Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

test bu kızlar dikkatli bakınca cizgiyi görürsünüz bn net olarak görüyorum

Eklentiler

• 20151023_002102.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 96
çok sevindim ozaman ovulasyon testinde ikinci pozitiflikde yumurtlama olmş ve döllenmiş heralde
olabilir cnm zaten şüphelendim kaç gün olsu t nin kaybolması gerekiyordu gitmedi hiç dünden önceki gün yaptım pozititf ovu çıktı dün yaptım pozitif çıktı sonra akşam yaptım gebelik ve ovu ikisi de pozitif çıktı hiç beklemiyordum şaşırdım ama kanda da çıkması lazım akşam eşim gelince kan vermeye gidecem bakalım hayırlsı cnm darısı hepnizin başına inşallah

amin dua et bize

benimde adet günüme 2 gün var ve gebelik testi negatif çıktı olsa çıkardı dımı kızlar

Ben super anneler topigine yaziyordum ama sizede sorayim dedim,onumuzdeki aylarda deneme yapicaz inş,yum gunumu anlamaya calisiyorum,10 ekimde akinti ve 11 ekimde tam adet oldum,ilk gun hangisi basliyor sayilmaya.normalde 26 gunde adet olurum.dun oylen yaptigim test en koyuydu ve dun aksam kasiklarim patlayacak gibi agriyodu gece ates basar gibi oldum'su andada akintim falan kalmadi.sizce nezaman pik yapti bu test ve yum nezaman catlamis olabilir?herkesin asure gunu kutlu ve bereketli olsun

renkli akıntının olduğu gün ilk gün sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…