- 11 Aralık 2014
- 174
- 20
- 48
iyi canım çok gençsin daha sakın panikleme hemen olcak diye bekleme kendine 1 sene ver ama elinden geleni yap. inofolic destek olur ki pko lulara veriyorlarmış.eşine e vit al zararı yok hızlandırır süreci
Rica ederim canım herkes aynı şeyi yaşadığı için burası insanı rahatlatıyor.bizi bizden başkası anlayamaz:)ben inanıyorum sende inan olacak allahın izniyle bu süreç gel gitler yaşatıyor ama güçlğ olmak lazım allah çok bekletmez inşÇok çok teşekkür ederim gerçekten en azından bu heyecanlı süreçte insan ne yapacağını şaşırıyor. Buralarda öğreniyoruz. Hayırlısıyla Allah hepimize nasip eder inşallah. Buralardayım ama her zaman güzel haberler bekliyorum sizlerden,okudukça mutlu oluyorum çünkü :)
Aynen öyle bizden başkası anlayamaz bu psikolojiyi kesinlikle. İnşallah , amiiiiiiinnn :) İyi akşamlar diliyorum sana şimdilik , güzel haberlerle görüşmek dileğiyle :)Rica ederim canım herkes aynı şeyi yaşadığı için burası insanı rahatlatıyor.bizi bizden başkası anlayamaz:)ben inanıyorum sende inan olacak allahın izniyle bu süreç gel gitler yaşatıyor ama güçlğ olmak lazım allah çok bekletmez inş
Tesekkur ederim amin insallah bekleyen ve isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin..allah yardımcın olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
bilmiyorumki cnm bna doktor bir hafta gecikmeyi gecikme saymıyoruz dedi sorun olarak görmüyoruz dedi baktı kistim filan yok zatn smear testi yaptırmıştım onda da sıkıntı yok tahlillerim filan oldu demir ve b12 vitamn eksikliğim var başka bi sorun yok hayırlısı herşeyin cnm Rabbim tez zamnda versi n inşallahBenim hep 1 haftadan fazla oluyor gecikmem. Nasıl bir sorun olurmuş. Ben gittim hormon tahlili, ultrason, kan, smear testi yapıldı strese bağlıdır dedi. Napiiim ben nerelere gidiiim yaaa((((
Canım çok zor bi acı bebeğini kaybetmek Allah bir daha yasatmasın.bende 2 aydır deniyorum ovulasyon kitini ama tutturamadık.çift çizgi çıktıktan 1 gün sonra ilişki oldu hep.ama tutmadı.bu ay çift çizginin çıktığı gün deneme yapmak istiyorum.sanırım yumurtlamayı kaçırıyorum.bu arada bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum ama önce hayırlısı.önce sağlıkKizlar bana da yardim edin,testlerimi paylasmistim yazan olmadiibende tüp bebekle ogluma kavusmustum ama doguma gunler kala karnimda kalbi durdu bebegimin dünya basima yikildi hala kendime gelemedim
Ilk bebegimdi ve ne cilelerle hamile kalmistim..simdi ovulasyon testini bu ay ilk defa denedim,tekrar oglum olsun istiyorum bebegime doyamadim..testlere gore zamanlama dogru mu yazarsaniz cok sevinicem..
yumurtan 24 36 saat içindeçatlayacak gün aşırı ilişki ile hamilliği sağlayabilirsin . ikiz olabilir Rabbim sağlıklı evlat versin inşallahArkadaşlar benim bir sorum var, dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda soldakinin boyutu 19mm sağdakinin 23 mm . 1 2 gün içinde çatlar dedi. Ben de ovulasyon testi aldım bugün akşam yaptım aynı koyulukta iki çizgi çıktı, bu çatladığını mı gösterir? Yoksa daha çatlamamış 24-36 saat arasında çatlayacak mı demek? Yaniyumurta çatlasa bile bu çift çizgi çıkar mı ?
Bir sorum daha olcak :) iki yumurtanın oluşmasıhem de büyük boyutlarda ikiz gebelik olabileceğinimi gösterir?
Amin inşallah teşekkür ederim :)yumurtan 24 36 saat içindeçatlayacak gün aşırı ilişki ile hamilliği sağlayabilirsin . ikiz olabilir Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah
Amin canim cok sagol..insallah birde oglun olur.cift cizginin ciktigi gun ve ertesi gun dene,oyle tutturan cok var.en kisa zamansa olur insallahCanım çok zor bi acı bebeğini kaybetmek Allah bir daha yasatmasın.bende 2 aydır deniyorum ovulasyon kitini ama tutturamadık.çift çizgi çıktıktan 1 gün sonra ilişki oldu hep.ama tutmadı.bu ay çift çizginin çıktığı gün deneme yapmak istiyorum.sanırım yumurtlamayı kaçırıyorum.bu arada bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum ama önce hayırlısı.önce sağlık
Bitanem maddeden değil de Dr hızlıca verdiği Zaman o basınçla açılıyor tüpler işte çekilirken ağrım oldu diyenler de de Ağrı'yı bu hızlı verme işi yapıyoincir kürü çok işe yarıyor, birde progesteron içeren jeller var spermin içer de canlılığını uzatıyor. klomen ve çatlatma iğnesi de var ama sağlıklı hamile kalabiliyorsan hiçbirşey yapma bence takibi bırak bende öyle yapcam bir iki ay olmazsa hsg çekilmeyi düşünüyorum hsg den sonra hamile kalanlar çok ama neden olduğu belli değil.belki verilen antiseptik maddeden dolayı olabilr
sağol canım, yinede terddütlerim var çektirsemmi çektirmesemmi bilemedimBitanem maddeden değil de Dr hızlıca verdiği Zaman o basınçla açılıyor tüpler işte çekilirken ağrım oldu diyenler de de Ağrı'yı bu hızlı verme işi yapıyo
Bende öbür ay çekilicem bende korkuyorum bazıları demiş çok ağrılı bazıları az ağrılı. Ben ne olur ne olmaz anestzili çekilicem uyandığımda herşey bitsinsağol canım, yinede terddütlerim var çektirsemmi çektirmesemmi bilemedimsonuçta hamile kalabildim ama sonradanda oluyormş
ne kadar oldu senin uğraşalı?ilk bebkmiBende öbür ay çekilicem bende korkuyorum bazıları demiş çok ağrılı bazıları az ağrılı. Ben ne olur ne olmaz anestzili çekilicem uyandığımda herşey bitsin
Adet gunun geldi mi pekiKızlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz ovulasyon testi kullandım çatlamanın 10.günündeyim ve kahverengi lekelenmem var( Bunun anlamı ne???
Hayır cuma günü bekliyorum daha 4 gün var bildiğim kadarıyla çatlamadan tam 14 gün sonra adet olunuyorAde
Adet gunun geldi mi peki
Canım 10 aydır uğraşıyorum eşimde Bi sorun çıkmadı ve ilk Bebekne kadar oldu senin uğraşalı?ilk bebkmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?