Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Adetin i bekle bence belli olmaz belkide olmazsin testre cikmamis olabilir

Hayirlisi tabi seninki duzenliymis yine ben 46. Gun yumurtladim :)

merhaba kızlar çift çizgiyi gördüğümüzde ve ertesi gün denenmeliymiş ama dr lar gün aşırı ilişki öneriyo napmalıyım sizce ?

merhaba kızlar çift çizgiyi gördüğümüzde ve ertesi gün denenmeliymiş ama dr lar gün aşırı ilişki öneriyo napmalıyım sizce ?
Canım normalde hamile kalmak için günaşırı ilişki öneriliyor hani yumurtlama tarihi tahmini hesaplanıyor ya ondan. Ama çift çizgiyi gördüğün günden itibaren 3 gün ilişki döllenme şansını arttırmak için şartmış. Bende netten araştırarak öğrendim..

himmm tamam canım çok teşekkür ederim bugunlerde yumurtlama günm napacagımı bilemedimde... :)

Gün aşırı deme sebepleri erkeğin sperm sayısının az olma ihtimaline karşı 48 saatte spermler artıyo çünkü. Ama siz biliyorsanız eşinizin sayısı yüksekse her günde yapabilirsiniz.

Gün aşırı deme sebepleri erkeğin sperm sayısının az olma ihtimaline karşı 48 saatte spermler artıyo çünkü. Ama siz biliyorsanız eşinizin sayısı yüksekse her günde yapabilirsiniz.
Gebeliğiniz nası gidiyoo ?? Ovulasyon testiyle takiple mi gebe kalmıştınız ??

Gebeliğiniz nası gidiyoo ?? Ovulasyon testiyle takiple mi gebe kalmıştınız ??
Şimdilik güzel gidiyor çok şükür. Daha önceleri ovulasyon testi yapıyordum ama bu ay bırakmıştım. Zaten anlıyordum ne zaman olacağını bide akışına bırakmak istedim kafaya takmadım bu siteden çıktım hiç girmedim ne okudum ne yazdım düşünmemek için. sonuç pozitif :)

Bende hergün girip okuyorum falan çok strese giryorum ovulasyon testi de yapınca. Aslında bende mi girmesem yapmasam test. Çünkü stres etkiliyomuş gebe kalmayı..

Bende hergün girip okuyorum falan çok strese giryorum ovulasyon testi de yapınca. Aslında bende mi girmesem yapmasam test. Çünkü stres etkiliyomuş gebe kalmayı..
Hemde çok etkiliyor bence kafanızdan silmek için ne gerekiyorsa yapın. Gerçekten çok faydası oluyor. Bu site çok faydalı ama sürekli düşünmeye sebep oluyor. Hamile kalınca girersiniz yine kendinizi şartlandırmayın rahat olun. Ben gerçekten hiç beklemiyordum bu ay fazla önemsemedim diye büyük sürpriz oldu. Doktorumda herkesin takmayınca oluyor zaten olay bu işte dedi. Darısı başınıza inşallah.

Çok soru sordum ama bişi daha sorayım.. Ne zamandır deniyosunuz bebişi peki ?? Bide bu ay gün aşırı ilişki mi denedinz ?? Bide folic asit kullandınız mı 3 ay öncesi ?

Çok soru sordum ama bişi daha sorayım.. Ne zamandır deniyosunuz bebişi peki ?? Bide bu ay gün aşırı ilişki mi denedinz ?? Bide folic asit kullandınız mı 3 ay öncesi ?
Estafurullah sorun tabi. 4. denemede oldu. Eşimin sperm değeri aşırı yüksekti o yüzden doktor her gün yapabilirsiniz demişti ama bu ay tam hatırlamıyorum nasıl yaptık tamamen sallamışım. Folic asit kullandım doktorum inofolic vermişti yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıyormuş çok güzel hamile kalınıyor bununla demişti. Ben herşeyi bilmek istediğim için daha en başından yumurta takibi sperm testi hepsini yaptırmıştık hepsi çok güzeldi. İnofolici 4 ay kullanmış oldum. Öncesinde de yaza hamilelk planım var diye kıştan başlamıştım solgarın folic asidine mart ayıydı başladığımda.

Kizlar suna bi bakarmisinz ovulasyon testim napayim sizce birazda silik gibi sanki ?

Eklentiler

• 2015-09-30 20.17.44.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 78
Boyle cikmasi cok kotuya hicbisey anlamadm e biz ne zaman birlesecez bu teste gore afedersn hergun olsa speem kalitesi düşer pufff
canını sıkma hemen hemen aynı koyulukta zaten.böyle olunca 24-36 saatte çatlıyor lh pik yapmış sonuçta. Üç gün üst üste diye öneriyorlar sonrasında da gün aşırı bir kaç defa.Eğer sağlıklıysanız zaten sperm 72 saat yaşıyor yani gün aşırı yapsanızda olur hatta daha iyi olur sperm kalitesi için. Biliyosunuz ki yumurta ve sperm ne kadar kaliteli ise tutunmadan bebeğin sağlığına kadar herşey daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…