- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 103
- 35
ikiside tam koyumu gebelik testi yap çıkar bugün.dediğim gibi sende müjdeli haber alcaz:)KIZLAR BUGÜNDE TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI KAFAM KARIŞTI HEPTEN ADETİME 1 GÜN VAR KAN TESTİ YAPTIRACAM BUGÜN İNŞALLAH BAKALIM NE ÇIKACAK
resmi yükleyememişsin,gebelik testini ilk idrar ile yasaydın iyi olurdutam koyu değil cnm gebelik testinde çıkar mı bilemedim ya yapacam birz daha sonra
pozitif hadi hayırlı haberlerini bekliyorum,sıvı tüketmeden gebelik testi yaptest böyle cnm
elimde test yok cnm tekrar ovu yaptım pozitif çıktı eşim gelsin anca yarın yaparım cnm testpozitif hadi hayırlı haberlerini bekliyorum,sıvı tüketmeden gebelik testi yap
YoK tatlim ya artik t iyice siliklesmeye basladine oldu pozitifleştimi test
son test bu cnm tçizgisi koyu halaelimde test yok cnm tekrar ovu yaptım pozitif çıktı eşim gelsin anca yarın yaparım cnm test
canm bu negatif anlamına geliyo pozitif olursa t çizgisi daha koyu olmalı veya aynı koyulukta olmalı c çizgisi koyu olunca negatif oluyo malesefKizlar adetime 13 gun kaldı son 6 gündür çift çizgi cikio normal mi anlamadım :/ yardimci olursaniz sevinirim
peki şmdi yumurtlama zamanımı ilişkimi olması lazım yani..tek çizgi çıksaydı ne olcaktı :)canm bu negatif anlamına geliyo pozitif olursa t çizgisi daha koyu olmalı veya aynı koyulukta olmalı c çizgisi koyu olunca negatif oluyo malesef
benim bugün daha koyuydu ama tam aynı değil.adetine kaç gün var.YoK tatlim ya artik t iyice siliklesmeye basladi
eğer ikisi aynı koyuluktaysa pozitif diğer türlü nasıl olursa olsun negatif ama sizinki yaklaşmış bence devam edin test yapmayapeki şmdi yumurtlama zamanımı ilişkimi olması lazım yani..tek çizgi çıksaydı ne olcaktı :)
yapmaya devam et sen t çizgisi koyulaştımı başla ilşkiye gün aşırı cnmpeki şmdi yumurtlama zamanımı ilişkimi olması lazım yani..tek çizgi çıksaydı ne olcaktı :)
testin açıklamasında t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta veya t çizgisi daha yoğun olunca pozitif .. t cizgisi soluk c çizgisi koyu olunca veya sadece c cizgisi varsa negatif yazıyor cnm arkadaşın dediği gibi sen yaklaştın yapmaya devam et olucak inşallaheğer ikisi aynı koyuluktaysa pozitif diğer türlü nasıl olursa olsun negatif ama sizinki yaklaşmış bence devam edin test yapmaya
sen ya iki kere yumurtluyorsun ki bu küçük ihtimal yada dediğim gibi hamilelik inş hamilesindir.son test bu cnm tçizgisi koyu hala
hımm anladım canım sağol kafam karıştı 5 6 gündür çift çıkıo gecen aylarda hiç böyle olmamştı daeğer ikisi aynı koyuluktaysa pozitif diğer türlü nasıl olursa olsun negatif ama sizinki yaklaşmış bence devam edin test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?