- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Benim testlerde hic cift cizgi çıkmadıKızlar sizce yumurtam catlamısmı?
İnşallah canım Allah isteyen herkese versin.Had
Gözün aydin canım darısı isteyen herkese :))
İnşallah canımDarısı başımıza
aaaaaaaaaaa canım çoook sevindim, bu ay ovulasyon testi yapmışmıydın, takiple mi oldu yani ...şaşkınnım ve senin adına çok sevinçliyim, hayırlı olsun, bize de dua et lütfen ..Kızlar şoktayım belirgin çift çizgiyi gördüm sabah ağlayarak eşimi aradım. Doktorumu aradım kan tahliline gerek yok ultrasonda gözükür dedi bugün gidicem dua edin herşey yolunda gitsin. Çok mutluyuz çok Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Çatlamış cnm yumurtan 3 gün üst üste ilişki :) kolay gelsin :))
Valla bu ay tamamen salmıştım test falan uğraşmıcam dedim. ben yumurtlama günümü anlıyodum çok net zaten. Eşiminde sperm değerleri çok yüksekti çok kaliteli bir kesemiz varmış doktor çok güzel dedi. 10 gün sonra çağırdı kalp atışlarını dinleyecekmişiz inşallah. Takmayınca oluyormuş onu anladım 4. Denemede tamamen kafam rahatken oluverdi işte. Darısı sizlerin başına inşallah :) dualarım sizinle sizde bana dua edin. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.aaaaaaaaaaa canım çoook sevindim, bu ay ovulasyon testi yapmışmıydın, takiple mi oldu yani ...şaşkınnım ve senin adına çok sevinçliyim, hayırlı olsun, bize de dua et lütfen ..
Adetlerin hep duzenliyse bugunki test son7cuna gore hamilelik olabilir egerki duzensiz olduğu zamanlar oluosa yumurtlama gunun yarin olurAdetimin 24. Gunu bugun ay icindeki ovulasyon testlerim coklu olanlar ikili olanida bugun yaptim yazili olan sabah digerini simdi benim yumurtlama gunum hangi gun kafam karisti bugunki hepsinden koyu adetimede 2 3 gun var
Yok canim düzensiz degil 26 27 gunde bir oluyrum hep 2 3 gun one gelir bazenAdetlerin hep duzenliyse bugunki test son7cuna gore hamilelik olabilir egerki duzensiz olduğu zamanlar oluosa yumurtlama gunun yarin olur
Nasil hamilelik olurAdetlerin hep duzenliyse bugunki test son7cuna gore hamilelik olabilir egerki duzensiz olduğu zamanlar oluosa yumurtlama gunun yarin olur
Yaptim bugun ama o da yok :))Hamilelik olabilir o zaman test yapabilirsin:)
24.gun bugunO zaman yeni yumurtlama oluo demek kacinci gunki bugun
Belkide oyle ama adet belirtisi basladi sanki kasik batmasi bas agrisi var acaba adet yaklasti diye mi koyulasti :)Bu ay gec yumurtlama olmus demek digerlerine gore cok belirgiin cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?