durumunuza çok üzüldüm Allah acil şifalar versin.korunmamışsınız bebişte olabilir şu an biyandan hastalık Allah yardımcınız olsun.ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyo diyolar.inş.bebek varsa Allah doğal yoldan şifa versin ilaçlar riskli olabiliyorSelam kızlar Haziran ayında bu topicte ovulasyon testini ilk denemede hamile kalmıştım.. Ne yazıkki gebelik istenildiği gibi gitmedi ve 6 Ağustosta sonlandırıldı(( 2 regl dönemi bekledikten sonra bu ay yeniden ovulasyon testiyle deneme yaptım SAT 25 Eylül 8 Ekimde çift koyu çizgiyi gördüğüm günün gecesinde korunmasız ilişki oldu ertesi sabah testim silikleşmişti aslında bi deneme daha yapmalıydım ama eşim o gece şehir dışındaydı.. Şimdi BAT 20 Ekim heycanla bekliyorum diyemiycem çünkü bronşitimsi bi sorunum var bugün doktora görüncem ilaç kullanmamak için 4-5 gündür öksürükten boğuluyorum ( Artık eşim bugün zorla götürcek randevu almış çünkü geceleri falan uykudan uyandırıyo öksürüğüm Yine yanlış bi zamanlama oldu sanırım umarım aynı şeyleri tekrar yaşamam
S
SIlik desen silik degil koyu desen koyu degil
adetini bekle benceBenimde aynı durum var... C kırmızı, T silik... Adetim en son 10.09 da olmuştu. Adet olamıyorum hep sıkıntı oluyor. Napacaksın. Ben ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum. Sizcee devam edeyim mi testi yapmaya. Yoksa Adet olmayı mı beklemeliyim..
adetini bekle bence
pko lumusun canım sen gittinmi dr a2 ay geciktiği oluyooo.. Ovülasyon testini birkaç gün daha yapmayayım mı yani? 2 çizgi var çünkü
öyleyse yap tabi 40 günden sonra bile pozitifi gören varpko lumusun canım sen gittinmi dr a
Canim bende en son 13.08 de adet oldum 46. Gun koyuydu testim agrim oldu ama hala adet olmadim aksam hcg testne baktm 2 saat bekleyip o negatif yarin doktora gidicem artik ve ilac tedavisi isticem tedavisiz olmicak sanirimBenimde aynı durum var... C kırmızı, T silik... Adetim en son 10.09 da olmuştu. Adet olamıyorum hep sıkıntı oluyor. Napacaksın. Ben ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum. Sizcee devam edeyim mi testi yapmaya. Yoksa Adet olmayı mı beklemeliyim..
Çok teşekkür ederim.. Maalesef dün doktora gittim solunum testim çok kötü çıktı astım ilacı verdi doktordurumunuza çok üzüldüm Allah acil şifalar versin.korunmamışsınız bebişte olabilir şu an biyandan hastalık Allah yardımcınız olsun.ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyo diyolar.inş.bebek varsa Allah doğal yoldan şifa versin ilaçlar riskli olabiliyor
Canm benm galiba haklisin bugun adetimin 22.gunu ve kasik agrisi yogun akinti sik idrar istegi olustu bugun yine ovulasyon testi yaptim ve ilk kez bu kadr koyu cikti heralde yeni yumurtlucamemin ol stresden benim diğer iki hamileliğim olursa olur modundaydım hemen oldu bunda takip etmediğim şey kalmadı olmuyor.herşeyin bir zamanı var 6 ay henüz erken zamanı tutturamamışsınızdır olacak inş
Allah şifa versin umarım hamile değilsindir.hamile kalmak zor aslında 2 aydır ovulasyon testi ile deniyoruz tutturamadik biz.Hamileysende içini ferah tut.bu ilaçları alman gerekiyorsa almalısın.doktoruna güveniyorsan sorun olmazÇok teşekkür ederim.. Maalesef dün doktora gittim solunum testim çok kötü çıktı astım ilacı verdi doktordurumumu söyledim ama kullanmazsam bebek varsa daha tehlikeli olucağını söyledi İnşallah bi sorun çıkmaz çok endişeliyim hatta keşke bu ay denemeseydim erteleseydim diye düşünüyorum..ama tabi herşeyin hayırlısı kısmet..
Bnce yeterli canm
Yeterli görünüyor yarın t çizgisi büyük ihtimal siliklesir bu aksam çalışmalar başlamalı hayırlı olsun
evet gün aşırı ilişkde bulun çatlamak üzereCanm benm galiba haklisin bugun adetimin 22.gunu ve kasik agrisi yogun akinti sik idrar istegi olustu bugun yine ovulasyon testi yaptim ve ilk kez bu kadr koyu cikti heralde yeni yumurtlucam
hayır sizde gün aşırı ilişkide bulunun 24-36 saat içinde çatlarArkadaslar mrb bunlar bnm uc gundur yaptigim ov.testlerim sizce daha tam koyu olmasi gerekiyomu
anım naptın adet oldunmuyarın adet olmam lazım olmazsam perşembe günü doktorumdan sıra almıştım gidecem ona olursamda yoktur zaten beklicem yine hüsrana uğramak istemiyorum umutluydum ama ovu testi, negatif geldi bana demekki yok
naptınız yaptınızmı gebelik testiİnşallah öyledir yarında yapacagım inşallah gebelik vardır .. Tesekkür ederim cvp için
Ben sonucu yazdıgımı dusunuyordum .. Bugun kahverengı akıntım oldu fakat durdu gebelik testi yaptım negatif ama beklemedeyım doktora gıtsem mi ondada kararsızımnaptınız yaptınızmı gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?