adet tarihin nezaman,ben anlamadım bir arkadaş daha var adete yakın ovulasyon testi pozitif ise genelde gebelik oluyor.Ben sonucu yazdıgımı dusunuyordum .. Bugun kahverengı akıntım oldu fakat durdu gebelik testi yaptım negatif ama beklemedeyım doktora gıtsem mi ondada kararsızım
ilk idrar ile yapsaydınızBen sonucu yazdıgımı dusunuyordum .. Bugun kahverengı akıntım oldu fakat durdu gebelik testi yaptım negatif ama beklemedeyım doktora gıtsem mi ondada kararsızım
Tskler cvp icn cnm:)Bnce yeterli canm
Cok tsk ederm:)Yeterli görünüyor yarın t çizgisi büyük ihtimal siliklesir bu aksam çalışmalar başlamalı hayırlı olsun
InS tutar canm cok saolasnevet gün aşırı ilişkde bulun çatlamak üzere
İlk idrarla yaptım zaten 16sı bat .. O bize denk gelmiyor canım yaadet tarihin nezaman,ben anlamadım bir arkadaş daha var adete yakın ovulasyon testi pozitif ise genelde gebelik oluyor.
Yani bugun ve yarin mi iliski olmali yoksa bugun ve yarindan sonraki gun olsa olmazmi tskler cvp icin:)hayır sizde gün aşırı ilişkide bulunun 24-36 saat içinde çatlar
pko lumusun canım sen gittinmi dr a
Çok teşekkür ederim.. Maalesef dün doktora gittim solunum testim çok kötü çıktı astım ilacı verdi doktordurumumu söyledim ama kullanmazsam bebek varsa daha tehlikeli olucağını söyledi İnşallah bi sorun çıkmaz çok endişeliyim hatta keşke bu ay denemeseydim erteleseydim diye düşünüyorum..ama tabi herşeyin hayırlısı kısmet..
üstüste yapanlarda var gün aşırıda ben sağlıkcı olarak gün aşırı olmasını daha mantıklı buluyorum spermin kalitesi için.kalitesiz spermler düşükle sonuçlanabiliyor.Yani bugun ve yarin mi iliski olmali yoksa bugun ve yarindan sonraki gun olsa olmazmi tskler cvp icin:)
bende de aynı sıkıntı var bn bu ay yumurtlamayı yakalayamadım birdahaki ay hiç birşey yapmıcam diğer hamileliklerimde adetten sonra 12-20.günlerde gün aşırı ilişki olmuştu hemen hamile kaldım.gerçekden bırakamak lazım takibi hem kendimi hem eşimi mahettimBenim adetim geciktiğinde ufak pıhtılar oluşuyormuş , adet olduktan sonra hepsi kayboluyor.
Doktor pko falan demedi. Stres yapmadığım ay normal görüyorum. Hamilelik düşündüğüm aydan beri biraz stres oldum hep gecikiyoo
Su acidan soruyorum bugun iliski oldu yarin degil sonraki gun olursa yumurtlama gununu kacirmis olur muyum testte bugun koyu cikti yaüstüste yapanlarda var gün aşırıda ben sağlıkcı olarak gün aşırı olmasını daha mantıklı buluyorum spermin kalitesi için.kalitesiz spermler düşükle sonuçlanabiliyor.
lh pik yaptıkdan yani koyu çizgiyi gördükten 24 saat sonra yaklaşık yumurta çatlıyormuş kesin yerden bilgiSu acidan soruyorum bugun iliski oldu yarin degil sonraki gun olursa yumurtlama gununu kacirmis olur muyum testte bugun koyu cikti ya
zatern sperm 72 saate karşı yaşıyorlh pik yaptıkdan yani koyu çizgiyi gördükten 24 saat sonra yaklaşık yumurta çatlıyormuş kesin yerden bilgi
Tsk ederim:)zatern sperm 72 saate karşı yaşıyor
İkiside çok koyu şekilde çizgilerin canım hayırlı olsun bebişin :)kızlarrr bu ay ovülasyon kitini kullanabildim ve sanırım hamileyim ben
çok teşekkürler canım benim aslında sadece üç gün gecikti adetim ama çizgi belirgin çıktı. kan verdim bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde doğar. hamile olduğumu tahmin etmedim ilaç kullandım benİkiside çok koyu şekilde çizgilerin canım hayırlı olsun bebişin :)
hayırlı olsun,nasıl kullandınız ovulasyon testiniçok teşekkürler canım benim aslında sadece üç gün gecikti adetim ama çizgi belirgin çıktı. kan verdim bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde doğar. hamile olduğumu tahmin etmedim ilaç kullandım benallah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
ilaç derken antibiyotik tarzı mı erken henüz bişi olmaz bence kan ver bide emin ol ama çok belirgin çizgiler.darısı başımıza inş :)çok teşekkürler canım benim aslında sadece üç gün gecikti adetim ama çizgi belirgin çıktı. kan verdim bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde doğar. hamile olduğumu tahmin etmedim ilaç kullandım benallah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?