cunku ben testi ikili almistim. Olmazsa bir dahaki aya artik hem daha net ogrenirim yapmayi

Kızlar ne olur bunu okuyan bilgisi olan bana yazsın moralim çöküşte resmen adetim gecikeli 5 gün oldu ben geç dollenme diye düşünüyordum çünkü hiç adetim aksamazdi çok çok özür dileyerek yazıyorum ne olur kusuruma bakmayın ama çok panik durumdayim az önce küçük abdestimi yaptım pecete de çok az kan gördüm bu neyin nesi kızlar yerleşme kanamasi olsa 5. Günde mu meydana gelir?? Hiç Adet olcak gibi değilim adet kanı da değil bence ( (bn 4.5 aylik düşük yaptım hergün wc den sonra kan görüyordum artık bıktım kan görmekten ne olur.cevap yazın akıl verin bana (((((

Canim internetten al ovulasyon testleri çok ucuz orda gitti gidiyorda 50 tane ovulasyon testi 6 hamilelik testi toplam 20 tl fln 2 ay doya doya kullanırsın eczanede 5 tanesi 25 tl

Bana kalırsa yerleşme kanaması olabilir.ama daha kesin bir cevabı anca doktora giderek alabilirsiniz.kan testi ile.umarım herşey gönlünce olur

Canim kanaman devam etmezse yerlesme kanamasidir. Gecen ay felan dr gittin mi hicc ilac felan kullandinnmi bu ay antibiyotik gibi

Canim kanaman devam etmezse yerlesme kanamasidir. Gecen ay felan dr gittin mi hicc ilac felan kullandinnmi bu ay antibiyotik gibi
Hayır. Cnm yaa fobliol ve vitamin dışında hiç. Bişey kullanmıyorum kanama çok az pecete ye geldi sonrasında hiç gelmedi peki yerleşme kanı olsa kanda veya idrar testinde pozitif çıkar mı sence ?

canımcım bende aynı durumdayım .. ben de takibi bıraktım çünkü 27 günde olan döngüm 23 e indi ben stres oldukça , en önemlisi rahat olmak dedi doktor, bende kürleri vs vs hepsini bıraktım ve bu ay normal zamanda adet oldum şükür .. :)

En iyisini yapmışsın. Şu anda adetim 3 gün gecikti test bile yapmadım pek belirti yok diye yarın yapıcam. Bundan sonra hiç acele etmiycem. Acele ettikce stres oluyor insan. Akışına bırakmak en iyisi. Hayırlısı hepimiz için.

Hava değişimi, yolculuk,stres adet gecikmesi yapabiliyor. Benimde 3 gün gecikti henüz test yapmadım pek hamilelik belirtisi yok diye. Ama tabi sizin yerleşme kanamasıda olabilir geç gelen adette . Yapmadıysanız bi test yapın inşallah hamilesinizdir bende tabi :)

Test yaptım bugun ama negatif yarında kan vercem orda daha çabuk görünüyor ya bakalım hayırlısı olsun inşallah :))

Kızlar şoktayım belirgin çift çizgiyi gördüm sabah ağlayarak eşimi aradım. Doktorumu aradım kan tahliline gerek yok ultrasonda gözükür dedi bugün gidicem dua edin herşey yolunda gitsin. Çok mutluyuz çok Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.

Had
Gözün aydin canım darısı isteyen herkese :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…