anladım tatlım ben çalışmalara devam edeyim ozamantestin açıklamasında t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta veya t çizgisi daha yoğun olunca pozitif .. t cizgisi soluk c çizgisi koyu olunca veya sadece c cizgisi varsa negatif yazıyor cnm arkadaşın dediği gibi sen yaklaştın yapmaya devam et olucak inşallah
canım bn zaten 30 eylülde yumurtladım bide 7 eylülde de yumurtladım hala yumurtluyor muyum yanisen ya iki kere yumurtluyorsun ki bu küçük ihtimal yada dediğim gibi hamilelik inş hamilesindir.
bak cnm bunlarda 7 eylülden beri yapılanlarcanım bn zaten 30 eylülde yumurtladım bide 7 eylülde de yumurtladım hala yumurtluyor muyum yani
aynen ama 2 günde bir ilişkiye gir koyu çi,zgileri yakaladınmı gün aşırı gir inşallah tutar cnmanladım tatlım ben çalışmalara devam edeyim ozaman
inş canım yeni kullanıorum ovulasyon testlerini tam mantığını oturtamadım hepimizin tutar inş.aynen ama 2 günde bir ilişkiye gir koyu çi,zgileri yakaladınmı gün aşırı gir inşallah tutar cnm
bn hiç aklımda yokken aldım normalde 30 eylül yumurtlamam ama bi postta okudum eğer adete yakın pozitif çıkarsa hamile olasılığı var diye yaptım çıktı sonra iki kere yumurtlamışsın dediler bnde ertesi gün yaptım sonraki gün yaptım pozitif bide bugün yaptım yine pozitif şaşırdım kaldıminş canım yeni kullanıorum ovulasyon testlerini tam mantığını oturtamadım hepimizin tutar inş.
sende benim gibi şaşkınsın :) umarım hamilelikten pozitif çıkıyordur diğer ay gerek kalmaz testlere falan :)bn hiç aklımda yokken aldım normalde 30 eylül yumurtlamam ama bi postta okudum eğer adete yakın pozitif çıkarsa hamile olasılığı var diye yaptım çıktı sonra iki kere yumurtlamışsın dediler bnde ertesi gün yaptım sonraki gün yaptım pozitif bide bugün yaptım yine pozitif şaşırdım kaldım
özel olarak kan testi yaptırsanız? 1 saate alırsınız kesin sonucubn hiç aklımda yokken aldım normalde 30 eylül yumurtlamam ama bi postta okudum eğer adete yakın pozitif çıkarsa hamile olasılığı var diye yaptım çıktı sonra iki kere yumurtlamışsın dediler bnde ertesi gün yaptım sonraki gün yaptım pozitif bide bugün yaptım yine pozitif şaşırdım kaldım
perşembe günü sıra aldım doktorumdan adettim gecikmesini bekliyorum sonra umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumözel olarak kan testi yaptırsanız? 1 saate alırsınız kesin sonucu
aynen öyle cnm :) inşallah ya inşallah :)sende benim gibi şaşkınsın :) umarım hamilelikten pozitif çıkıyordur diğer ay gerek kalmaz testlere falan :)
aynısını ben de yaşadım, adetimden 2 gün önce gbelik testi yaptım pozitifti, kan testi yaptırsam mı vs derken her türlü adet günüme kadar umutla beklicem bari varsa birşey şimdiden sevineyim diye tahlil yaptırmıştım, şükür sonuç olumluydu, darısı sana inş :)perşembe günü sıra aldım doktorumdan adettim gecikmesini bekliyorum sonra umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
inşallah cnmde bnm yaptıklarım ovulasyon testleri işte gebelik testi yapmadım henüz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız :) inşallah bizde hamişizdiraynısını ben de yaşadım, adetimden 2 gün önce gbelik testi yaptım pozitifti, kan testi yaptırsam mı vs derken her türlü adet günüme kadar umutla beklicem bari varsa birşey şimdiden sevineyim diye tahlil yaptırmıştım, şükür sonuç olumluydu, darısı sana inş :)
hımm öylemi ben kaçırmışım orayı ozaman ikizmi oldu acaba:)canım bn zaten 30 eylülde yumurtladım bide 7 eylülde de yumurtladım hala yumurtluyor muyum yani
ikiz ımm olabilir hayırlısı Allahtan ama geçen çarşamba kan testi yaptım malesef negatifti ovulasyon testlerninde böle pozitif çıkması bni umutlandırdı ama adeti beklicem hayırlısı Allahtanhımm öylemi ben kaçırmışım orayı ozaman ikizmi oldu acaba:)
eşime söyyledim gelirken alacak sabah ilk idrarla yapacam inşallah :)amin inş, teşekkürler,
bari gebelik testi alın bir tane sabah ilk idrarla yapın, ben de heyecanlandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?