Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İnşallah yazdım ama sizin özel durumu rahatsızlıgınızı unuttum hayırlısı olsun inşallah hakkında
Sagligim iyi sayilir oksurugum bayaa azaldi ben de su anda insallah diyebiliyorum cok sagol canim.. bu arada akintim su an yok denecek kadar az peceteye hafif bi renk varla yok arasinda geliyo.. kan diyemem sarimsi bi akinti seklinde (biraz fazla acik yazdim ama ) umarim devam etmez.. umarim kanama degildir diyorum ama en onemlisi hayirlisi olmasi tabi

ikiside olabilir bebekde adet başlangıcıda..zaten birbirine çok benzediği için insan terddüte düşüyor umarım bebektir

24 - 36 saat sonra çatlayacak demek canım ama sen ne olur ne olmaz. 24 saati baz al çünkü o her an çatlayacak boyuta gelmiş kaçırma derim yarın akşam birliktelik başlasın

Kızlar dün doktora gitmiştim yumutlama takibi yaptırıyorum dün catlamamişti bugün gittim saat 18 civarıydı çatlamış dedi sıvıları gösterdi bana ultrasondan 00.30 gibi ilişkiye girdik bebis olma olasılığı en yüksek An nedir ? Bu gece yarın mi acaba lütfen cevap verin ve allah rızası için bana dua.edin bu sefer tutsun .. hergün hastaneye gidiyordum takibi için çok istiyorum çok ...

Çatlama olduysa bu gece kesin olmalı canım. Yarında olsun ilişki ama yumurtlamadan sonra 24 saat vaktin var. Yarın saat 18 e kadar muhakkak deneyin. Bide en verimli ilişki sabah olanıymış burada bi konuda bi arkadaş paylaşmıştı.

İlişkiye girmişin ok iyi ama Canım biraz geç girmişşiniz sanki. Bilemem belki eşin işten falan geç çıkıyordur ama oladabilir Bi saat Allahtan Ümit kesilmez inşallah tutar tatlım keşke dün de ilişki olsaydı

Ayyy yerleşme kanaması olabıilır başka belirtin var mı canım
Yaa umarım öyledir Göğüslerde hassasiyet,karın ağrısı,bi de mide bulantısı ama hepsi adet döneminde de yaşadığım şeyler o yüzden karar veremiyorum şu anda akıntım durmuş durumda.. BAT'a 3 gün var daha..

Ya kızlar şu Hagi dediğiniz tabim filmini ne Zaman çekiyorlar uzun süre hamile kalamayınca mı yanda isteğe göre mi

iyileşmene sevindim benim ilk bebeğimde adet dönemi tüm belirtilerini yaşamıştım hatta gebelik testine hiç gerek yok ben adet olmak üzereyim diyordum.eşimin ısrarıyla test yapınca pozitifi gördüm.bu işler belli olmuyor.ilişlkiden 10 gün sonra kanda çıkıyor sanırım.çok kafanı kurcalıyorsa bi kan testi ile sonucu öğren derim

Şimdi Aile sağlığı merkezini aradım regl gününüz geçmemiş geçtikten sonra gelin dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…