Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Aynibyumurta 2 defa catlar mi bilemiyorum ama adet donemi test yaptigim zamn akintida olmadi agrida olmadi kanama gec olcak demkki smdi basladi adet agrilarim yumurtlamadn 30 gun snra
ozaman iki defa gibi off allahım herkesde herşey değişik allaha sığınmaktan başka çare yok.allah hepimize yardım etsin

ozaman iki defa gibi off allahım herkesde herşey değişik allaha sığınmaktan başka çare yok.allah hepimize yardım etsin
iki defa olıuyor yumurtlama sanırım bnm7 sinde koyuydu koyuluğu korudu ama hearlde gecikecek adetim yumurtlama geç olduğundan hayırlısı artık napalım Allah tan ümit kesilmez

Lh in pozitif olmasi gerekmio aldanma sen ona..benim adetim gecikti yumurtlamadan sonra adete y akin koyulasti ama doktora gttim yumurtam catlamis bi sorun yok dedi ama hamile degilim bende tabiki
bnde yumurta filan çatlamış görmedi bişey demedi hafta içinde gidecem tekrar bakalım

stres olması lazım dedi bana ki bir haftalık gecikmeyi sorun olarak saymıyoruz dedi bir haftadan daha fazla olursa o zaman sorun olur dedi

Benim hep 1 haftadan fazla oluyor gecikmem. Nasıl bir sorun olurmuş. Ben gittim hormon tahlili, ultrason, kan, smear testi yapıldı strese bağlıdır dedi. Napiiim ben nerelere gidiiim yaaa ((((

Benim hep 1 haftadan fazla oluyor gecikmem. Nasıl bir sorun olurmuş. Ben gittim hormon tahlili, ultrason, kan, smear testi yapıldı strese bağlıdır dedi. Napiiim ben nerelere gidiiim yaaa ((((
canım sıkma kendini mevsim geçişi olur bu dönemde devam ederse gidersin dr zaten hormanal birşey yoksa yoktur birşey

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım tüm sayfaları okuyamadım gerçi ama sizler deneyimlisiniz yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Pcosluyum doktorum tedavi başlamadı bekle dene dedi. ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum bu ovulasyon testlerinden alacağım hangisini almalıyım. Çok stres oluyorum şimdiden ya tutmazsa diye daha ilk denememiz olacak korunmadan. teşekkür ederim şimdiden

laboquick alabilirsin internette ucuz, inofolic diye bir takviye var onu araştır pko larda faydalıymış

Galiba adını duymuştum ama doktor vermeden kafama göre bir şey kullanmak istemiyorum doktorum da çok ağırdan alıyor sinir oluyorum zaten yumurtanın oluşup oluşmayacağı bile belli değil pcolularda. Netten bekeleyeem ya çok sabırsızım bir an önce başlamam lazım testlere :) Eczanelerde bulunur değil mi dediğim marka ?

eczanede pahalı gittigidiyordan alabilirsin.inofolic folik asit zaten bbeğe ve sana zararı olmaz kullananlar faydasını görmş bende kullancam bu ay

baktım şimdi içeriğine de folik asit takviyesiymiş aslında galiba ama folik asit başladım ben doktorum sadece onu verdi başka bir şey veremdi bir yıl gebe kalamazsan başlıycaz dedi bir yıl nasıl bekleyeyim zaten pcosluyum.Canım sende de mi pcos var yoksa destek olsun diye mi başlayacaksın?

sadece folik asit değil yumurta kalitesini artıranan bir takviye var. yok bende birşey yok eşimdede yok oğlum var 7 yaşında ikincisi bir yıldır olmuyor iki kaybım var

Anladım canım ,çok üzüldüm ama hayırlısı demek lazım.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah... çok bekletmeden gelseler keşke. inşallah etkisini gösterir de gebe olduğun haberini vermeyi nasip eder bu ilaç , ben de umutlanırım :)

inş canım inş pko dışındA ovulasyon testi önermiyom çünkü strese sokuyor ama sen kullan çünkü yumurtlamanın nezaman olacağını bilmelisin.yaş kaç bir sene uzun dediğin gibi okadar bekleme bence

inş hepimiz birgün burda müjde vereceğiz

Kizlar bana da yardim edin,testlerimi paylasmistim yazan olmadii bende tüp bebekle ogluma kavusmustum ama doguma gunler kala karnimda kalbi durdu bebegimin dünya basima yikildi hala kendime gelemedim
Ilk bebegimdi ve ne cilelerle hamile kalmistim..simdi ovulasyon testini bu ay ilk defa denedim,tekrar oglum olsun istiyorum bebegime doyamadim..testlere gore zamanlama dogru mu yazarsaniz cok sevinicem..

canım ben cinsiyet nasıl belirlenir bilmiyorum ki bana göre mümkün değil öncesi ve sonrası diye bir şey olamaz cinsiyeti erkek kromozumu belirler bilmiyorum mantıklı değil bir sağlıkcı olarak düşününce

evet aslında zaten panik biriyim iyice stres olacağım ama dediğin gibi biz pcolularda yumurta var mı yok mu varsa ne zaman taamane belrsiz olduğu için kullanmam lazım , dediğin şu inofolici i de alayım ne olur ne olmaz. yaşım 23 ,genç aslında daha ama sürecin uzayacağını biliyorum nedense o yüzden bu telaşım.
senden , hepinizden güzel haberler bekliyorum :)

allah yardımcın olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

iyi canım çok gençsin daha sakın panikleme hemen olcak diye bekleme kendine 1 sene ver ama elinden geleni yap. inofolic destek olur ki pko lulara veriyorlarmış.eşine e vit al zararı yok hızlandırır süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…