hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyoruz :)eşime söyyledim gelirken alacak sabah ilk idrarla yapacam inşallah :)
hadi bakalım heyecanla bekliyorum ailede ikiz varmı anne tarafından olması lazımeşime söyyledim gelirken alacak sabah ilk idrarla yapacam inşallah :)
var cnm anne tarafında ama hayırlısı Allahtan :)hadi bakalım heyecanla bekliyorum ailede ikiz varmı anne tarafından olması lazım
inşallah cnm :)hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
süpermiş hadi bakalımvar cnm anne tarafında ama hayırlısı Allahtan :)
heyecandan ölecem ama ya çıkmazsa diyede korkuyorumsüpermiş hadi bakalım
çıkmazsada kısmet rabbim vereceği zamanı biliyor inş hayırlısıyla olur.git al bir gebelik testi aile hekimleride yapıyor yakında varsa orayada gidebilirsinheyecandan ölecem ama ya çıkmazsa diyede korkuyorum
saat 11 den sonra kan almıyorlar bizim bburda cnm eşim gelsin özele giderim kan vermeye belkiçıkmazsada kısmet rabbim vereceği zamanı biliyor inş hayırlısıyla olur.git al bir gebelik testi aile hekimleride yapıyor yakında varsa orayada gidebilirsin
aile hekimliği idrar testi yapıyordursaat 11 den sonra kan almıyorlar bizim bburda cnm eşim gelsin özele giderim kan vermeye belki
onu bilmiyorum cnm sormam lazımo
aile hekimliği idrar testi yapıyordur
9 gun kaldı canm senın ?benim bugün daha koyuydu ama tam aynı değil.adetine kaç gün var.
13 gün benimde ama bu gidişle geç olacak, pko veya başka birşey yok dimi sende9 gun kaldı canm senın ?
yani bildiğim kadarıyla yok ama hiç bu konularla ilgili doktora gtmedim sadece hormon testi yaptrdım hersey normal ddi13 gün benimde ama bu gidişle geç olacak, pko veya başka birşey yok dimi sende
sıkıntı olsaydı hormonda çıkardı stresden oldu canım ozaman yada mevsimsel, birdahaki ay ben incir kürü yapcam sende yapyani bildiğim kadarıyla yok ama hiç bu konularla ilgili doktora gtmedim sadece hormon testi yaptrdım hersey normal ddi
o nasıl oluyormus canımsıkıntı olsaydı hormonda çıkardı stresden oldu canım ozaman yada mevsimsel, birdahaki ay ben incir kürü yapcam sende yap
http://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtmo nasıl oluyormus canım
kesinlikle faydası var benim geçen ay 12.gün çatladı.bu kür ile ikiz hamile olan bile var.
deniyelim bakalım canım senın ılk gebeliğin mi
aslında ikiz bnde isterim kesin denıyecegm :)kesinlikle faydası var benim geçen ay 12.gün çatladı.bu kür ile ikiz hamile olan bile var.
inş dua edelim allah herkesin gönlüne göre versinaslında ikiz bnde isterim kesin denıyecegm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?