Bu yaptığın testler arasında en koyu çizgi ise yumurtlama olcak demektir koyu çizgiyi gördüğün gün de dahil 3.gün üst üste ilişki cnm inşallah tutarEki Görüntüle 1652929 yapabiliyoruz canlar yardimci olurmusunuz ne yapmam gerek
Tesekkurler canim Rabbimde senin gonlundekini sana nasil etsin insallahBu yaptığın testler arasında en koyu çizgi ise yumurtlama olcak demektir koyu çizgiyi gördüğün gün de dahil 3.gün üst üste ilişki cnm inşallah tutar
14 te yumurta çatlamış gibi 14 dahil 3.gün üst üste ilişki inşallah tutar bnde bekliyorum koyu çizgiyi :)) bu ay riske atmamak için adet bitiminden beri gün aşırı yapıyoruz bakalım rabbim verir inşallah bu ay tüm isteyenlere hepimizeKizlar ben ayin 7den calismaya basladim 8den de test yapiyorum sonuc bu sizce devam etmelimiyim?Eki Görüntüle 1653378
Insallah yaaa Allah her isteyene nasip etsin14 te yumurta çatlamış gibi 14 dahil 3.gün üst üste ilişki inşallah tutar bnde bekliyorum koyu çizgiyi :)) bu ay riske atmamak için adet bitiminden beri gün aşırı yapıyoruz bakalım rabbim verir inşallah bu ay tüm isteyenlere hepimize
bir sene oldu düşük yaptım ondan beri olmuyor. oğlum var 7.5 yaşında diğer ikisinede sıkıntısı hamile kalmıştım dr lar bir şey yok diyor am düşükten kaynaklı sıkıntı oldu bence önümüzdeki ay hsg çektircemCok sinirim bozuluyor bu duruma ama hala ayni dedigin gibi catlamaycak sen kac aydr ugrasiyrsn
üç gün üst üste ilişki sonrasında gün aşırıEki Görüntüle 1652929 yapabiliyoruz canlar yardimci olurmusunuz ne yapmam gerek
gebelik testi yap istersenmerhabalar bende bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa ama bnm normalde ovulasyon tarihim 30 eylüldü fakat 7 eylülde test yaptım pozitif çıktı diğer günlerde yaptım bugün hariç pozitif çıktı neden acaba çok merak ediyorum yarın tekrar ovulasyon testi yapacam bu seferde pozitif çıkarsa hamile olma ihtimalim var mıdır
gebelik testi de yaptım çıkmadı biraz daha bekleyip tekrar ovulasyon yapacam adetie 2 gün kaldı adete yakın tekrar yapacam bakalım ne çıkacam gögüslerim ağrıyor normalde adet olacağım gün hafif ağrı olur ama bu çok farklı sürekli idrara sıkışıyorum bakalım hayırlısı Allahtangebelik testi yap istersen
siz büyük ihtimal hamilesiniz yine bu forumda vardı aynı sizin gibi 7 gün sonra pozitiflemişdi hayırlı haberler alırsınız inşgebelik testi de yaptım çıkmadı biraz daha bekleyip tekrar ine movulasyon yapacam adetie 2 gün kaldı adete yakın tekrar yapacam bakalım ne çıkacam gögüslerim ağrıyor normalde adet olacağım gün hafif ağrı olur ama bu çok farklı sürekli idrara sıkışıyorum bakalım hayırlısı Allahtan
ayy inşallah ya bnde okudum onlardan ümitlenip yaptım zaten ama hayırlısı olur inşallahsiz büyük ihtimal hamilesiniz yine bu forumda vardı aynı sizin gibi 7 gün sonra pozitiflemişdi hayırlı haberler alırsınız inş
inşallah ilk bebekmi sizinayy inşallah ya bnde okudum onlardan ümitlenip yaptım zaten ama hayırlısı olur inşallah
yok cnm ikinci olacak Rabbim verirse :) sizininşallah ilk bebekmi sizin
bende ikinci için uğraşıyorum ama olmadı bir senediryok cnm ikinci olacak Rabbim verirse :) sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?