Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ozaman olmayabilir çünkü hep pozitif çıkması lazım iki kere yumurtladın heralde.sakın üzülme allah bir evlat nasip etti bize inş ikincisinide verecek ama herşeyin bir zamanı var
iyiyde canım çarşambadan beri pozitif çıktı cumartesi pazar yapmadım pazartesi yaptım poziitif 30 eyül yumurtlamam aMa olbilğr hayırlsı

çizgi çok silik de olsa hamilelik vardır bence, kan testi yaptırsanız bir de

inşallah vardır,hayırlısı haber bekliyorum
yarın adet olmam lazım olmazsam perşembe günü doktorumdan sıra almıştım gidecem ona olursamda yoktur zaten beklicem yine hüsrana uğramak istemiyorum umutluydum ama ovu testi, negatif geldi bana demekki yok

meraktayım gerçekden bence hamilesiniz ama hayırlısı olsun inş gebelik yapsaydınız keşke
Gebelik testınde dun cıkmadı bata 3 gün var eger iki gün daha gelmezse yaparım gebelik testını tekrar .. İnşallah canım gebeliktendır

Selam kızlar Haziran ayında bu topicte ovulasyon testini ilk denemede hamile kalmıştım.. Ne yazıkki gebelik istenildiği gibi gitmedi ve 6 Ağustosta sonlandırıldı (( 2 regl dönemi bekledikten sonra bu ay yeniden ovulasyon testiyle deneme yaptım SAT 25 Eylül 8 Ekimde çift koyu çizgiyi gördüğüm günün gecesinde korunmasız ilişki oldu ertesi sabah testim silikleşmişti aslında bi deneme daha yapmalıydım ama eşim o gece şehir dışındaydı.. Şimdi BAT 20 Ekim heycanla bekliyorum diyemiycem çünkü bronşitimsi bi sorunum var bugün doktora görüncem ilaç kullanmamak için 4-5 gündür öksürükten boğuluyorum ( Artık eşim bugün zorla götürcek randevu almış çünkü geceleri falan uykudan uyandırıyo öksürüğüm Yine yanlış bi zamanlama oldu sanırım umarım aynı şeyleri tekrar yaşamam

İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN CANIM BENDE ADETİNİ BEKLE PERŞEMBE GİDİCEKSN ZATEN BOŞUNA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMA İNŞALLAH VARDIR GÜZEL HABERLER VERİRSİN
canım iyi düşünüyorum ama olmuyor adet olacak gibi ağrım var akıntımda fazlaladı umutlandım ama demekki ben adetime yakın bi daha yumurtluyorum demekki ayda 4 5 kez yumurtluyorum ne bilim bilemedim ki

Arkadaslar mrb bi sorum olucak bende adet duzensizligi oldugu icin bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim ve halada kullaniyorum 20 gun once teste basladim ve 2. Gun koyulasmaya basladi testim akintim oldu ve tekrar siliklesti acaba yumurtlama degilmiydi diye tekrar dun teste basladim 20 gun onceki ve dunku testi gostersem yorun yapabilirmisiniz acaba

S

SIlik desen silik degil koyu desen koyu degil
ama seninkiler koyu gibi geldi bana,benimde dün tam koyulaştı dedim bugün yine silikle koyu arasında.dünüde değerlendirmedim bugün tam koyu bekliyordum testi öff nebileyim ya hep sıkıntı geçen ay incir kürü yapmıştım kopkoyuydu

Catlamadiysa devamli koyu olmasi lazim koyu ciktigi gunun aksami sol kasik agrim oldu 1 gun snra yumurta aki gbi akintim oldu sonra siliklesti 14 gun sonra adet olmam lazim dedim ama 17 gun gecti dun biraz koyuydu bugun biraz daha koyulasti 3 saat snra test yapicam bakalim hcbsey denemedim de bu ay

ozaman çatlamıştır inş

en son attın bugün mü yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…