- 11 Aralık 2014
- 174
- 20
- 48
kesinlikle öyle düşünmek lazım.sen de sıkma canını,eşine bir an önce sıhhat diliyorum en hayırlı zamanda da bebişiniz olur inşallah canım :) bak ne çok kader ortağı var böyle düşünelim en azından :/Öyle simdi esim 1 ay sonra ameliyat olucak.ameliyat olmazsan çocuk olmaz dedi doktor. .ya nobette ya seyirde oluo denk gelemioduk da esimle ama en azndan pkodan degilmis onu ogrendik esimin sagligi daha onemli belki daha zamani degildir bize hayirli gelmicektir belki :)
aynenn öyle valla biraz daha rahatınıza bakın :) her şey olur doğru zamanda hayırlısıyla... ama olur da bir süpriz olursa buralarda paylaş inan en az senin kadar seviirim,seviniriz :)Evet oyle herseyin bi caresi var sonunda esler birbirine kalio onemli olan kendi sagligimiz simdi ve bu gibi problemler bos Allah istedigi zaman olur birsey ve bunda da bir hayir vardir olasiya kadar duami etmeye devam ederim biraz daha esimle basbasa olmanin keyfini cikaririm bende napim :))
Evet oyle herseyin bi caresi var sonunda esler birbirine kalio onemli olan kendi sagligimiz simdi ve bu gibi problemler bos Allah istedigi zaman olur birsey ve bunda da bir hayir vardir olasiya kadar duami etmeye devam ederim biraz daha esimle basbasa olmanin keyfini cikaririm bende napim :))
Tabiki canim insallah sende ayni sekilde :) sadece zamani var hormon testi yapildimi sanaaynenn öyle valla biraz daha rahatınıza bakın :) her şey olur doğru zamanda hayırlısıyla... ama olur da bir süpriz olursa buralarda paylaş inan en az senin kadar seviirim,seviniriz :)
geçen yıl yapılmıştı ama bu ay yapılmadı bu ay doktor değiştirdim il değiştirdiğim için ,bu doktorum da çok ilgisiz hormonlarımı bile bilmiyorum şuan :/ napalım bekleyelim bebeişlerimizin zamanını gelecekleri günü bilir onlar :)Tabiki canim insallah sende ayni sekilde :) sadece zamani var hormon testi yapildimi sana
Başka doktora gidin..hormon tahlili yaptirin..hormon değerlerini bilmeden tefavi uygulanamaz..uygulansa bile pozitif sonuc vermezgeçen yıl yapılmıştı ama bu ay yapılmadı bu ay doktor değiştirdim il değiştirdiğim için ,bu doktorum da çok ilgisiz hormonlarımı bile bilmiyorum şuan :/ napalım bekleyelim bebeişlerimizin zamanını gelecekleri günü bilir onlar :)
canım adetin 3. günü yapılıyordu hormon tahlili değil mi yanlış mı hatırlıyorum ki :/Başka doktora gidin..hormon tahlili yaptirin..hormon değerlerini bilmeden tefavi uygulanamaz..uygulansa bile pozitif sonuc vermez
Adetin duzenli midir ve duenliyse kc gunde bir adet goruyorsun canimmSlm arkadaşlar çok acil yardiminiza ihtiyacim var.Lütfen.adetim 7 gun sürüyor ve 11.gün başladım test yapmaya,hafif belirli T çizgisi çıktı ama 4. Testimde daha belirgindi hatta eşit çift çizgi çıkmıştı.eşit olduktan sonraki gün hafif silik çıktı kontrol amaçlı doktora gittim yumurtam çatlamış mi diye,alttan ultrasyona verdi dedi yumurtan halen 10 santim 3 gün sonra gel tekrar bakalım yumurtanda büyüme varmı diye.Ama bende yumurta çatlama belirtileri vardı örneğin kasık ağrılarım ve akintimda sivilasma vardı.Acaba yumurtam catladiktan sonra mi gitmisim bilgisi olan varsa acil yardima ihtiyacım var...Teşekkürler
Duzenliyse catlama olmustur adet gununu bekle bakalim belirtinde olmus cunku13.gün gittim ama 10 cm dedi şimdi catlamasi imkansız dedi.3 gun sonra gel bakalım 12 13 cm olmuşsa takip ederiz ama ayniysa bu ayki siklus iptal dedi
Aynı sorun bende de var Can'ım bizim yumurtalar gelişmiyor benim ovu. Testim silik çıktı bende de yok ilaç kıllanıyor musun peki13.gün gittim ama 10 cm dedi şimdi catlamasi imkansız dedi.3 gun sonra gel bakalım 12 13 cm olmuşsa takip ederiz ama ayniysa bu ayki siklus iptal dedi
27-28 günde adet oluyosan 13-14 de çatlaman olmalı canım ama şöyle bişey var bu mevsim geçişlerinde bikaç gün sapma olabilir belki 15.-16. günde çatlar sen test yapmaya devam et bence sakıncası yoksa testlerini foto atarsan öncekileri sırasına göre dizip daha çok yardımcı olunabilir13.gün gittim ama 10 cm dedi şimdi catlamasi imkansız dedi.3 gun sonra gel bakalım 12 13 cm olmuşsa takip ederiz ama ayniysa bu ayki siklus iptal dedi
Bence sen testlerini sıraya dizip buraya bi foto at cnmYumurta catlamamis dedigi için ilişkiye girmedik.Ondan acil bilgiye ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?