Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Teşekkür ederim canım cevabın için ama spermlerimz cok kaliteli sayilmaz daha yeni yükseldi degerler o yüzden bu telaşım

Teşekkür ederim canım cevabın için ama spermlerimz cok kaliteli sayilmaz daha yeni yükseldi degerler o yüzden bu telaşım
quenzim q 10 çok iyi gelyor deneyin. Üst Üste olsa daha iyi olur heralde bu durumda. Birde incir ve e vit kullansın ben çok araştırdım bilimsel makalelri bile okudum iyi geliyormuş bunlar

quenzim q 10 çok iyi gelyor deneyin. Üst Üste olsa daha iyi olur heralde bu durumda. Birde incir ve e vit kullansın ben çok araştırdım bilimsel makalelri bile okudum iyi geliyormuş bunlar
Keciboynozu kuru kullandi 5 ay canm degerler cok iyi su an ama korkuorz iste yinede hayirlisi

Bu arada simdi yine yaptm test daha silik çıktı

Hayir canim 2 yillik ewliyz 1 yildr bebek dusunuorz tahliller kurler bu noktaya geldik cok sukur? Sizin var mi ne zamandr dusunuosnz
benim 8 yaşında oğlum var geçen sene düşüğüm oldu ondan beride birşey yok geçen ay ovulasyon testi kullandım olmadı bu ayda aldım kısmet..ama yoruldum allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…