- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Valla maalesef bu devirde doktorlara da güven olmuyo daha doğrusu herkes sadece kendi alanındaki sorunu çözmeye yönelik yaklaşıyo hamile olup olmamanla sadece kadın doğum doktoru ilgileniyo diğerlerine kalsa antibiyotikten bile kaçınmıyolarAllah şifa versin umarım hamile değilsindir.hamile kalmak zor aslında 2 aydır ovulasyon testi ile deniyoruz tutturamadik biz.Hamileysende içini ferah tut.bu ilaçları alman gerekiyorsa almalısın.doktoruna güveniyorsan sorun olmaz
Bence o ilaçları kullanmadan önce bi kadın doğum doktoruna falan sorsan canım.. Bu kadar dinlememesi falan enteresan çünkü.. Benimki en azından akciğer filmine falan yollamadı beni tek ve en az zararlı ilacı verdi.. Bi danışmanda fayda var başka doktora nolur nolmaz :SBende de sinüzit çıktı. Dexoday, Croxilex. Erdostin isimli 3 ilaç verdi. Bundan 3-4 ay önce dr. bebek ihtimalin var vermem ben demişt. Bu dr.a başım çok ağrıyor dedim. Gebelik düşündüğümüde söyledim. Dinlemedi konuşmadı benimle. Yazdı ilaçları gönderdi.. Bişi olursa o doktoruuu mahvederiiiim :0
Tebrikler çok sevindim :)) İlacı ben de merak ettim ağır bi ilaç mı kullandın ?kızlarrr bu ay ovülasyon kitini kullanabildim ve sanırım hamileyim ben
yok canım kas gevşetici ve ağrı kesici içmiştim doktor bişey olmaz daha çok erken dedi ama yine de korkuyo insan. hep dua ediyorum inşallah hayırlısıyla hepimizin bebişleri olurilaç derken antibiyotik tarzı mı erken henüz bişi olmaz bence kan ver bide emin ol ama çok belirgin çizgiler.darısı başımıza inş :)
teşekkürler canım, darısı başına... bizde koyu çizgiyi gördüğüm gün ilişki olmadı ertesi gün ve iki gün sonra oldu. diğer aylar kit kullanmamıştım ama her gün deniyoduk. belki de nasip bilmiyorum ama kit ile gün aşırı formülünü bi dene istersenhayırlı olsun,nasıl kullandınız ovulasyon testini
anım naptın adet oldunmu[/QUOTE
olmadım cnm adet bugün 4.30 da randevum var gidecem doktora bakalım
olmadım cnm bugun doktora gideme randevum var 4.30 daanım naptın adet oldunmu
hayırlısı olsun bende çok üzülüyorum ama herşeyin zamanı var diye düşünüyorumhamile olduğumu sanmıyorum umut etmiyorum hamile olsam lh pozitif çıkması lazım negatif çıktı gebelikte negatif çıktı o yüzden hamilelik umuduyla gitmiyorum hastahaneye neden gecikti onu öüğrenmek için gidiyorum umudumu yitirdim artık gecikti diye hamileyim diyemiyorum canlar
hayırlısı evet yapacak bişey yok canlar hamile olupta lh nin negatif çıkma ihtimali yoktur test bozuktur diyemem ama olabilirde yinde hiç umudum yok geçen ayda geciktim 7 gün bu ayda geciktim gecen ay gitttim kist filan yok dedi niye gecikiyor anlamadım gittihayırlısı olsun bende çok üzülüyorum ama herşeyin zamanı var diye düşünüyorum
hayırlısı evet yapacak bişey yok canlar hamile olupta lh nin negatif çıkma ihtimali yoktur test bozuktur diyemem ama olabilirde yinde hiç umudum yok geçen ayda geciktim 7 gün bu ayda geciktim gecen ay gitttim kist filan yok dedi niye gecikiyor anlamadım gitti
hani senin diğer topikte attığın foto var ya benm hep öle çıkıyor yumurtla testim t hala kaybolmadıhayırlısı olsun bende çok üzülüyorum ama herşeyin zamanı var diye düşünüyorum
