Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bunlardan onceki 3 tanesini atmıştım çöpe.Bunlar böyle koyulasmaya başlayınca atmadim artık gerekebilir diye düşündüm

Moralim bozuldu diye bugün test yapmadım.Yapmaya devam edeyimmi acaba ama en son dün gece 10.30 da yaptim hafif t çizgisi vardı tam silik degildi
Adetin duzenliymis testtede pozitif cikmis..gece yaptigin test negatif demek zaten yumurtlaman olmustur senin o dedigin gun

8 ekimde adet oldum 14 ekimde kurudum.17 18 ekimin testini çöpe attim 19 20 ekim bunlar.Bugun 21 ekim ama yapmadım

İşte bende çatlamış olabilir diye düşündüm gittim doktora ama catlamamis dedi.Catladiktan sonra ultrasyoda belli olur diye gittim.işimi sağlama alayim dedim moralim bozuldu...

Erkek olmasını istedigim için yumurtamin catlamasini bekliyorum.Catlamadan önce ilişki olursa kız oluyor dedilerde...

Ozaman teste devam ve cuma günü tekrar gideyim baksın yumurtalarda buyume olmuşsa çatlama olabilir yok eger olmazsa demekki catlama olmuş vakti geçmiş....

Hamdolsun benim 2 evladım var.Bundan 5 ay once 4 aylık hamileydim kalp atışları durdu almak zorunda kaldık.Bu son hakkım O yuzden erkek olmasını cenabi Allahtan diliyorum.Bilen arkadaşlar varsa yardimci olsa çok duaci olurum.Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah

Amin inşallah Allah herkesin gonlune gore versin :))

Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var minnacık bir artış bile Mutlu edecek beni nolur söyleyin 9. Gün ile 10. Gün arasında fark var mı? Yoksa ben mi kendi kendimi umutlandırıyorum

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 155
  • image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 159
Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var minnacık bir artış bile Mutlu edecek beni nolur söyleyin 9. Gün ile 10. Gün arasında fark var mı? Yoksa ben mi kendi kendimi umutlandırıyorum
Azcik daha belirgin çıkmış kac gunde adet oluodun normalinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…