kesinlikle size katılıyorummeryem0061 birşey demek istiyorum, eğer sende ve eşinde herşey normalse, hiç birşey düşünme hamilelik için,
bunu çok samimi diyorum, insan zorlansa da önümüzdeki ay testlere bakma, sadece eşinle düzenli ilişkide bulunun bunu eşinden iste, sen takip etme, sen birşeylerle oyala kendini, kafanı bir boşalt.
bunu okurdum da inanmazdım o kadar büyük etken ki, kafaya taktıkça süre uzuyor.
EVET EŞİMLE BNM Bİ PROBLEMİMİZ YOK ÇOK ŞÜKÜR BİTANE EVLADIMIZ VAR İKİNCİDE HAYIRLISI HİÇ DÜŞÜNMDEMEYE ÇALIŞACAM BUGÜN KONTROLÜME GİDEYİM GECİKME SEBEBİNİ ÖĞRENEYİM ONDAN SONRA TAKİBİ BIRAKACAM DÜŞÜNMİCEM ÇOK DÜŞÜNÜP BÖLE OLDUmeryem0061 birşey demek istiyorum, eğer sende ve eşinde herşey normalse, hiç birşey düşünme hamilelik için,
bunu çok samimi diyorum, insan zorlansa da önümüzdeki ay testlere bakma, sadece eşinle düzenli ilişkide bulunun bunu eşinden iste, sen takip etme, sen birşeylerle oyala kendini, kafanı bir boşalt.
bunu okurdum da inanmazdım o kadar büyük etken ki, kafaya taktıkça süre uzuyor.
Yumurtlama daha önce vedaha sonra olmş olabilirmerhaba arkadaşlar, sürekli takip ederdim sizi ama ilk defa yazıyorum buraya yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
ben 1,5 senelik evliyim ve bebek istiyoruz artık 2-3 ay oluruna bıraktık ve denedik olmadı akaında ilk defa burdan duyup geçen ay ovulasyon testi aldım ve denedim fakat söylendiği gibi kırmızı olmadı t çizgisi bu mümkünmü çok kafama taktım bu durumu. reglimin 11 ve 16. günü arası hergün aynı saatte denedim fakat hep silikti sizce bu nedemek. bir sorunmu var bende acaba .
Canim ya bugun yine siliktievet gün aşırı ilişkde bulun çatlamak üzere
Dun tam c kadar koyu deildi ya bn bugun tam koyulasr die bekliyrdm korktum canm insallah catlamstirCanım siliklelmesi normal yumurta çatlayınca lh düşüyor
Ya benimde aynı şey oldu.bende nasıl olsa koyulaşır diye değerlendirmedim o gün sen değerlendir belli olmazDun tam c kadar koyu deildi ya bn bugun tam koyulasr die bekliyrdm korktum canm insallah catlamstir
Haklisin canmYa benimde aynı şey oldu.bende nasıl olsa koyulaşır diye değerlendirmedim o gün sen değerlendir belli olmaz
canım naptın ne dedi dranladım cnm hayırlısı işte bu ay olmadı bi dahaki ay artık hamile kalmayı kolaştıran şeyler yok mu ilaç filan
cnm yok hamilelik f,an dedi bna haftaya tekrar gidecem smear testi yaptıracam hsg çekilecem sonradacanım naptın ne dedi dr
gecikmesini neye bağladı stresdir büyük ihtimal hsg den sonra hamile kalırsın bende çekilmeye korkuyorumcnm yok hamilelik f,an dedi bna haftaya tekrar gidecem smear testi yaptıracam hsg çekilecem sonrada
stres olması lazım dedi bana ki bir haftalık gecikmeyi sorun olarak saymıyoruz dedi bir haftadan daha fazla olursa o zaman sorun olur dedigecikmesini neye bağladı stresdir büyük ihtimal hsg den sonra hamile kalırsın bende çekilmeye korkuyorum
Lh in pozitif olmasi gerekmio aldanma sen ona..benim adetim gecikti yumurtlamadan sonra adete y akin koyulasti ama doktora gttim yumurtam catlamis bi sorun yok dedi ama hamile degilim bende tabikihamile olduğumu sanmıyorum umut etmiyorum hamile olsam lh pozitif çıkması lazım negatif çıktı gebelikte negatif çıktı o yüzden hamilelik umuduyla gitmiyorum hastahaneye neden gecikti onu öüğrenmek için gidiyorum umudumu yitirdim artık gecikti diye hamileyim diyemiyorum canlar
sanırım çok çok koyu olması gerekiyor yada dediğiniz yumurtlama zamanı oluyorLh in pozitif olmasi gerekmio aldanma sen ona..benim adetim gecikti yumurtlamadan sonra adete y akin koyulasti ama doktora gttim yumurtam catlamis bi sorun yok dedi ama hamile degilim bende tabiki
ozaman sizde iki defa yumurtlama olmuş öylemiLh in pozitif olmasi gerekmio aldanma sen ona..benim adetim gecikti yumurtlamadan sonra adete y akin koyulasti ama doktora gttim yumurtam catlamis bi sorun yok dedi ama hamile degilim bende tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?