Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba canlar rabbim dualarikizi kabulike etsin insallah ,bir sorum olacakti ovulation test yaptim simdi ve koyu cizgi ve ona yakin diger cizgi cikti ne yapmam gerek bilgilerinize ihtiyacim var ....fotograf paylasimini yapamadim nasil yapabiliyoruz soylermisiniz

Bu yaptığın testler arasında en koyu çizgi ise yumurtlama olcak demektir koyu çizgiyi gördüğün gün de dahil 3.gün üst üste ilişki cnm inşallah tutar
Tesekkurler canim Rabbimde senin gonlundekini sana nasil etsin insallah

Kizlar ben ayin 7den calismaya basladim 8den de test yapiyorum sonuc bu sizce devam etmelimiyim?

Kizlar ben ayin 7den calismaya basladim 8den de test yapiyorum sonuc bu sizce devam etmelimiyim?Eki Görüntüle 1653378
14 te yumurta çatlamış gibi 14 dahil 3.gün üst üste ilişki inşallah tutar bnde bekliyorum koyu çizgiyi :)) bu ay riske atmamak için adet bitiminden beri gün aşırı yapıyoruz bakalım rabbim verir inşallah bu ay tüm isteyenlere hepimize

Insallah yaaa Allah her isteyene nasip etsin

merhabalar bende bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa ama bnm normalde ovulasyon tarihim 30 eylüldü fakat 7 eylülde test yaptım pozitif çıktı diğer günlerde yaptım bugün hariç pozitif çıktı neden acaba çok merak ediyorum yarın tekrar ovulasyon testi yapacam bu seferde pozitif çıkarsa hamile olma ihtimalim var mıdır

Eklentiler

• meryem ovu..webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 220
Cok sinirim bozuluyor bu duruma ama hala ayni dedigin gibi catlamaycak sen kac aydr ugrasiyrsn
bir sene oldu düşük yaptım ondan beri olmuyor. oğlum var 7.5 yaşında diğer ikisinede sıkıntısı hamile kalmıştım dr lar bir şey yok diyor am düşükten kaynaklı sıkıntı oldu bence önümüzdeki ay hsg çektircem

gebelik testi yap istersen

gebelik testi yap istersen
gebelik testi de yaptım çıkmadı biraz daha bekleyip tekrar ovulasyon yapacam adetie 2 gün kaldı adete yakın tekrar yapacam bakalım ne çıkacam gögüslerim ağrıyor normalde adet olacağım gün hafif ağrı olur ama bu çok farklı sürekli idrara sıkışıyorum bakalım hayırlısı Allahtan

siz büyük ihtimal hamilesiniz yine bu forumda vardı aynı sizin gibi 7 gün sonra pozitiflemişdi hayırlı haberler alırsınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…