- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 103
- 35
iyiyde canım çarşambadan beri pozitif çıktı cumartesi pazar yapmadım pazartesi yaptım poziitif 30 eyül yumurtlamam aMa olbilğr hayırlsıozaman olmayabilir çünkü hep pozitif çıkması lazım iki kere yumurtladın heralde.sakın üzülme allah bir evlat nasip etti bize inş ikincisinide verecek ama herşeyin bir zamanı var
inşallah vardır,hayırlısı haber bekliyorumiyiyde canım çarşambadan beri pozitif çıktı cumartesi pazar yapmadım pazartesi yaptım poziitif 30 eyül yumurtlamam aMa olbilğr hayırlsı
yarın adet olmam lazım olmazsam perşembe günü doktorumdan sıra almıştım gidecem ona olursamda yoktur zaten beklicem yine hüsrana uğramak istemiyorum umutluydum ama ovu testi, negatif geldi bana demekki yokinşallah vardır,hayırlısı haber bekliyorum
çarşamba günü bi adet olmım de perşembe doktoruma gidecem cnm o zamn yaptırırmçizgi çok silik de olsa hamilelik vardır bence, kan testi yaptırsanız bir de
Gebelik testınde dun cıkmadı bata 3 gün var eger iki gün daha gelmezse yaparım gebelik testını tekrar .. İnşallah canım gebeliktendırmeraktayım gerçekden bence hamilesiniz ama hayırlısı olsun inş gebelik yapsaydınız keşke
İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN CANIM BENDE ADETİNİ BEKLE PERŞEMBE GİDİCEKSN ZATEN BOŞUNA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMA İNŞALLAH VARDIR GÜZEL HABERLER VERİRSİNinşallah vardır,hayırlısı haber bekliyorum
canım iyi düşünüyorum ama olmuyor adet olacak gibi ağrım var akıntımda fazlaladı umutlandım ama demekki ben adetime yakın bi daha yumurtluyorum demekki ayda 4 5 kez yumurtluyorum ne bilim bilemedim kiİYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN CANIM BENDE ADETİNİ BEKLE PERŞEMBE GİDİCEKSN ZATEN BOŞUNA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMA İNŞALLAH VARDIR GÜZEL HABERLER VERİRSİN
bendede aynı durum var
SIlik desen silik degil koyu desen koyu degilbendede aynı durum var
ama seninkiler koyu gibi geldi bana,benimde dün tam koyulaştı dedim bugün yine silikle koyu arasında.dünüde değerlendirmedim bugün tam koyu bekliyordum testi öff nebileyim ya hep sıkıntı geçen ay incir kürü yapmıştım kopkoyuyduS
SIlik desen silik degil koyu desen koyu degil
şimdi tekrar baktımda benimde aynı senin gibi bence yumurta oldu ama çatlamadı bazı aylar oluyormuşS
SIlik desen silik degil koyu desen koyu degil
ozaman çatlamıştır inşCatlamadiysa devamli koyu olmasi lazim koyu ciktigi gunun aksami sol kasik agrim oldu 1 gun snra yumurta aki gbi akintim oldu sonra siliklesti 14 gun sonra adet olmam lazim dedim ama 17 gun gecti dun biraz koyuydu bugun biraz daha koyulasti 3 saat snra test yapicam bakalim hcbsey denemedim de bu ay
en son attın bugün mü yaptınızCatlamadiysa devamli koyu olmasi lazim koyu ciktigi gunun aksami sol kasik agrim oldu 1 gun snra yumurta aki gbi akintim oldu sonra siliklesti 14 gun sonra adet olmam lazim dedim ama 17 gun gecti dun biraz koyuydu bugun biraz daha koyulasti 3 saat snra test yapicam bakalim hcbsey denemedim de bu ay
Evt 1 saat once yaptim ilk resimdeki bastan 3.testi 17 gun once yaptim en koyu olanini yani.. tekliyide bugunen son attın bugün mü yaptınız
yukarda okumuşsundur iki arkadaş var sizin gibi bende bekliyorum merakla ne olacak bakalımEvt 1 saat once yaptim ilk resimdeki bastan 3.testi 17 gun once yaptim en koyu olanini yani.. tekliyide bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?