Teşekkür ederim canım cevabın için ama spermlerimz cok kaliteli sayilmaz daha yeni yükseldi degerler o yüzden bu telaşımcanını sıkma hemen hemen aynı koyulukta zaten.böyle olunca 24-36 saatte çatlıyor lh pik yapmış sonuçta. Üç gün üst üste diye öneriyorlar sonrasında da gün aşırı bir kaç defa.Eğer sağlıklıysanız zaten sperm 72 saat yaşıyor yani gün aşırı yapsanızda olur hatta daha iyi olur sperm kalitesi için. Biliyosunuz ki yumurta ve sperm ne kadar kaliteli ise tutunmadan bebeğin sağlığına kadar herşey daha iyi oluyor.
quenzim q 10 çok iyi gelyor deneyin. Üst Üste olsa daha iyi olur heralde bu durumda. Birde incir ve e vit kullansın ben çok araştırdım bilimsel makalelri bile okudum iyi geliyormuş bunlarTeşekkür ederim canım cevabın için ama spermlerimz cok kaliteli sayilmaz daha yeni yükseldi degerler o yüzden bu telaşım
Keciboynozu kuru kullandi 5 ay canm degerler cok iyi su an ama korkuorz iste yinede hayirlisiquenzim q 10 çok iyi gelyor deneyin. Üst Üste olsa daha iyi olur heralde bu durumda. Birde incir ve e vit kullansın ben çok araştırdım bilimsel makalelri bile okudum iyi geliyormuş bunlar
Bu arada simdi yine yaptm test daha silik çıktıquenzim q 10 çok iyi gelyor deneyin. Üst Üste olsa daha iyi olur heralde bu durumda. Birde incir ve e vit kullansın ben çok araştırdım bilimsel makalelri bile okudum iyi geliyormuş bunlar
ozaman çatlamıştır bu geceyi utlaka değerlendirinBu arada simdi yine yaptm test daha silik çıktı
işte rahat olmak lazım biz böyle kafaya taktığımızdan olmuyorozaman çatlamıştır bu geceyi utlaka değerlendirin
Ewet canım aynen ah stres yapmasak hayırlısı olsun hakkımzda...işte rahat olmak lazım biz böyle kafaya taktığımızdan olmuyor
çocuğunuz varmı sizinEwet canım aynen ah stres yapmasak hayırlısı olsun hakkımzda...
Hayir canim 2 yillik ewliyz 1 yildr bebek dusunuorz tahliller kurler bu noktaya geldik cok sukur? Sizin var mi ne zamandr dusunuosnzçocuğunuz varmı sizin
benim 8 yaşında oğlum var geçen sene düşüğüm oldu ondan beride birşey yok geçen ay ovulasyon testi kullandım olmadı bu ayda aldım kısmet..ama yoruldum allah hepimize sabır versinHayir canim 2 yillik ewliyz 1 yildr bebek dusunuorz tahliller kurler bu noktaya geldik cok sukur? Sizin var mi ne zamandr dusunuosnz
Dr a gorundnz mu canm ewet hayirlisi olsunbenim 8 yaşında oğlum var geçen sene düşüğüm oldu ondan beride birşey yok geçen ay ovulasyon testi kullandım olmadı bu ayda aldım kısmet..ama yoruldum allah hepimize sabır versin
evet ikiniz de de sıkıntı yok dedi.zaten önceden iki gebelik olduğu içn pek ciddiyede almadılar. hsg çekil dedi biri bu ay olmazsa hsg çekileceğimDr a gorundnz mu canm ewet hayirlisi olsun
Himmm anladm canim bende dusunuorm hgs 2 ay daha deneyelimdeevet ikiniz de de sıkıntı yok dedi.zaten önceden iki gebelik olduğu içn pek ciddiyede almadılar. hsg çekil dedi biri bu ay olmazsa hsg çekileceğim
hsg yi de araştırdım gebelik kalmayı cabuklaştırıyormş. verilen madde antiseptik olduğu için faydalıymış.yaptır ilk aylarda hamile kalırsın dedi.Himmm anladm canim bende dusunuorm hgs 2 ay daha deneyelimde
Ama agrili oluyo diolar bende agrisndan korkuorm umarm gerek kalmazhsg yi de araştırdım gebelik kalmayı cabuklaştırıyormş. verilen madde antiseptik olduğu için faydalıymış.yaptır ilk aylarda hamile kalırsın dedi.
yok canım artık anestezi ile yapıyorlar ben sağlıkcıyım anestezi olmadığında hasta kendini kastığında sonuçlar sağlıklı çıkmıyormşAma agrili oluyo diolar bende agrisndan korkuorm umarm gerek kalmaz
Anastezi narkoz mu demek ?yok canım artık anestezi ile yapıyorlar ben sağlıkcıyım anestezi olmadığında hasta kendini kastığında sonuçlar sağlıklı çıkmıyormş
evet uyutarak yaniAnastezi narkoz mu demek ?
inşallah gelir bebişlerde gerek kalmaz canım hayırlısı olsun herşeyin...evet uyutarak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?