10 gün sonra ovulasyon testi tekrar pozitif gösteriyormuş hamile olanlarda5 aydır gebelik oluşmuyor, ilk defa Eylül ayı adet dönemi sonrası ovülasyon testini uyguladım (digital olanından) ve adetimin 10. gününden itibaren kullanmaya başladım, ve 14.günü gülen yüzü buldum. Sadece bir gün gülen yüz oluştu. Ogün ve bir gün aralıklı olmak üzere 3kez denememiz oldu. Ovülasyon testi uygulamam üzerinden sadece 1 hafta geçti şuan aşırı heyecanlıyım? Acaba gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor?? Bu arada telefonda bu döngüyü takip etmeniz için uygulamalar var, tavsiye ediyorum.
3 gün sonra tekrar deneme yapacağım ozaman. Teşekkür ederim.10 gün sonra ovulasyon testi tekrar pozitif gösteriyormuş hamile olanlarda
benim geçen ay sizinki gibi bir durum oldu ov.testi adete kısa bir süre kala pozitifi verdi ama hamile değilmişim.bende baya umutlanmıştım.biraz zor ama adet gecikmesini bekleyip gebelik testi yapmak daha doğru olabilir.fakat ov.testi pozitifi verdikten sonra hamile olduğunu öğrenenlerde az değil. bende durum ters tepti çok umutlanınca sonra üzülüyo insan3 gün sonra tekrar deneme yapacağım ozaman. Teşekkür ederim.
evet negatif...pozitif için t,c den koyu olmalı deniyorKizlar smdi bu ovulasyon testine gore negatif mi
evet negatif...pozitif için t,c den koyu olmalı deniyor
lh yükselmiş ama heran pozitif olursaol canm
Bugun yine ayni canm yalh yükselmiş ama heran pozitif olur
ben de bu ay aynı durumdayım geçen ay böyle olmamıştı. düşüncem şu yumurta büyüdü ama çatlamadı sanırım çünkü çatlayacağında lh pik yapıyor.hayırlısı baklım ben geçen ay incir kürü yapmışdım çok faydasını gördüm bu ay yapmadım.yoruldum artık birşeyler yapmaktan hayırlısı hakkımızda..Bugun yine ayni canm ya
laboquickHemen ilk işim gittigidiyor.com'dan bir ovülasyon testi almak olacak. Bana marka söyleyebilcek olan varmı?
Lapoquick
Surelab
Ovula
Bu 3 marka var bu sitede. Eczaneden falan öneren, tavsiye eden var mı arkadaşlar.. Yardıımm =)
laboquick
Evet doğru diyorsunuz ben de bekliyorum şuan adet gecikmesi olursa yapacağım.benim geçen ay sizinki gibi bir durum oldu ov.testi adete kısa bir süre kala pozitifi verdi ama hamile değilmişim.bende baya umutlanmıştım.biraz zor ama adet gecikmesini bekleyip gebelik testi yapmak daha doğru olabilir.fakat ov.testi pozitifi verdikten sonra hamile olduğunu öğrenenlerde az değil. bende durum ters tepti çok umutlanınca sonra üzülüyo insan
naptınız pozitifleştimi, benim hala negatif..Kizlar smdi bu ovulasyon testine gore negatif mi
Cok sinirim bozuluyor bu duruma ama hala ayni dedigin gibi catlamaycak sen kac aydr ugrasiyrsnben de bu ay aynı durumdayım geçen ay böyle olmamıştı. düşüncem şu yumurta büyüdü ama çatlamadı sanırım çünkü çatlayacağında lh pik yapıyor.hayırlısı baklım ben geçen ay incir kürü yapmışdım çok faydasını gördüm bu ay yapmadım.yoruldum artık birşeyler yapmaktan hayırlısı hakkımızda..
Bnm de hala negatif adetime de 12 gun kaldinaptınız pozitifleştimi, benim hala negatif..
Sıkıntı yapmayın kızlar bnmde adetimin 22.günü çatlamış ti .. bu ay bakalım ne zaman olcakBnm de hala negatif adetime de 12 gun kaldi
Ins dedigin gibi olur canmSıkıntı yapmayın kızlar bnmde adetimin 22.günü çatlamış ti .. bu ay bakalım ne zaman olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?