27-28 günde adet oluyosan 13-14 de çatlaman olmalı canım ama şöyle bişey var bu mevsim geçişlerinde bikaç gün sapma olabilir belki 15.-16. günde çatlar sen test yapmaya devam et bence sakıncası yoksa testlerini foto atarsan öncekileri sırasına göre dizip daha çok yardımcı olunabilir
Adetin duzenliymis testtede pozitif cikmis..gece yaptigin test negatif demek zaten yumurtlaman olmustur senin o dedigin gunMoralim bozuldu diye bugün test yapmadım.Yapmaya devam edeyimmi acaba ama en son dün gece 10.30 da yaptim hafif t çizgisi vardı tam silik degildi
20.10da yumurtan catlamis gibi geldi bana kacinci gunundu o gun
20/10 da çatlamış bence de hatta 19 gece çatlamış muhtemelen.. deneseydiniz iyi olurdu..yine de doktoru dikkate al bakalım neler olucak canım..
Doktora kac gun once gittin bugun yumrt. Gunun olmasi lazim o zaman8 ekimde adet oldum 14 ekimde kurudum.17 18 ekimin testini çöpe attim 19 20 ekim bunlar.Bugun 21 ekim ama yapmadım
Sen yinede değerlendir bugunden basla eger doktor dogru gorduyse 1 2 gune kadar catlama olurDün öğleden sonra gittim doktora.Yani adetimin 13.günü oluyor
:) amaninnn bide onu mu dusunuosunn benim yumurtam yeterki catlasinda bi evladim olsun yeterki diye dusunup duruyorummErkek olmasını istedigim için yumurtamin catlamasini bekliyorum.Catlamadan önce ilişki olursa kız oluyor dedilerde...
Amin inşallah Allah herkesin gonlune gore versin :))Hamdolsun benim 2 evladım var.Bundan 5 ay once 4 aylık hamileydim kalp atışları durdu almak zorunda kaldık.Bu son hakkım O yuzden erkek olmasını cenabi Allahtan diliyorum.Bilen arkadaşlar varsa yardimci olsa çok duaci olurum.Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah
Azcik daha belirgin çıkmış kac gunde adet oluodun normalindeKızlar yorumlarınıza ihtiyacım var minnacık bir artış bile Mutlu edecek beni nolur söyleyin 9. Gün ile 10. Gün arasında fark var mı? Yoksa ben mi kendi kendimi umutlandırıyorum
İlaçlarla 28 günde bir oluyordum Canım ama bakalım bilmiyorum ki yani kendi kendime acaba kaç günde olurdumAzcik daha belirgin çıkmış kac gunde adet oluodun normalinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?