Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kesinlikle size katılıyorum

EVET EŞİMLE BNM Bİ PROBLEMİMİZ YOK ÇOK ŞÜKÜR BİTANE EVLADIMIZ VAR İKİNCİDE HAYIRLISI HİÇ DÜŞÜNMDEMEYE ÇALIŞACAM BUGÜN KONTROLÜME GİDEYİM GECİKME SEBEBİNİ ÖĞRENEYİM ONDAN SONRA TAKİBİ BIRAKACAM DÜŞÜNMİCEM ÇOK DÜŞÜNÜP BÖLE OLDU

merhaba arkadaşlar, sürekli takip ederdim sizi ama ilk defa yazıyorum buraya yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
ben 1,5 senelik evliyim ve bebek istiyoruz artık 2-3 ay oluruna bıraktık ve denedik olmadı akaında ilk defa burdan duyup geçen ay ovulasyon testi aldım ve denedim fakat söylendiği gibi kırmızı olmadı t çizgisi bu mümkünmü çok kafama taktım bu durumu. reglimin 11 ve 16. günü arası hergün aynı saatte denedim fakat hep silikti sizce bu nedemek. bir sorunmu var bende acaba .

Yumurtlama daha önce vedaha sonra olmş olabilir

kızlar bişey sormak istiyorum ben dün ovulasyon testi aldım hemen yaptım ama dün adetimin 8.günüydü çift çizgi çıktı.c çizgisi koyu t de ona yakındı.bugün yaptım tek cizgi çıktı.bu ne demek acaba erken mi ovulasyon oldu.bu mümkün mü.bu arada adetim 5 gün sürdü.bilenler cevap verebilirse sevinirim.

Kizlar testlerimi yorumlar misiniz rica etsem?? Ben erkek bebek istiyorum ve 6 numarali testlerden 00.00da t cizgisi siliklesmeye baslarken iliski oldu,ertesi aksam ve sonraki aksamda oldu..sizce erkek bebek olur mu?? Sanirim tam catlamaya yakin ve sonraki gunlerde iliski oldu diye dusunuyorum..

gecikmesini neye bağladı stresdir büyük ihtimal hsg den sonra hamile kalırsın bende çekilmeye korkuyorum
stres olması lazım dedi bana ki bir haftalık gecikmeyi sorun olarak saymıyoruz dedi bir haftadan daha fazla olursa o zaman sorun olur dedi

Lh in pozitif olmasi gerekmio aldanma sen ona..benim adetim gecikti yumurtlamadan sonra adete y akin koyulasti ama doktora gttim yumurtam catlamis bi sorun yok dedi ama hamile degilim bende tabiki

Lh in pozitif olmasi gerekmio aldanma sen ona..benim adetim gecikti yumurtlamadan sonra adete y akin koyulasti ama doktora gttim yumurtam catlamis bi sorun yok dedi ama hamile degilim bende tabiki
sanırım çok çok koyu olması gerekiyor yada dediğiniz yumurtlama zamanı oluyor

ozaman sizde iki defa yumurtlama olmuş öylemi

Aynibyumurta 2 defa catlar mi bilemiyorum ama adet donemi test yaptigim zamn akintida olmadi agrida olmadi kanama gec olcak demkki smdi basladi adet agrilarim yumurtlamadn 30 gun snra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…