Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ovulasy. Testi kullanan arkadaslar siz anlarsiniz yumurtlama olmus mu ilmamis mi bu ay ilk defa kullaniyorum testi ve pko luyum

aaaaaaaaaaa canım çoook sevindim, bu ay ovulasyon testi yapmışmıydın, takiple mi oldu yani ...şaşkınnım ve senin adına çok sevinçliyim, hayırlı olsun, bize de dua et lütfen ..

Kızlar bnmki 1 hafta geçikmisti bugün oldum adet malesef ( geçen ay adet geciktirici kullanmıştım muhtemelen ondan gecikti diye düşünüyorum artık hayırlısı olsun hakkımzda inşallah dua edelim birbirimize ((

Sanırım catladi agrim oldu cunku sans eseri deniyim dedim yumurtlama testini tam vaktinde baslamisim adetimin 46. Gunu catladi demek

Adetimin 24. Gunu bugun ay icindeki ovulasyon testlerim coklu olanlar ikili olanida bugun yaptim yazili olan sabah digerini simdi benim yumurtlama gunum hangi gun kafam karisti bugunki hepsinden koyu adetimede 2 3 gun var

Eklentiler

• 20150928_204432.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 20150928_204600.webp
    4 KB · Görüntüleme: 61
aaaaaaaaaaa canım çoook sevindim, bu ay ovulasyon testi yapmışmıydın, takiple mi oldu yani ...şaşkınnım ve senin adına çok sevinçliyim, hayırlı olsun, bize de dua et lütfen ..
Valla bu ay tamamen salmıştım test falan uğraşmıcam dedim. ben yumurtlama günümü anlıyodum çok net zaten. Eşiminde sperm değerleri çok yüksekti çok kaliteli bir kesemiz varmış doktor çok güzel dedi. 10 gün sonra çağırdı kalp atışlarını dinleyecekmişiz inşallah. Takmayınca oluyormuş onu anladım 4. Denemede tamamen kafam rahatken oluverdi işte. Darısı sizlerin başına inşallah :) dualarım sizinle sizde bana dua edin. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

Adetimin 24. Gunu bugun ay icindeki ovulasyon testlerim coklu olanlar ikili olanida bugun yaptim yazili olan sabah digerini simdi benim yumurtlama gunum hangi gun kafam karisti bugunki hepsinden koyu adetimede 2 3 gun var
Adetlerin hep duzenliyse bugunki test son7cuna gore hamilelik olabilir egerki duzensiz olduğu zamanlar oluosa yumurtlama gunun yarin olur

Bu ay gec yumurtlama olmus demek digerlerine gore cok belirgiin cnku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…