Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

eet canım ilk 6. ayımız ama bu ayda yok
bu ay ne yumurta agrısı belırtısı ne hamılelık belırtısı ne adet belirtisi hiçbsey yasamadm kendımı bombos hıssedıyorum
emin ol stresden benim diğer iki hamileliğim olursa olur modundaydım hemen oldu bunda takip etmediğim şey kalmadı olmuyor.herşeyin bir zamanı var 6 ay henüz erken zamanı tutturamamışsınızdır olacak inş

emin ol stresden benim diğer iki hamileliğim olursa olur modundaydım hemen oldu bunda takip etmediğim şey kalmadı olmuyor.herşeyin bir zamanı var 6 ay henüz erken zamanı tutturamamışsınızdır olacak inş
inşallah canım ya bakalım

kesinlikle stres, bu kadar üzerine düşünme çok etkiliyor, size katılıyorum,
insan düşünmeden de kendini alamıyor maalesef

kızlar eşim akşam getircek test acaba yapsam şimdi çıkar mı sabah ilk idrarla mı yapsam

çok sıvı tüketme ve en az 3-4 saat beklemiş idrar olsun çıkar
adet tarihin ne zamandı ben iki hamileliğimide bir gün önce öğrenmiştim.ama yumurtlamaya göre değişiyor mesela 7 sinde yumurtladığında hamile kaldıysan çıkmayabilir

adet tarihin ne zamandı ben iki hamileliğimide bir gün önce öğrenmiştim.ama yumurtlamaya göre değişiyor mesela 7 sinde yumurtladığında hamile kaldıysan çıkmayabilir
yok canım belemiş idrar derken 3-4 saat tuvalete gitmemen lazım

adet tarihim 14 ekim cnm bu çarşamba aslında çıkmayabilir diye yapmak istemiyorum

istersen sabah yap telaş yapma bu kadar,inş hamilesindir.sen sabah yap şimdi beta az yükselmiştir çıkmaz üzülürsün sabah en kesin sonuç
valla napacamı şaşırdım aslında ya çıkmazsa ikisinde de kan en kesini ama olmadan da yaptırmadan istemiyorum ama bu testlerin 6 gündür pozitif vermesi düşündürücü

valla napacamı şaşırdım aslında ya çıkmazsa ikisinde de kan en kesini ama olmadan da yaptırmadan istemiyorum ama bu testlerin 6 gündür pozitif vermesi düşündürücü
yani seni çok umutlandırmak istemiyorum ama lh boşuna ozitiflik vermez inş hamilesin.beta nın kaç olduğu önemli şu anda 60 dan az ise idrarda çıkmaz

betanın kaç olduğunu bilm
yani seni çok umutlandırmak istemiyorum ama lh boşuna ozitiflik vermez inş hamilesin.beta nın kaç olduğu önemli şu anda 60 dan az ise idrarda çıkmaz
betanın kaç olduğunu bilmiyorum cnm geçen çarşamba yaptırdım negatifti 6 günde yükselmez heralde yada yükselmiştir bilmiyorum bakıp öğrenecez cnm inşallah hamileyimdir

evde olsam lh testi yapardım senin için :) hamile olup da lh testi nasıl çıkıyor görünürdü. ama bence de arkadaşımızın dediği gibi lh yüksekse gebelik düşündürücü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…