Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

5 aydır gebelik oluşmuyor, ilk defa Eylül ayı adet dönemi sonrası ovülasyon testini uyguladım (digital olanından) ve adetimin 10. gününden itibaren kullanmaya başladım, ve 14.günü gülen yüzü buldum. Sadece bir gün gülen yüz oluştu. Ogün ve bir gün aralıklı olmak üzere 3kez denememiz oldu. Ovülasyon testi uygulamam üzerinden sadece 1 hafta geçti şuan aşırı heyecanlıyım? Acaba gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor?? Bu arada telefonda bu döngüyü takip etmeniz için uygulamalar var, tavsiye ediyorum.

10 gün sonra ovulasyon testi tekrar pozitif gösteriyormuş hamile olanlarda

Ya kizlar bnm anlamdgim illa bu teste idrarla yapilan da t c den daha mi koyu olmali bn mesela kac gundur yapiyrdm ilk zamanlar t c kadar olmasa da koyu cikiyrdu ama bugun adetimin 15.gunu ve bir iki gundur t iyice siliklesti yani bn hic yumurtlamdm mi

3 gün sonra tekrar deneme yapacağım ozaman. Teşekkür ederim.
benim geçen ay sizinki gibi bir durum oldu ov.testi adete kısa bir süre kala pozitifi verdi ama hamile değilmişim.bende baya umutlanmıştım.biraz zor ama adet gecikmesini bekleyip gebelik testi yapmak daha doğru olabilir.fakat ov.testi pozitifi verdikten sonra hamile olduğunu öğrenenlerde az değil. bende durum ters tepti çok umutlanınca sonra üzülüyo insan

Kizlar smdi bu ovulasyon testine gore negatif mi

Eklentiler

• 20151007_180743.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 153
Hemen ilk işim gittigidiyor.com'dan bir ovülasyon testi almak olacak. Bana marka söyleyebilcek olan varmı?

Lapoquick
Surelab
Ovula

Bu 3 marka var bu sitede. Eczaneden falan öneren, tavsiye eden var mı arkadaşlar.. Yardıımm =)

Bugun yine ayni canm ya
ben de bu ay aynı durumdayım geçen ay böyle olmamıştı. düşüncem şu yumurta büyüdü ama çatlamadı sanırım çünkü çatlayacağında lh pik yapıyor.hayırlısı baklım ben geçen ay incir kürü yapmışdım çok faydasını gördüm bu ay yapmadım.yoruldum artık birşeyler yapmaktan hayırlısı hakkımızda..

laboquick

Evet doğru diyorsunuz ben de bekliyorum şuan adet gecikmesi olursa yapacağım.

Cok sinirim bozuluyor bu duruma ama hala ayni dedigin gibi catlamaycak sen kac aydr ugrasiyrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…