inş inş incir kürü yapıyordum onuda bıraktım insan ne kadar çok şey yaparsa beklentisi o kadar artıyorinşallah gelir bebişlerde gerek kalmaz canım hayırlısı olsun herşeyin...
bende soğan kürü denedim ama içemedim çok bulandırdı beni 2 gün yaptm sadeceinş inş incir kürü yapıyordum onuda bıraktım insan ne kadar çok şey yaparsa beklentisi o kadar artıyor
incir kürü çok ie yarıyormuş onu yap istersenbende soğan kürü denedim ama içemedim çok bulandırdı beni 2 gün yaptm sadece
o nasıl yapılıyo canım ? ben incir çok tüketiyorum ama kürü başka olur tabikiincir kürü çok ie yarıyormuş onu yap istersen
tamam canım teşekkürler bu ayda adet olayım başlarım adetten sonrahttp://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtm burdan bakabilirsin ikiz hamile kalan bile varmış
Canım hamileliğin hayırlı olsun çok sevindim inofolic nasıl kullandın günde bir tane mi Demişti doktorunEstafurullah sorun tabi. 4. denemede oldu. Eşimin sperm değeri aşırı yüksekti o yüzden doktor her gün yapabilirsiniz demişti ama bu ay tam hatırlamıyorum nasıl yaptık tamamen sallamışım. Folic asit kullandım doktorum inofolic vermişti yumurtanın çatlamasını kolaylaştırıyormuş çok güzel hamile kalınıyor bununla demişti. Ben herşeyi bilmek istediğim için daha en başından yumurta takibi sperm testi hepsini yaptırmıştık hepsi çok güzeldi. İnofolici 4 ay kullanmış oldum. Öncesinde de yaza hamilelk planım var diye kıştan başlamıştım solgarın folic asidine mart ayıydı başladığımda.
Teşekkür ederim canım darısı başınıza. Sabah akşam günde 2 kereydi yani.Canım hamileliğin hayırlı olsun çok sevindim inofolic nasıl kullandın günde bir tane mi Demişti doktorun
Peki toz olanını mı kapsül olanını mı kullandın tatlımTeşekkür ederim canım darısı başınıza. Sabah akşam günde 2 kereydi yani.
KAÇ GÜNDE BİR ADET OLYORSUN? HER GÜN AYNI SAATTE GENELDE 10-12 ARASI VE 17-18 ARASI DİYE ÖNERİYORLAR YAPACAKSIN TESTİ. ÇOK FAZLA SIVI TÜKETMEK ETKİLEDİĞİ İÇİN TESTTEN 2 SAAT ÖNCE ÇOK SIVI TÜKETME BİR DE SABAH İLK İDRAR İLE YAPMA. İKİ ÇİZGİ AYNI KOYULUKTA OLDUĞU GÜNDEN İTİBİREN ÜÇ GÜN ÜST ÜSTE İLİŞKİ ÖNERİYORLAR..Kizlar mrb bn bugun ilk defa ovulasyon kiti aldm ve bugun baslicam daha once hic kullanmadim ve nasil kullanilacgini bilmiyorum bana yardim edebilir msiz? Bugun adetimin 9.gunu gec kalmamisimdr degil mi ?
Canm benim adet duzensz bazen 28 bazen 29 bazen de 30 gunde bir oluyorum gunde 2 kez mi yapilcakKAÇ GÜNDE BİR ADET OLYORSUN? HER GÜN AYNI SAATTE GENELDE 10-12 ARASI VE 17-18 ARASI DİYE ÖNERİYORLAR YAPACAKSIN TESTİ. ÇOK FAZLA SIVI TÜKETMEK ETKİLEDİĞİ İÇİN TESTTEN 2 SAAT ÖNCE ÇOK SIVI TÜKETME BİR DE SABAH İLK İDRAR İLE YAPMA. İKİ ÇİZGİ AYNI KOYULUKTA OLDUĞU GÜNDEN İTİBİREN ÜÇ GÜN ÜST ÜSTE İLİŞKİ ÖNERİYORLAR..
İKİ KEZ YAPANDA VAR AMA BEN TEK YAPTIM GEÇEN AY ÇİFT ÇİZGİ İKİ GÜN DEVAM EDİYOR.YANİ GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM İKİ KEZE AMA SEN BİLİRSİN.Canm benim adet duzensz bazen 28 bazen 29 bazen de 30 gunde bir oluyorum gunde 2 kez mi yapilcak
Anladim guzelim cok saolasin ins bu ay tutar bu ay 6. Aymiz olcak bu ayda olmazsa doktora gdicm zatenİKİ KEZ YAPANDA VAR AMA BEN TEK YAPTIM GEÇEN AY ÇİFT ÇİZGİ İKİ GÜN DEVAM EDİYOR.YANİ GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM İKİ KEZE AMA SEN BİLİRSİN.
BEN BİR YILDIR UĞRAŞIYORUM SAĞLIK SORUNUDA YOK AMA OLMUYOR BAZEN BIRAK DİYORUM AKIŞINA TAKİP ETTİKÇE STRES OLUYOR İNSAN.AMA OVULASYON TESTİ MANTIKLI ÇÜNKÜ DİĞER TÜRLÜ BÜGÜNMÜYDÜ YARINMIYDI DİTE TELAŞ OLUYORSUN.Anladim guzelim cok saolasin ins bu ay tutar bu ay 6. Aymiz olcak bu ayda olmazsa doktora gdicm zaten
Rabbim en kisa zamanda hayirlisini sagliklisini versin bnm prolaktin hormonum braz yuksek acaba o mu engelliyor diorum o yuzden hep stresBEN BİR YILDIR UĞRAŞIYORUM SAĞLIK SORUNUDA YOK AMA OLMUYOR BAZEN BIRAK DİYORUM AKIŞINA TAKİP ETTİKÇE STRES OLUYOR İNSAN.AMA OVULASYON TESTİ MANTIKLI ÇÜNKÜ DİĞER TÜRLÜ BÜGÜNMÜYDÜ YARINMIYDI DİTE TELAŞ OLUYORSUN.
olabilir büyük ihtimal, sen onun çaresine bak bir ilaçlık işi var.Rabbim en kisa zamanda hayirlisini sagliklisini versin bnm prolaktin hormonum braz yuksek acaba o mu engelliyor diorum o yuzden hep stres
bende birde benim diğer ikisi hemen olmuştu hiç beklemiyordum o kadar çabuk olmasını, diceğim oki stres çok etkili.ben hamile olmadan hamilelik belirtisi yaşayanlara nasıl olur diye düşünürdüm inanın her ay belirti yaşıyorum:)en önemli etken stresmiş kızlar ama gelde engel ol işte hele adete yakın iyice kendimi dinliorm yani...
Toz canımPeki toz olanını mı kapsül olanını mı kullandın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?