hormon testi yaptırdınmıhayırlısı evet yapacak bişey yok canlar hamile olupta lh nin negatif çıkma ihtimali yoktur test bozuktur diyemem ama olabilirde yinde hiç umudum yok geçen ayda geciktim 7 gün bu ayda geciktim gecen ay gitttim kist filan yok dedi niye gecikiyor anlamadım gitti
benimde öyle sanırım stresden lh da sıkıntı oldu bu ay, bn birdahaki ay takip felan etmicem ondan oluyor. adetten sonra 12-20.günler gün aşırı ilişki diye düşünüyorum ben diğer ikisine böyle kalmıştım hiçde stres yokduhani senin diğer topikte attığın foto var ya benm hep öle çıkıyor yumurtla testim t hala kaybolmadı
t kaybolmaz zaten vucutta sürekli lh varbenimde öyle sanırım stresden lh da sıkıntı oldu bu ay, bn birdahaki ay takip felan etmicem ondan oluyor. adetten sonra 12-20.günler gün aşırı ilişki diye düşünüyorum ben diğer ikisine böyle kalmıştım hiçde stres yokdu
t nin silkleşmesi hatta tamamen yok olması lazım vucuttu varsa o zaman pozitif olur bu testin amacı lh yi ölçmek değil mi ben anlamadım bi türlü ben zaten yapmıyorudm burda bi topikte okudum öle olursa hamile olabilirsin diye yaptım yumurtla tarihim filan değildi çünkü adetimin 19. günüydü ve 20 21 günleri pozitif 24 25 te pozitifdi beni sadece bunlar yanılttı ben daha kullanmam zaten aynı bnde öle yapmayı düşünüyorumt kaybolmaz zaten vucutta sürekli lh var
canım vucutta lh herzaman var ama yumurtlama zamanı artış yapıyor.hatta hormon testlerine bakılırken lh da bakalır yumurta rezervleri içint nin silkleşmesi hatta tamamen yok olması lazım vucuttu varsa o zaman pozitif olur bu testin amacı lh yi ölçmek değil mi ben anlamadım bi türlü ben zaten yapmıyorudm burda bi topikte okudum öle olursa hamile olabilirsin diye yaptım yumurtla tarihim filan değildi çünkü adetimin 19. günüydü ve 20 21 günleri pozitif 24 25 te pozitifdi beni sadece bunlar yanılttı ben daha kullanmam zaten aynı bnde öle yapmayı düşünüyorum
anladım cnm hayırlısı işte bu ay olmadı bi dahaki ay artık hamile kalmayı kolaştıran şeyler yok mu ilaç filancanım vucutta lh herzaman var ama yumurtlama zamanı artış yapıyor.hatta hormon testlerine bakılırken lh da bakalır yumurta rezervleri için
incir kürü çok işe yarıyor, birde progesteron içeren jeller var spermin içer de canlılığını uzatıyor. klomen ve çatlatma iğnesi de var ama sağlıklı hamile kalabiliyorsan hiçbirşey yapma bence takibi bırak bende öyle yapcam bir iki ay olmazsa hsg çekilmeyi düşünüyorum hsg den sonra hamile kalanlar çok ama neden olduğu belli değil.belki verilen antiseptik maddeden dolayı olabilranladım cnm hayırlısı işte bu ay olmadı bi dahaki ay artık hamile kalmayı kolaştıran şeyler yok mu ilaç filan
eşin e vit kullanabilir ve quenzim q 10 bunlar canlılığı ve morfolojiyi inanılmaz etkilyorincir kürü çok işe yarıyor, birde progesteron içeren jeller var spermin içer de canlılığını uzatıyor. klomen ve çatlatma iğnesi de var ama sağlıklı hamile kalabiliyorsan hiçbirşey yapma bence takibi bırak bende öyle yapcam bir iki ay olmazsa hsg çekilmeyi düşünüyorum hsg den sonra hamile kalanlar çok ama neden olduğu belli değil.belki verilen antiseptik maddeden dolayı olabilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?