Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kesinlikle öyle düşünmek lazım.sen de sıkma canını,eşine bir an önce sıhhat diliyorum en hayırlı zamanda da bebişiniz olur inşallah canım :) bak ne çok kader ortağı var böyle düşünelim en azından :/

Evet oyle herseyin bi caresi var sonunda esler birbirine kalio onemli olan kendi sagligimiz simdi ve bu gibi problemler bos Allah istedigi zaman olur birsey ve bunda da bir hayir vardir olasiya kadar duami etmeye devam ederim biraz daha esimle basbasa olmanin keyfini cikaririm bende napim :))

aynenn öyle valla biraz daha rahatınıza bakın :) her şey olur doğru zamanda hayırlısıyla... ama olur da bir süpriz olursa buralarda paylaş inan en az senin kadar seviirim,seviniriz :)

aynenn öyle valla biraz daha rahatınıza bakın :) her şey olur doğru zamanda hayırlısıyla... ama olur da bir süpriz olursa buralarda paylaş inan en az senin kadar seviirim,seviniriz :)
Tabiki canim insallah sende ayni sekilde :) sadece zamani var hormon testi yapildimi sana

Tabiki canim insallah sende ayni sekilde :) sadece zamani var hormon testi yapildimi sana
geçen yıl yapılmıştı ama bu ay yapılmadı bu ay doktor değiştirdim il değiştirdiğim için ,bu doktorum da çok ilgisiz hormonlarımı bile bilmiyorum şuan :/ napalım bekleyelim bebeişlerimizin zamanını gelecekleri günü bilir onlar :)

Başka doktora gidin..hormon tahlili yaptirin..hormon değerlerini bilmeden tefavi uygulanamaz..uygulansa bile pozitif sonuc vermez

Kizlar 14. Gunden beri ovu. Testi yapiyorum cizgi hep silikti digerlerini attigim icin 17. Gunden itibaren olani paylasiyorum iliski 18 ve 20de oldu zaten 20. Dündü bu arada 35-40 gunde adet goruyorum :)

Canım o gün sâdece 00.30 girebildık ilişkiye dün giremedik bi kaç sıkıntı vardı bugün görsel pek bi anlamı kalmadı galiba değil mi ?

Slm arkadaşlar çok acil yardiminiza ihtiyacim var.Lütfen.adetim 7 gun sürüyor ve 11.gün başladım test yapmaya,hafif belirli T çizgisi çıktı ama 4. Testimde daha belirgindi hatta eşit çift çizgi çıkmıştı.eşit olduktan sonraki gün hafif silik çıktı kontrol amaçlı doktora gittim yumurtam çatlamış mi diye,alttan ultrasyona verdi dedi yumurtan halen 10 santim 3 gün sonra gel tekrar bakalım yumurtanda büyüme varmı diye.Ama bende yumurta çatlama belirtileri vardı örneğin kasık ağrılarım ve akintimda sivilasma vardı.Acaba yumurtam catladiktan sonra mi gitmisim bilgisi olan varsa acil yardima ihtiyacım var...Teşekkürler

Adetin duzenli midir ve duenliyse kc gunde bir adet goruyorsun canimm

O zaman 13 14. Gun catlama olmasi gerekio sen kacinci gun gitm8stin doktora

Moralim bozuldu diye bugün test yapmadım.Yapmaya devam edeyimmi acaba ama en son dün gece 10.30 da yaptim hafif t çizgisi vardı tam silik degildi

13.gün gittim ama 10 cm dedi şimdi catlamasi imkansız dedi.3 gun sonra gel bakalım 12 13 cm olmuşsa takip ederiz ama ayniysa bu ayki siklus iptal dedi

Duzenli
13.gün gittim ama 10 cm dedi şimdi catlamasi imkansız dedi.3 gun sonra gel bakalım 12 13 cm olmuşsa takip ederiz ama ayniysa bu ayki siklus iptal dedi
Duzenliyse catlama olmustur adet gununu bekle bakalim belirtinde olmus cunku

Aynı sorun bende de var Can'ım bizim yumurtalar gelişmiyor benim ovu. Testim silik çıktı bende de yok ilaç kıllanıyor musun peki

27-28 günde adet oluyosan 13-14 de çatlaman olmalı canım ama şöyle bişey var bu mevsim geçişlerinde bikaç gün sapma olabilir belki 15.-16. günde çatlar sen test yapmaya devam et bence sakıncası yoksa testlerini foto atarsan öncekileri sırasına göre dizip daha çok yardımcı olunabilir

Yumurta catlamamis dedigi için ilişkiye girmedik.Ondan acil bilgiye ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…