Yerlesme kanamasi olma ihtimali var..hadi inşallahKızlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz ovulasyon testi kullandım çatlamanın 10.günündeyim ve kahverengi lekelenmem var( Bunun anlamı ne???
İnşallah yazdım ama sizin özel durumu rahatsızlıgınızı unuttumKızlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz ovulasyon testi kullandım çatlamanın 10.günündeyim ve kahverengi lekelenmem var( Bunun anlamı ne???
ne kadar oldu senin uğraşalı?ilk bebkmi
Sagligim iyi sayilir oksurugum bayaa azaldi ben de su anda insallah diyebiliyorum cok sagol canim.. bu arada akintim su an yok denecek kadar az peceteye hafif bi renk varla yok arasinda geliyo.. kan diyemem sarimsi bi akinti seklinde (biraz fazla acik yazdim ama ) umarim devam etmez.. umarim kanama degildir diyorum ama en onemlisi hayirlisi olmasi tabiİnşallah yazdım ama sizin özel durumu rahatsızlıgınızı unuttumhayırlısı olsun inşallah hakkında
ikiside olabilir bebekde adet başlangıcıda..zaten birbirine çok benzediği için insan terddüte düşüyor umarım bebektirSagligim iyi sayilir oksurugum bayaa azaldi ben de su anda insallah diyebiliyorum cok sagol canim.. bu arada akintim su an yok denecek kadar az peceteye hafif bi renk varla yok arasinda geliyo.. kan diyemem sarimsi bi akinti seklinde (biraz fazla acik yazdim ama ) umarim devam etmez.. umarim kanama degildir diyorum ama en onemlisi hayirlisi olmasi tabi
inşallah bir an önce hamile kalırsın, insan bekledikçe ve birşeyler yapınca stresi daha çok artıyorCanım 10 aydır uğraşıyorum eşimde Bi sorun çıkmadı ve ilk Bebek
Evet çok stresliyim hep kafamda sorular var nedenler var keşkeler var inşallah Allah hayırlısıyla en yakın Zaman'da kucaklarımızı doldururinşallah bir an önce hamile kalırsın, insan bekledikçe ve birşeyler yapınca stresi daha çok artıyor
Ayyy yerleşme kanaması olabıilır başka belirtin var mı canımKızlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz ovulasyon testi kullandım çatlamanın 10.günündeyim ve kahverengi lekelenmem var( Bunun anlamı ne???
24 - 36 saat sonra çatlayacak demek canım ama sen ne olur ne olmaz. 24 saati baz al çünkü o her an çatlayacak boyuta gelmiş kaçırma derim yarın akşam birliktelik başlasınArkadaşlar benim bir sorum var, dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda soldakinin boyutu 19mm sağdakinin 23 mm . 1 2 gün içinde çatlar dedi. Ben de ovulasyon testi aldım bugün akşam yaptım aynı koyulukta iki çizgi çıktı, bu çatladığını mı gösterir? Yoksa daha çatlamamış 24-36 saat arasında çatlayacak mı demek? Yaniyumurta çatlasa bile bu çift çizgi çıkar mı ?
Bir sorum daha olcak :) iki yumurtanın oluşmasıhem de büyük boyutlarda ikiz gebelik olabileceğinimi gösterir?
Çatlama olduysa bu gece kesin olmalı canım. Yarında olsun ilişki ama yumurtlamadan sonra 24 saat vaktin var. Yarın saat 18 e kadar muhakkak deneyin. Bide en verimli ilişki sabah olanıymış burada bi konuda bi arkadaş paylaşmıştı.Kızlar dün doktora gitmiştim yumutlama takibi yaptırıyorum dün catlamamişti bugün gittim saat 18 civarıydı çatlamış dedi sıvıları gösterdi bana ultrasondan 00.30 gibi ilişkiye girdik bebis olma olasılığı en yüksek An nedir ? Bu gece yarın mi acaba lütfen cevap verin ve allah rızası için bana dua.edin bu sefer tutsun .. hergün hastaneye gidiyordum takibi için çok istiyorum çok ...
İlişkiye girmişin ok iyi ama Canım biraz geç girmişşiniz sanki. Bilemem belki eşin işten falan geç çıkıyordur ama oladabilir Bi saat Allahtan Ümit kesilmez inşallah tutar tatlım keşke dün de ilişki olsaydıKızlar dün doktora gitmiştim yumutlama takibi yaptırıyorum dün catlamamişti bugün gittim saat 18 civarıydı çatlamış dedi sıvıları gösterdi bana ultrasondan 00.30 gibi ilişkiye girdik bebis olma olasılığı en yüksek An nedir ? Bu gece yarın mi acaba lütfen cevap verin ve allah rızası için bana dua.edin bu sefer tutsun .. hergün hastaneye gidiyordum takibi için çok istiyorum çok ...
14 olmuo herkeste ama yerlesme kanamasida olabilirHayır cuma günü bekliyorum daha 4 gün var bildiğim kadarıyla çatlamadan tam 14 gün sonra adet olunuyor
Yaa umarım öyledirAyyy yerleşme kanaması olabıilır başka belirtin var mı canım
iyileşmene sevindim benim ilk bebeğimde adet dönemi tüm belirtilerini yaşamıştım hatta gebelik testine hiç gerek yok ben adet olmak üzereyim diyordum.eşimin ısrarıyla test yapınca pozitifi gördüm.bu işler belli olmuyor.ilişlkiden 10 gün sonra kanda çıkıyor sanırım.çok kafanı kurcalıyorsa bi kan testi ile sonucu öğren derimSagligim iyi sayilir oksurugum bayaa azaldi ben de su anda insallah diyebiliyorum cok sagol canim.. bu arada akintim su an yok denecek kadar az peceteye hafif bi renk varla yok arasinda geliyo.. kan diyemem sarimsi bi akinti seklinde (biraz fazla acik yazdim ama ) umarim devam etmez.. umarim kanama degildir diyorum ama en onemlisi hayirlisi olmasi tabi
Şimdi Aile sağlığı merkezini aradım regl gününüz geçmemiş geçtikten sonra gelin dedi..iyileşmene sevindim benim ilk bebeğimde adet dönemi tüm belirtilerini yaşamıştım hatta gebelik testine hiç gerek yok ben adet olmak üzereyim diyordum.eşimin ısrarıyla test yapınca pozitifi gördüm.bu işler belli olmuyor.ilişlkiden 10 gün sonra kanda çıkıyor sanırım.çok kafanı kurcalıyorsa bi kan testi ile sonucu öğren derim
Normalde adet duzensizligin var miydiUmarım
Yok çok düzenlidir hatta kürtaj geçirdim ağustos ayında ondan sonra bile 26 günüm hiç şaşmadıNormalde adet duzensizligin var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?