Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım hamileliğin hayırlı olsun çok sevindim inofolic nasıl kullandın günde bir tane mi Demişti doktorun

Kizlar mrb bn bugun ilk defa ovulasyon kiti aldm ve bugun baslicam daha once hic kullanmadim ve nasil kullanilacgini bilmiyorum bana yardim edebilir msiz? Bugun adetimin 9.gunu gec kalmamisimdr degil mi ?

Kizlar mrb bn bugun ilk defa ovulasyon kiti aldm ve bugun baslicam daha once hic kullanmadim ve nasil kullanilacgini bilmiyorum bana yardim edebilir msiz? Bugun adetimin 9.gunu gec kalmamisimdr degil mi ?
KAÇ GÜNDE BİR ADET OLYORSUN? HER GÜN AYNI SAATTE GENELDE 10-12 ARASI VE 17-18 ARASI DİYE ÖNERİYORLAR YAPACAKSIN TESTİ. ÇOK FAZLA SIVI TÜKETMEK ETKİLEDİĞİ İÇİN TESTTEN 2 SAAT ÖNCE ÇOK SIVI TÜKETME BİR DE SABAH İLK İDRAR İLE YAPMA. İKİ ÇİZGİ AYNI KOYULUKTA OLDUĞU GÜNDEN İTİBİREN ÜÇ GÜN ÜST ÜSTE İLİŞKİ ÖNERİYORLAR..

Canm benim adet duzensz bazen 28 bazen 29 bazen de 30 gunde bir oluyorum gunde 2 kez mi yapilcak

Canm benim adet duzensz bazen 28 bazen 29 bazen de 30 gunde bir oluyorum gunde 2 kez mi yapilcak
İKİ KEZ YAPANDA VAR AMA BEN TEK YAPTIM GEÇEN AY ÇİFT ÇİZGİ İKİ GÜN DEVAM EDİYOR.YANİ GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM İKİ KEZE AMA SEN BİLİRSİN.

İKİ KEZ YAPANDA VAR AMA BEN TEK YAPTIM GEÇEN AY ÇİFT ÇİZGİ İKİ GÜN DEVAM EDİYOR.YANİ GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM İKİ KEZE AMA SEN BİLİRSİN.
Anladim guzelim cok saolasin ins bu ay tutar bu ay 6. Aymiz olcak bu ayda olmazsa doktora gdicm zaten

Anladim guzelim cok saolasin ins bu ay tutar bu ay 6. Aymiz olcak bu ayda olmazsa doktora gdicm zaten
BEN BİR YILDIR UĞRAŞIYORUM SAĞLIK SORUNUDA YOK AMA OLMUYOR BAZEN BIRAK DİYORUM AKIŞINA TAKİP ETTİKÇE STRES OLUYOR İNSAN.AMA OVULASYON TESTİ MANTIKLI ÇÜNKÜ DİĞER TÜRLÜ BÜGÜNMÜYDÜ YARINMIYDI DİTE TELAŞ OLUYORSUN.

Rabbim en kisa zamanda hayirlisini sagliklisini versin bnm prolaktin hormonum braz yuksek acaba o mu engelliyor diorum o yuzden hep stres

en önemli etken stresmiş kızlar ama gelde engel ol işte hele adete yakın iyice kendimi dinliorm yani...

en önemli etken stresmiş kızlar ama gelde engel ol işte hele adete yakın iyice kendimi dinliorm yani...
bende birde benim diğer ikisi hemen olmuştu hiç beklemiyordum o kadar çabuk olmasını, diceğim oki stres çok etkili.ben hamile olmadan hamilelik belirtisi yaşayanlara nasıl olur diye düşünürdüm inanın her ay belirti yaşıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…