Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

KIZLAR BUGÜNDE TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI KAFAM KARIŞTI HEPTEN ADETİME 1 GÜN VAR KAN TESTİ YAPTIRACAM BUGÜN İNŞALLAH BAKALIM NE ÇIKACAK

tam koyu değil cnm gebelik testinde çıkar mı bilemedim ya yapacam birz daha sonra

Eklentiler

• upload_2015-10-12_10-58-45.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 76
test böyle cnm

Eklentiler

• DSC_0041.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 238
  • DSC_0038.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 227
Kizlar adetime 13 gun kaldı son 6 gündür çift çizgi cikio normal mi anlamadım :/ yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• 20151012_125817.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 227
Kizlar adetime 13 gun kaldı son 6 gündür çift çizgi cikio normal mi anlamadım :/ yardimci olursaniz sevinirim
canm bu negatif anlamına geliyo pozitif olursa t çizgisi daha koyu olmalı veya aynı koyulukta olmalı c çizgisi koyu olunca negatif oluyo malesef

canm bu negatif anlamına geliyo pozitif olursa t çizgisi daha koyu olmalı veya aynı koyulukta olmalı c çizgisi koyu olunca negatif oluyo malesef
peki şmdi yumurtlama zamanımı ilişkimi olması lazım yani..tek çizgi çıksaydı ne olcaktı :)

bu testlerde önemli olan t çizgisinin koyu olması ve koyuluğunu koruması t silik c koyu olursa negatif oluyor ama t koyu c silikse pozitif oluyo

peki şmdi yumurtlama zamanımı ilişkimi olması lazım yani..tek çizgi çıksaydı ne olcaktı :)
eğer ikisi aynı koyuluktaysa pozitif diğer türlü nasıl olursa olsun negatif ama sizinki yaklaşmış bence devam edin test yapmaya

eğer ikisi aynı koyuluktaysa pozitif diğer türlü nasıl olursa olsun negatif ama sizinki yaklaşmış bence devam edin test yapmaya
testin açıklamasında t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta veya t çizgisi daha yoğun olunca pozitif .. t cizgisi soluk c çizgisi koyu olunca veya sadece c cizgisi varsa negatif yazıyor cnm arkadaşın dediği gibi sen yaklaştın yapmaya devam et olucak inşallah

hımm anladım canım sağol kafam karıştı 5 6 gündür çift çıkıo gecen aylarda hiç böyle olmamştı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…