Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Biri silikse pozitiv sayilmiyor canim ikisinin de koyu olmasi lazim

arkadaşlar bir haftadır test böyle çıkıyor şaşırdım kaldım yardım ederseniz sevinirim. SAT 24 eylül

Eklentiler

• IMG-20151011-WA0000.webp
    13 KB · Görüntüleme: 60
testin açıklaamsında öle yazmıyoor namuzar t çizgisi c cizgisi ile aynı koyulukta veya t daha koyuysa pozitif oluyor

benm normalde 30 eylüldü hiç aklımda yoktu bi postta okudum en erken sonuç veren ovulasyon testiymiş bnde denemek için alıp yapayım dedim adetime 6 gün vardı pozitif sonuç sonuç verdi sonra ertesi gün yaptım yine pozitif sonra bi sonra ki günde yaptım yine pozitif gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım bekliyorm

sen inşallah hamilesin ben sağlıkcıyım beta hcg ve lh birbirine çok benzeyen hormonlar yani lh testi beta hcg yi lh gibi algılayıp pozitiflik veriyor.hala pozitiflik devam ediyorsa tabi testin negatifleşmemesi lazım

sen inşallah hamilesin ben sağlıkcıyım beta hcg ve lh birbirine çok benzeyen hormonlar yani lh testi beta hcg yi lh gibi algılayıp pozitiflik veriyor.hala pozitiflik devam ediyorsa tabi testin negatifleşmemesi lazım
ayy inşallah cnm ya sende inşallah hamile olursun bakalım test siparişi verdim gelmesini bekliyorum gelsin hemen yapacam bakalım sonuç nolacak

mesela gögüslerim gergin biraz belime arada ağrı vuruyor kasıklarım sertleşti idrara sıkışıyorum ama bilmiyorum ya

en büyük belirti bel ağrısıdır yerleşme sırasında ağrı yapar,hemen hemen herkesde olur
valla çok merak ediyorum ama biraz daha beklicem adet gününe kadra eğer olmaasam kazn testi yaptıracam çok umutlandım hep hüsran oldu ama hiç birinde gögüs hassasiyetim olmadı adet olurken bile hemen yok denecek kadar az olrdu ve o gün adet gün olurdu hayırlısı olsun hakkımızda

Kizlar nmerhaba adetim 11 gun gecikiyor ovulasyon testi kullndm bu ay adetime 4 gun kala poztif gordm 21. Ve 22. Gun yani 26 gunde br adet olurum doktora gttim kan testleri negatf en son 4 gun once gttim rahim duvarnda kalinlasma var dedi ama ksin gebelik olusuyo diyemem dedi bugunde yumurtlama ustunden 15 gun geciyo ve yumurtlamasan 15 gun sonra yerlesme olurmus yerlesme oldktan snra beta hcg salgilanmaya baslarms ne kadr dgru bilemicem tabi dunden beride goguslerimde acayip agri var sabahta aciik pembe leke geldi ama sabah testte yaptm negatf cikti gerci yerlesmeden 1 hafta sonra idrarda cikiyoms sizce bu durumlarda olabilme ihtimali var mi bnim gbi olan varmi gec ogrenen

yumurtlama dan 15 gün sonra testlerde çıkardı diye düşünüyorum çünkü yerleşme 7-8 gün sonra olur. Kanda kesin çıkar kanda baktırsan..

yumurtlama dan 15 gün sonra testlerde çıkardı diye düşünüyorum çünkü yerleşme 7-8 gün sonra olur. Kanda kesin çıkar kanda baktırsan..
4 gun once negatifti canm ama idrar testinde kanda cikmaya basladiktan 1 hafta snra cikarmis suan yine akintiya karisik kan geldi belkide adet oluyorum kasik agrimda var artk bakalm yarn belli eder kndini olmazsam sali gunu anlayacz ne oldugunu

inş olur güzelim ya Allah oğlunuda bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…