Yollarım tabi ama aynı olmasını bekleme, bence çizgi olması bile yeterlifotosunu atar mısın ya çok merak ediyorum benziyoe mu diye
Cnm bilmiyorum ki ya yarin sabah gebelik yapacam bakalim ne cikacakYollarım tabi ama aynı olmasını bekleme, bence çizgi olması bile yeterli
Hayırlısı , olumsuz olursa hiç sıkma canını, vardır bir hayır de :) bize de söyleCnm bilmiyorum ki ya yarin sabah gebelik yapacam bakalim ne cikacak
Insallah vardir ne bilim 6 gündür pozitif olmasi gogus hassasiyetim bel.agrim bilmiyorum hayırlısı yapacak bise yok habrr ederim mutlakaHayırlısı , olumsuz olursa hiç sıkma canını, vardır bir hayır de :) bize de söyle
genelde hamilelikde oluyor ama yinede kesin birşey söyleyemiyorumSlm kızlar ovulasyon testıyle 14. Gün yumurtladım bugun 27. Gün ovulasyon testı yaptım iki çizgide koyu neden olabilir bilgisi olan var mı ? Gebelik testi yaptım o tek cizgi Eki Görüntüle 1655230
canım inş hayırlı haberlerini alırız dediğim gibi yeni yükseliyorsa gebelik testinde çıkmazInsallah vardir ne bilim 6 gündür pozitif olmasi gogus hassasiyetim bel.agrim bilmiyorum hayırlısı yapacak bise yok habrr ederim mutlaka
İnşallah öyledir yarında yapacagım inşallah gebelik vardır .. Tesekkür ederim cvp içingenelde hamilelikde oluyor ama yinede kesin birşey söyleyemiyorum
Ay cnm insallah vardurda yeni.yukseliyordur kafayi yicemcanım inş hayırlı haberlerini alırız dediğim gibi yeni yükseliyorsa gebelik testinde çıkmaz
canım naptınAy cnm insallah vardurda yeni.yukseliyordur kafayi yicem
naptınız test yapabildinizmiİnşallah öyledir yarında yapacagım inşallah gebelik vardır .. Tesekkür ederim cvp için
Gebelik testi yapmadım ov. Testı yaptım yınenaptınız test yapabildinizmi
meraktayım gerçekden bence hamilesiniz ama hayırlısı olsun inş gebelik yapsaydınız keşkeGebelik testi yapmadım ov. Testı yaptım yıne Eki Görüntüle 1655734
canım hcg yaptım idrarda çok çok silik bi çizgi var zor görünüyorcanım naptın
hamilesin canım hadi gözün aydıncanım hcg yaptım idrarda çok çok silik bi çizgi var zor görünüyor
foto atsanacanım hcg yaptım idrarda çok çok silik bi çizgi var zor görünüyor
canım resimde görünmüyor hiç erken gebelik testi yapacam bide bakalım onda çıkar mıfoto atsana
bide ovu yapayım dedim negatif çıktı c koyuydu t biraz silik yok galiba bndefoto atsana
onlar çok güvenilir değil sen kan testi yaptır test çizgisinn gölgesi değil dimi eminsin ikinci çizgidencanım resimde görünmüyor hiç erken gebelik testi yapacam bide bakalım onda çıkar mı
valla defalarca bakıyorum ama olabilir içini çıkardım baktım var cizgi gibi gibi kan testi yaptıracamonlar çok güvenilir değil sen kan testi yaptır test çizgisinn gölgesi değil dimi eminsin ikinci çizgiden
ozaman olmayabilir çünkü hep pozitif çıkması lazım iki kere yumurtladın heralde.sakın üzülme allah bir evlat nasip etti bize inş ikincisinide verecek ama herşeyin bir zamanı varbide ovu yapayım dedim negatif çıktı c koyuydu t biraz silik yok galiba bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?