Dogru diyorsun canm bu ay da olmazsa doktra gdicemolabilir büyük ihtimal, sen onun çaresine bak bir ilaçlık işi var.
bende aynen 14 aydır her belirtiyi yaşadım ama bu ay kararlıyım ha istemiyomuyum yine çok istiyorum ama stres yapmamaya calıscam ve kesınlıkle belirtilere aldırmıcam :) ne güzel senin 2 ewladın varmış yinede rahat olursun...bende birde benim diğer ikisi hemen olmuştu hiç beklemiyordum o kadar çabuk olmasını, diceğim oki stres çok etkili.ben hamile olmadan hamilelik belirtisi yaşayanlara nasıl olur diye düşünürdüm inanın her ay belirti yaşıyorum:)
yok iki değil bir.birini kaybettim malesefbende aynen 14 aydır her belirtiyi yaşadım ama bu ay kararlıyım ha istemiyomuyum yine çok istiyorum ama stres yapmamaya calıscam ve kesınlıkle belirtilere aldırmıcam :) ne güzel senin 2 ewladın varmış yinede rahat olursun...
evet daha yumurtlama olmamışKizlar ben smdi oluvasyon testi yaptm c belirgin t ise silik cikti yani bu negatif yumurtlama daha yok demek degil mi? Bugun adetimin 9.gunuydu
SaoL cnm ins yakinda zamanda olurrevet daha yumurtlama olmamış
inş :)SaoL cnm ins yakinda zamanda olurr
canım kaçırmış sayılmazsın yumurta catladıktan 24 36 saat ıcınde catlıo yumurta zaten... ama yumurtlama oldu mu onu bilememarkadaşlar ben bu ay tekrar ovu.testi kullandım ama günü kaçırdım galiba.adetin 11.günü çift çizgi belirdi ama T çizgisi C kadar koyu değildi yakındı sadece. Ertesi gün daha çok koyulaşmasını beklerken birden silikleşti.o gün ilişki oldu ama yumurtlamayı kaçırdım gibi geliyor bana.Bildiğim kadarıyla t ve c en azından eşit koyulukta olmadıkça pozitif denmiyordu.acaba yumurtlama mı olmadı..offffffff fikri olan var mı?
teşekkür ederim o günden sonrada hep tek çizgi çıktı ama 2 kez ilişki oldu..bakalım bekleyip görücezcanım kaçırmış sayılmazsın yumurta catladıktan 24 36 saat ıcınde catlıo yumurta zaten... ama yumurtlama oldu mu onu bilemem
inşallah gelmiştir canm bebiş bende seninle aynı durumu yasadım bu ay cıft cızgı koyuydu ama tamda koyu deil gibiydi ama ben değerlendirdim o günü ne olur ne olmaz diye ikinci gün testı yaptıgımda siliklesmıstı tamamen ....teşekkür ederim o günden sonrada hep tek çizgi çıktı ama 2 kez ilişki oldu..bakalım bekleyip görücez
Sen daha şanslısın o zaman tutma ihtimali daha yüksek.ben o günü değerlendireme dim çünkü.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsıninşallah gelmiştir canm bebiş bende seninle aynı durumu yasadım bu ay cıft cızgı koyuydu ama tamda koyu deil gibiydi ama ben değerlendirdim o günü ne olur ne olmaz diye ikinci gün testı yaptıgımda siliklesmıstı tamamen ....
Siz bugünü her ihtimale karşı değerlendirin derim ben.yarın t daha koyu olabilir ama benimki daha koyu olmak yerine tamamen siliklesti bu ay.siz bilirsiniz tabi..Kizlar meraba bende kullaniyorum ovulasyon testi ilk defa bugun boyle koyu cikti simdi ne yapmaliyim..bu koyuluk son raddemi daha koyu olma sansi yoktur heralde dimiEki Görüntüle 1648179
çatlama 24-36 saatleri içinde olur büyük ihtimalKizlar meraba bende kullaniyorum ovulasyon testi ilk defa bugun boyle koyu cikti simdi ne yapmaliyim..bu koyuluk son raddemi daha koyu olma sansi yoktur heralde dimiEki Görüntüle 1648179
Canim endişelenme benim adetimin 22.gününde yumurtlama olmuştu ... O ay 3 gün üst üste ilişki oldu ama tutmadı bakalım bu ay inşallah olurKizlar adetime 15 gun var ama hala oluvasyon kitinde c koyu t daha silik yumurtlamicak miyim bn ya
Iyi degerlendiriyoruz canim geceyiMerhaba kizlar, ilk yazisim benim de . Gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum gebelik gerceklesmedi.ovitrelle yi 16. Gununde vermisti doktor ve 19 cm di yumurta.fakat bu ay yine klomen kullandim yumurta takibimin 11 gununde yumurta 22 cm olmus ve bu sabah ovitrelle yaptirdim yine. Aksam bes gbi de ovulasyon test yaptim ve pozitif.. Birliktelik olcak ama sastim kaldim bi panik oldum:) ilk defa cift cizgi gordum :)) darisi gebelik testine herkes icin.. Pozitiften sonra napiosunuz ya bi yardim kizlar :)
Cok stres yaptm canm ya stresten bile yumurta olusmayacak galibaCanim endişelenme benim adetimin 22.gününde yumurtlama olmuştu ... O ay 3 gün üst üste ilişki oldu ama tutmadı bakalım bu ay inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?