- 11 Aralık 2014
- 174
- 20
- 48
Denk gelecek mi ya daSurekli kullan bakalim hangi gune denk gelcek
koyulaşma var teste devamKızlar yorumlarınıza ihtiyacım var minnacık bir artış bile Mutlu edecek beni nolur söyleyin 9. Gün ile 10. Gün arasında fark var mı? Yoksa ben mi kendi kendimi umutlandırıyorum
Teşekkür ederim devam edeyim o haldekoyulaşma var teste devam
Aynen cnm ilk kez kullanıyosan kafan biraz karışabilir ama foto koyarsan yardımcı olabilirim her gün giderek koyulaşıyo sonunda bayaa eşit koyuluğa geliyoTeşekkür ederim devam edeyim o halde
Çok okudum buralarda sİLerşn yazılarını öğrendim sayılır o yüzden ama benim korkum ya hiç olmaZsa diye çünkü picos hastasıyım hiç yumurtlamam olmayabilir. Ama inşallah götürürüm sizler gibi o ikinci çizgiyi. 12. 14. 16. Günler daha önemli değil mi canım. O günlere kadar moral bozmayacağım daAynen cnm ilk kez kullanıyosan kafan biraz karışabilir ama foto koyarsan yardımcı olabilirim her gün giderek koyulaşıyo sonunda bayaa eşit koyuluğa geliyo
Öyle bi kesin gün yok canım adet gününe göre değişebiliyo benim ilkinde 12. gün çatlamıştı bu sefer 13. oldu mesela sen testleri iyi izle yeter olmazsa da sonraki ay olur hepimiz aynı heycanlarla yaşıyoruz birbirimize güç vermek için burdayız hakkımızda hayırlısı olsun :)Çok okudum buralarda sİLerşn yazılarını öğrendim sayılır o yüzden ama benim korkum ya hiç olmaZsa diye çünkü picos hastasıyım hiç yumurtlamam olmayabilir. Ama inşallah götürürüm sizler gibi o ikinci çizgiyi. 12. 14. 16. Günler daha önemli değil mi canım. O günlere kadar moral bozmayacağım da
aynenn canım buradakileri kendime çok yakın hissediyorum dert ortağı olduğumuz için :/ inşallah hepimiz en kısa sürede birbirimize hayırlı haberi veririz. Sen kaç aydır test yapıyorsun peki canımÖyle bi kesin gün yok canım adet gününe göre değişebiliyo benim ilkinde 12. gün çatlamıştı bu sefer 13. oldu mesela sen testleri iyi izle yeter olmazsa da sonraki ay olur hepimiz aynı heycanlarla yaşıyoruz birbirimize güç vermek için burdayız hakkımızda hayırlısı olsun :)
Ben Temmuz ayında ilk denememi testle yapmıştım garanti olsun diye ve tutturdum ilk seferde sonra ağustosta bebeğin kalp atışı gelmediği için kürtaj oldum kürtajdan sonraki ilk denemem de bu aydı yarın BAT günüm heycanla bekliyorum canımEvet c
aynenn canım buradakileri kendime çok yakın hissediyorum dert ortağı olduğumuz için :/ inşallah hepimiz en kısa sürede birbirimize hayırlı haberi veririz. Sen kaç aydır test yapıyorsun peki canım
Anladım Canım çok üzüldüm ama hayırlısı de hadi inşallah bu ay güzel haberler alırsın bizi de sevindirirsinBen Temmuz ayında ilk denememi testle yapmıştım garanti olsun diye ve tutturdum ilk seferde sonra ağustosta bebeğin kalp atışı gelmediği için kürtaj oldum kürtajdan sonraki ilk denemem de bu aydı yarın BAT günüm heycanla bekliyorum canım
Teşekkür ederim canım aynen hepimiz için hayırlısı olsun :)Anladım Canım çok üzüldüm ama hayırlısı de hadi inşallah bu ay güzel haberler alırsın bizi de sevindirirsin
Aminn Can'ımTeşekkür ederim canım aynen hepimiz için hayırlısı olsun :)
öylemi çok şaşırtıcı, sağol çok teşekkürler
aaaa acaba o yüzden mi bnmde hep çıkıyor silik oldu hiç kaybolmadı bugün pozitif oldu ama hala adet olmadım çıldıracamKizlar benim ov.testim adete 4 gun kala hep pozitif cikmisti gebelik negatifti paylasmistim burda gebelik olmadigina gore neden boyle cikiyor diye suphelenip doktora gittim kahverengi akintim da vardi adetten 2 gun once gelen .. doktor hormon testi yapti ve prolaktin yuksek cikti ondan benim testlerde hep silikte olsa lh cikiyormus .. benim gibi olan varsa hormon testi yaptirsin diye paylasiyorum .. normalde yumurtlamadan once ve sonra silik cikar daha sonraki gunlerde cikmamasi lazim..
Can'ım valla benim testler o kadar silik ki seninki gibi çıksa havalara uçarım herhalde önümüzden sıkma canını bence senin yumurta çatladı çatlayacakKizlar valla buraya surekli resim koyacam galiba 21inde hem öglen hem aksam yaptim neden hala koyu cizgiyi yakalayamadim ben35-40 gunde adet oluyorum bu arada. Ve gun asiri degerlendiriyoruz 15inden bu yana
Kan tatlili yaptir emin olmak içinkızlar ben hala adet olmadım bugün 36. gun adetimin ovu yaptım pozitif ama tabi hala hamilelik diyemiyorum
canım test yaptım gebelik pozitif çıktıKan tatlili yaptir emin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?