Evet canim bugunu degerlendiriyim ben yinede ama :)artik hayirlisi allahtanAdetin i bekle bence belli olmaz belkide olmazsin testre cikmamis olabilir
Ohhh masaallah :)Hayirlisi tabi seninki duzenliymis yine ben 46. Gun yumurtladim :)
Canım normalde hamile kalmak için günaşırı ilişki öneriliyor hani yumurtlama tarihi tahmini hesaplanıyor ya ondan. Ama çift çizgiyi gördüğün günden itibaren 3 gün ilişki döllenme şansını arttırmak için şartmış. Bende netten araştırarak öğrendim..merhaba kızlar çift çizgiyi gördüğümüzde ve ertesi gün denenmeliymiş ama dr lar gün aşırı ilişki öneriyo napmalıyım sizce ?
himmm tamam canım çok teşekkür ederim bugunlerde yumurtlama günm napacagımı bilemedimde... :)Canım normalde hamile kalmak için günaşırı ilişki öneriliyor hani yumurtlama tarihi tahmini hesaplanıyor ya ondan. Ama çift çizgiyi gördüğün günden itibaren 3 gün ilişki döllenme şansını arttırmak için şartmış. Bende netten araştırarak öğrendim..
Rica ederim canım. Sormak istediğin şeyleri sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..himmm tamam canım çok teşekkür ederim bugunlerde yumurtlama günm napacagımı bilemedimde... :)
aminn canım inşallahRica ederim canım. Sormak istediğin şeyleri sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Gün aşırı deme sebepleri erkeğin sperm sayısının az olma ihtimaline karşı 48 saatte spermler artıyo çünkü. Ama siz biliyorsanız eşinizin sayısı yüksekse her günde yapabilirsiniz.Canım normalde hamile kalmak için günaşırı ilişki öneriliyor hani yumurtlama tarihi tahmini hesaplanıyor ya ondan. Ama çift çizgiyi gördüğün günden itibaren 3 gün ilişki döllenme şansını arttırmak için şartmış. Bende netten araştırarak öğrendim..
Gebeliğiniz nası gidiyoo ?? Ovulasyon testiyle takiple mi gebe kalmıştınız ??Gün aşırı deme sebepleri erkeğin sperm sayısının az olma ihtimaline karşı 48 saatte spermler artıyo çünkü. Ama siz biliyorsanız eşinizin sayısı yüksekse her günde yapabilirsiniz.
Şimdilik güzel gidiyor çok şükür. Daha önceleri ovulasyon testi yapıyordum ama bu ay bırakmıştım. Zaten anlıyordum ne zaman olacağını bide akışına bırakmak istedim kafaya takmadım bu siteden çıktım hiç girmedim ne okudum ne yazdım düşünmemek için. sonuç pozitif :)Gebeliğiniz nası gidiyoo ?? Ovulasyon testiyle takiple mi gebe kalmıştınız ??
Bende hergün girip okuyorum falan çok strese giryorum ovulasyon testi de yapınca. Aslında bende mi girmesem yapmasam test. Çünkü stres etkiliyomuş gebe kalmayı..Şimdilik güzel gidiyor çok şükür. Daha önceleri ovulasyon testi yapıyordum ama bu ay bırakmıştım. Zaten anlıyordum ne zaman olacağını bide akışına bırakmak istedim kafaya takmadım bu siteden çıktım hiç girmedim ne okudum ne yazdım düşünmemek için. sonuç pozitif :)
Hemde çok etkiliyor bence kafanızdan silmek için ne gerekiyorsa yapın. Gerçekten çok faydası oluyor. Bu site çok faydalı ama sürekli düşünmeye sebep oluyor. Hamile kalınca girersiniz yine kendinizi şartlandırmayın rahat olun. Ben gerçekten hiç beklemiyordum bu ay fazla önemsemedim diye büyük sürpriz oldu. Doktorumda herkesin takmayınca oluyor zaten olay bu işte dedi. Darısı başınıza inşallah.Bende hergün girip okuyorum falan çok strese giryorum ovulasyon testi de yapınca. Aslında bende mi girmesem yapmasam test. Çünkü stres etkiliyomuş gebe kalmayı..
Çok soru sordum ama bişi daha sorayım.. Ne zamandır deniyosunuz bebişi peki ?? Bide bu ay gün aşırı ilişki mi denedinz ?? Bide folic asit kullandınız mı 3 ay öncesi ?Hemde çok etkiliyor bence kafanızdan silmek için ne gerekiyorsa yapın. Gerçekten çok faydası oluyor. Bu site çok faydalı ama sürekli düşünmeye sebep oluyor. Hamile kalınca girersiniz yine kendinizi şartlandırmayın rahat olun. Ben gerçekten hiç beklemiyordum bu ay fazla önemsemedim diye büyük sürpriz oldu. Doktorumda herkesin takmayınca oluyor zaten olay bu işte dedi. Darısı başınıza inşallah.
Estafurullah sorun tabi. 4. denemede oldu. Eşimin sperm değeri aşırı yüksekti o yüzden doktor her gün yapabilirsiniz demişti ama bu ay tam hatırlamıyorum nasıl yaptık tamamen sallamışım. Folic asit kullandım doktorum inofolic vermişti yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıyormuş çok güzel hamile kalınıyor bununla demişti. Ben herşeyi bilmek istediğim için daha en başından yumurta takibi sperm testi hepsini yaptırmıştık hepsi çok güzeldi. İnofolici 4 ay kullanmış oldum. Öncesinde de yaza hamilelk planım var diye kıştan başlamıştım solgarın folic asidine mart ayıydı başladığımda.Çok soru sordum ama bişi daha sorayım.. Ne zamandır deniyosunuz bebişi peki ?? Bide bu ay gün aşırı ilişki mi denedinz ?? Bide folic asit kullandınız mı 3 ay öncesi ?
Bir iki güne çatlar büyük ihtimalKizlar suna bi bakarmisinz ovulasyon testim napayim sizce birazda silik gibi sanki ?
Boyle cikmasi cok kotuya hicbisey anlamadm e biz ne zaman birlesecez bu teste gore afedersnBir iki güne çatlar büyük ihtimal
canını sıkma hemen hemen aynı koyulukta zaten.böyle olunca 24-36 saatte çatlıyor lh pik yapmış sonuçta. Üç gün üst üste diye öneriyorlar sonrasında da gün aşırı bir kaç defa.Eğer sağlıklıysanız zaten sperm 72 saat yaşıyor yani gün aşırı yapsanızda olur hatta daha iyi olur sperm kalitesi için. Biliyosunuz ki yumurta ve sperm ne kadar kaliteli ise tutunmadan bebeğin sağlığına kadar herşey daha iyi oluyor.Boyle cikmasi cok kotuya hicbisey anlamadm e biz ne zaman birlesecez bu teste gore afedersnhergun olsa speem kalitesi düşer pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?