Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canım çizgi tamamen kaybolmuyor sondaki en koyu olanlarda yumurtlama olmş

Çok teşekkür ederim içim rahatladı . Beraber test yaptigimiz arkadaşin ertesi gün koyulasan ikinci çizgi çok çok silik bi şekilde göründü . Benim üst üste böyle çıkınca tedirgin oldum

Çok teşekkür ederim içim rahatladı . Beraber test yaptigimiz arkadaşin ertesi gün koyulasan ikinci çizgi çok çok silik bi şekilde göründü . Benim üst üste böyle çıkınca tedirgin oldum
lh pik i bazı insanlarda 2-3 gün bazı insanlarda saatler sürüyor, aslında uzun sürmesi senin için avantaj yakalama ihtimalin artıyor

açılmıştır büyük ihtimal içini ferah tut kafaya taktıkca döllenme zorlaşıyor malesef

Ya bu ay zaten parmak arası uzayan şeffaf akıntım adetimin 9. Günü başladı . Pek bilmiyorum bu yumurtlama olayını felan . 3 ay önce 5 aylık bebegimi kaybettim kalbi durduğu için
Ve adetimin 12. Günü sabah 6 gibi tek ilişki oldu o ay ve hamile kaldım . Şimdi de istiyorum çok istiyorum . Tekrar o duyguyu yaşamayı . Hemen olur sandım yine ama

canım benim allah tekrar tekrar nasip etsin,çok zor kaybetmek bende yaşadım. o akıntıdan bir iki gün sonra yumurta çatlıyor, ama akıntının olduğu gün ve gün aşırı ilişkide fayda var. çünkü sperm hazır beklerken yumurta geldiğinde döllenme şansı daha fazla oluyor

yani dediğin gibi 12.gün felandır yumurtlaman

Allah razı olsun çok sağol .. sen ne zaman kaybettin bebeğini

2014 ağustos oğlumdan öncede bir kaybım varda ondan haberim olmada düşürdüm adet bir kaç gün geçmişdi dr gidince anlaşıldı

Basın sağolsun .benimde oğlum olacaktı. Bi hafta önce cinsiyetini ogrenmistik Rabbim kimseyi sinamasin bu acıyla .. ne zaman karar verdin peki bebek için .

Basın sağolsun .benimde oğlum olacaktı. Bi hafta önce cinsiyetini ogrenmistik Rabbim kimseyi sinamasin bu acıyla .. ne zaman karar verdin peki bebek için .
oğlum 7,5 yaşında düşen bebeğe ikinci ayda hamile kalmştı onu kaybettiğimden beri uğraşıyorum. allah evlat ile sınamasın inş tsellsini versin ben inanıyorum bir gün burda müjdeli haberler vereceğiz.

Umudunuzu hic yitirmeyin arkadaslar. Bu ay kesin yine olmadi dedigim ayda hamile oldugunu ogrendim.Allahim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda. Bende bilmiyodym ovulasyon testi falan. Bu siteden cok sey ogrendim. Herkese cok tesekkur ederim.17 haftalik hamileyim.Allah nasip ederse bir oglumuz olacak

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.Bişey soracam.Siz testi nasıl uyguladiniz?çizgi koyulastigindami silinmeye basladindami nezaman?Bilgi verirmisin?Bende uygulayacamda inşallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.Bişey soracam.Siz testi nasıl uyguladiniz?çizgi koyulastigindami silinmeye basladindami nezaman?Bilgi verirmisin?Bende uygulayacamda inşallah
Amin insallah. Benim kizim vardi. Birde oglumuz olsn istedik.onun icin en koyu gunde tek iliski ile denedik canim.eger hersey duzenliyse her ay ayni gun ovu. Oluyor zaten.benim 13.gun du hep.12.gun gece oldu denememiz.bir kac ay ustuste yapinca testi bide akintini ve kasik agrini takip edince ovulasyonu yakalam kolay oluyor

Benimde aynı adetim düzenli 27 gunde bir oluyorum ama önceki ay 19.gün yumurtam çatlamıştı.Geçen ay da 13.gün koyu oldu ama ertesi gun doktora gittim alttan ultrasyona verdi dedi birşey görünmüyor.Bu ay teste göre hareket edeyim dedim.Kimisidr diyor siliklesmeye basladiginda iliskiye gir felan.Detaylı bilgine ihtiyacim var gerçekten...Teşekkür ederim canım

Birde testin koyu çıktığı gün çok kasık ağrım ve sıvı akintim olmuştu.Ama ertesi gün dr gittim netlessin istedim pişman oldum gittigime.Ben küçük şehirde oturuyorum bulundugum yerde büyük ultrasyon yok belkide ondan anlamadı.19.gün gittigimde büyük şehirdi özel di ve 3 boyutlu ultrasyondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…