Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

sabah bi test yaptım negatif.. kan testini de günün geçmeden gelme dediler.. Bekliycem artık kısmet..
Benimde adetim normalde 5 gun surer ama adetten 5 gun once lekenme seklinde geldi 2 gun bidahada gelmemişti ama bazen duzensiz oluo benm adetlerim

hayir olmadim leke leke 3 gun geldi damla damla ama..tarlusal verdi doktor kullandim adet okdum sonra

Slm kızlar ovulasyon testıyle 14. Gün yumurtladım bugun 27. Gün ovulasyon testı yaptım iki çizgide koyu neden olabilir bilgisi olan var mı ? Gebelik testi yaptım o tek cizgi Eki Görüntüle 1655230
Kizlar benim ov.testim adete 4 gun kala hep pozitif cikmisti gebelik negatifti paylasmistim burda gebelik olmadigina gore neden boyle cikiyor diye suphelenip doktora gittim kahverengi akintim da vardi adetten 2 gun once gelen .. doktor hormon testi yapti ve prolaktin yuksek cikti ondan benim testlerde hep silikte olsa lh cikiyormus .. benim gibi olan varsa hormon testi yaptirsin diye paylasiyorum .. normalde yumurtlamadan once ve sonra silik cikar daha sonraki gunlerde cikmamasi lazim..

öylemi çok şaşırtıcı, sağol çok teşekkürler

Kızlar pcoluyum ve ilk defa ovulasyon yaptım sonuç yok tabiki ama hayal meyal çizgiden umutlanabilir miyim?Bnm gibi pcolu olup bebiş sahibi olanlara çok ihtiyacım var

Eklentiler

• 12105769_1671887346424090_6907673583676357003_n (1).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar pcoluyum ve ilk defa ovulasyon yaptım sonuç yok tabiki ama hayal meyal çizgiden umutlanabilir miyim?Bnm gibi pcolu olup bebiş sahibi olanlara çok ihtiyacım var
Canim bende pcoluyum ve daha belirgin bi cizgi olmasi lazim benim yumurtlama olmayan gunlerde yaptigim testler bundan daha koyuydu zaten lh biraz yuksek oldugu icin o 2. Cizgi hep olur hergun yapki koyulastigini daha net gorebilesin

Canim bende pcoluyum ve daha belirgin bi cizgi olmasi lazim benim yumurtlama olmayan gunlerde yaptigim testler bundan daha koyuydu zaten lh biraz yuksek oldugu icin o 2. Cizgi hep olur hergun yapki koyulastigini daha net gorebilesin
Her gün yapıcam 80 ki test aldım ama daha ilk günden umutlarım yok oldu biz picolular yumurta üretemeyecek miyim hiç Canım Peki sonuç ne oldu gebesindir inşallah

Yok canim ben daha bu ay basladim tam yumurtlama zamanimda baslamisim megerse bu ay 46. Gun yumurtlama oldu benim yumurtlama var ama gec oluo iste 1.5 yillik evliyim bende hep duzensizdir adetim

Yok canim ben daha bu ay basladim tam yumurtlama zamanimda baslamisim megerse bu ay 46. Gun yumurtlama oldu benim yumurtlama var ama gec oluo iste 1.5 yillik evliyim bende hep duzensizdir adetim
olsun yumurtlaman var sonuçta hayrlısıyla gebe olduğun haberini de alırsın inşallah yakın zamanda :) bnm de pcolularsan hamile kalanların haberlerine ihtiyacım var çok moralim bozuluyor yumurtlama olmuyor bende doktor da demişti zaten

Adet olmuomusun hic

Adet olmuomusun hic
3 yıl cyclo prognovayla oldum hep bırakınca ikinci ay yine olmuyordum doktorlar tekrar başlatıyordu cyclo prognovaya,evlenince 6 ay yazz24 +4 doğum kontrolü kullandım bu ay bıraktım doktorun önerisiyle bakalım ilk ayım daha ama yumurtlayamadığımı söylemişlerdi o yüzden hiç umudum yok.Tedavi de başlamadı böyle bekliyorum pcolulardan gebelik haberleri alarak moral buluyorum

Hic stres yapma smdi hersey kolay :) yumurtlamani saglicak ilaclar var igneler var evlenesiye kadar gec de olsa adet oldum hep hic sokturucu kullanmadim ama evlendikten sonra 1 ay normal sonra 2 ay gec oldum hep duzen gitti decamli doktora gittim geldim esim hep sen pkolusun ondan olmuo dedi 1 yil boyunca uzuldum ağladım stres yaptim artik catlatma ignesi icin doktora gideyim dedim esinde muayene olsun dediler.ondan snra yapariz dedi doktor megerse esim Varikosel mis

kimisinin eşi varikosel de olsa bayan picolu da olsa hamile kalıyor kimileri de bizim gibi uğraşıyor.Ne yapalım canım vardır bizim de belki doğru zamanımız ama insan üzülüyor stres yapıyor en önemlisi çok özeniyor hamile olanlara,olabilenlere... bn de sana ne desem boş... hakkımızda hayırlısı diyorum sadece,bu işler kısmet işi...

Öyle simdi esim 1 ay sonra ameliyat olucak.ameliyat olmazsan çocuk olmaz dedi doktor. .ya nobette ya seyirde oluo denk gelemioduk da esimle ama en azndan pkodan degilmis onu ogrendik esimin sagligi daha onemli belki daha zamani degildir bize hayirli gelmicektir belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…