SENİN İÇİN ÇOK SEVİNDİM TATLIM DARISI BAŞIMIZA...YARIN DOKTOR KONTROLUM VAR ALTTAN MUAYENE DE BELLİ OLURMU ACABA CANIM YA :/hiç umudunu kaybetme cnnm bnnmde kannımda negatifti bennde ümidi kestim ama bak hamile çıktım bir hafta 6önnce negatifti
Catlama olmus yani dimi :)Bende bugün gittim başka doktora yumurtalarim dahada küçülmüş.Meğerse testde t koyu olduktan sonraki gün yani siliklesmeye başladığı gün yumurtam çatlamış ama doktorum net bilgi vermedi belkide anlamamış(sözde başhekimdir) bugünkü doktor catlamanin kacgun once olduğunu söyledi.Neyse hayırlısı bakalım bidaki aya kaldı çalışma...
Canim yumurta olusmusta nezaman catlamis peki?21_22 ekim olusmus demissin,catladini nasil anlamaliyiz?cvbin icin tesekkurkerCan'ım bence sen 21-22 ekim gibi yumurta oluşturmuşsun. Sonradan silikleşmeye başlamış çünkü
Evet olmuş ama doktorun pasifligi yüzünden bu ayim da boşa gittiCatlama olmus yani dimi :)
Evt doktora bakma zaten sen kendini taniosun testler dgru sonuc verio demekEvet olmuş ama doktorun pasifligi yüzünden bu ayim da boşa gitti
Ne sormuştun Canım sen telden geriye gidemedim bazen gözden kaçıyor yorumlar. Bildiğim bir şey ise yardımcı olmaya çalışırımbana cvp vercek yokmu
CAnim tekrar yumurtlama olmaz da adet gunun gecerse buyuk ihtmal hamilelik gibi geldiarkadaşlar, adet tarihime iki gün var ve ovulasyon testim ekleyeceğim, neden böyle oldu bilmiyorum gebelik testi yaptım negatiftekrar yumutlama sanırım
hiç belirti yok yarın adet günüm gebelik testi negatif. çok baktım böyle olup hamile olanlarda var olmayanlardaCAnim tekrar yumurtlama olmaz da adet gunun gecerse buyuk ihtmal hamilelik gibi geldi
Bence yarın direkt kan testi yaptırhiç belirti yok yarın adet günüm gebelik testi negatif. çok baktım böyle olup hamile olanlarda var olmayanlarda
kan testi yaptırıp o kadar çok negatif sonuç aldım kiBence yarın direkt kan testi yaptır
bu kadar koyu değildi bu ay, ama bir ay önceki yumurtlama günü böyle koyuydu ve sonra açlıdı. birde bu ay biz ovulasyon gününü yakalayamadık ovulasyondan üç gün önce ilişki olmuştu, yani öyle birşey varsa mucize olcak..Onceki yumurtlamanin resmi varmi peki aradaki fark nasl
bilmiyorum ki cnm ya ama sen bekle biraz daha olur inşallah cnmSENİN İÇİN ÇOK SEVİNDİM TATLIM DARISI BAŞIMIZA...YARIN DOKTOR KONTROLUM VAR ALTTAN MUAYENE DE BELLİ OLURMU ACABA CANIM YA :/
düzenli adetim bakalım yarın sabah test yapcam tekrar yumurtlama ise gebelik çıkmaz zaten, allah bu mübarek ünde hepimizin gönlüne göre versin. dua edelimAdetin duzenliyse hamileliktr ama 1 hafta faln gecikme oluosa arada yumurtlamadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?