Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

durumunuza çok üzüldüm Allah acil şifalar versin.korunmamışsınız bebişte olabilir şu an biyandan hastalık Allah yardımcınız olsun.ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyo diyolar.inş.bebek varsa Allah doğal yoldan şifa versin ilaçlar riskli olabiliyor

S

SIlik desen silik degil koyu desen koyu degil

Benimde aynı durum var... C kırmızı, T silik... Adetim en son 10.09 da olmuştu. Adet olamıyorum hep sıkıntı oluyor. Napacaksın. Ben ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum. Sizcee devam edeyim mi testi yapmaya. Yoksa Adet olmayı mı beklemeliyim..

Eklentiler

• test.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 216
adetini bekle bence

Canim bende en son 13.08 de adet oldum 46. Gun koyuydu testim agrim oldu ama hala adet olmadim aksam hcg testne baktm 2 saat bekleyip o negatif yarin doktora gidicem artik ve ilac tedavisi isticem tedavisiz olmicak sanirim

Çok teşekkür ederim.. Maalesef dün doktora gittim solunum testim çok kötü çıktı astım ilacı verdi doktor durumumu söyledim ama kullanmazsam bebek varsa daha tehlikeli olucağını söyledi İnşallah bi sorun çıkmaz çok endişeliyim hatta keşke bu ay denemeseydim erteleseydim diye düşünüyorum..ama tabi herşeyin hayırlısı kısmet..

emin ol stresden benim diğer iki hamileliğim olursa olur modundaydım hemen oldu bunda takip etmediğim şey kalmadı olmuyor.herşeyin bir zamanı var 6 ay henüz erken zamanı tutturamamışsınızdır olacak inş
Canm benm galiba haklisin bugun adetimin 22.gunu ve kasik agrisi yogun akinti sik idrar istegi olustu bugun yine ovulasyon testi yaptim ve ilk kez bu kadr koyu cikti heralde yeni yumurtlucam

Eklentiler

• 20151014_161728.webp
    8 KB · Görüntüleme: 60
Allah şifa versin umarım hamile değilsindir.hamile kalmak zor aslında 2 aydır ovulasyon testi ile deniyoruz tutturamadik biz.Hamileysende içini ferah tut.bu ilaçları alman gerekiyorsa almalısın.doktoruna güveniyorsan sorun olmaz

Arkadaslar mrb bunlar bnm uc gundur yaptigim ov.testlerim sizce daha tam koyu olmasi gerekiyomu

Canm benm galiba haklisin bugun adetimin 22.gunu ve kasik agrisi yogun akinti sik idrar istegi olustu bugun yine ovulasyon testi yaptim ve ilk kez bu kadr koyu cikti heralde yeni yumurtlucam
evet gün aşırı ilişkde bulun çatlamak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…