- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 103
- 35
bnde öyle düşünüyorum cnm pozitif olması düşündürücü hakikatten sürekli idrara gidiyorum gögslerimde ağrı var ama hafif ara ara bel ağrı özellikle yerden bişey almak için eğildiğimde ağrıyor ne bilim yaevde olsam lh testi yapardım senin için :) hamile olup da lh testi nasıl çıkıyor görünürdü. ama bence de arkadaşımızın dediği gibi lh yüksekse gebelik düşündürücü :)
ay eve gittiğinizde hemen yapıversenizevde olsam lh testi yapardım senin için :) hamile olup da lh testi nasıl çıkıyor görünürdü. ama bence de arkadaşımızın dediği gibi lh yüksekse gebelik düşündürücü :)
beta eğer gebelik varsa kesin yükselmiştir kanda kesin çıkarbetanın kaç olduğunu bilm
betanın kaç olduğunu bilmiyorum cnm geçen çarşamba yaptırdım negatifti 6 günde yükselmez heralde yada yükselmiştir bilmiyorum bakıp öğrenecez cnm inşallah hamileyimdir
kanda çıkar cnm evet onun içinde adet gününü bekliyorum gecikince hemen kan testi yaptıracambeta eğer gebelik varsa kesin yükselmiştir kanda kesin çıkar
ki canım :)evde olsam lh testi yapardım senin için :) hamile olup da lh testi nasıl çıkıyor görünürdü. ama bence de arkadaşımızın dediği gibi lh yüksekse gebelik düşündürücü :)
maşallah :) darısı başımıza etikette göremedim hamilelik gününü vs de merak ettim3 ay oldu
2 test iste birini aksama yap diğerini sabah yap bncekızlar eşim akşam getircek test acaba yapsam şimdi çıkar mı sabah ilk idrarla mı yapsam
2 test istedim bnde aynı öle yapacam cnm2 test iste birini aksama yap diğerini sabah yap bnce
şimdi oldu canım :)amin inş darısı tüm isteyenlere, Allah hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin, güncellemeleri yapmadım sanırım :)
Foto cekip atsnakızlar yaptım ama çizgi var mı yok mu belli değil
hiç bişey görünmüyor cnm çizgi yok kiFoto cekip atsna
sinirlenip attım zatenFoto cekip atsna
Olabilir canmSlm kızlar ovulasyon testıyle 14. Gün yumurtladım bugun 27. Gün ovulasyon testı yaptım iki çizgide koyu neden olabilir bilgisi olan var mı ? Gebelik testi yaptım o tek cizgi Eki Görüntüle 1655230
Ben senin için şimdi lh testi yaptım anında çift çizgi oldu, hayırlısı bakalım :)saat 8 gibi tekrar ovulasyon yapacam bakalım o ne çıkacam yine
fotosunu atar mısın ya çok merak ediyorum benziyoe mu diyeBen senin için şimdi lh testi yaptım anında çift çizgi oldu, hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?