- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 103
- 35
Canim sonuclarim 649.1 cikti doktorum cok cok iyi dedi haftaya persembe gunu bebegimi gorecemcnm sonuçların nasıl çıkdı
Canım çok sevindim allh mamına erdirsin inşaCanim sonuclarim 649.1 cikti doktorum cok cok iyi dedi haftaya persembe gunu bebegimi gorecem
Birde sein gebelik testi adetten kaç gün sonra pozitifdinCanım çok sevindim allh mamına erdirsin inşa
Canım çok sevindim allh mamına erdirsin inşa
Allah razi olsun cnm bn adetyen 2 gun sonra pozitif verdi cnm asil adet olmam lazim olan tarih 14 ekimdi ama gec yumurtlma oldugu icin 7sinde catladi o yuzden tarih 21 ekum oldu 23 unde de ogrendim cnmBirde sein gebelik testi adetten kaç gün sonra pozitifdin
Benim 23 de pik yapmıştı ayın 7 sinde adet olmam lazım yani o yumurtlamaysa ozaman 9 na kadar bekleyim ben belki tutar diye ama hiç bekirti yokAllah razi olsun cnm bn adetyen 2 gun sonra pozitif verdi cnm asil adet olmam lazim olan tarih 14 ekimdi ama gec yumurtlma oldugu icin 7sinde catladi o yuzden tarih 21 ekum oldu 23 unde de ogrendim cnm
Normalde 24 ekimde adte olmam lazımdı yani 6 gün gecikdiB
Benim 23 de pik yapmıştı ayın 7 sinde adet olmam lazım yani o yumurtlamaysa ozaman 9 na kadar bekleyim ben belki tutar diye ama hiç bekirti yokbelkide kist oldu
Cnm bi doktora gitsen baksa sana belki vardirN
Normalde 24 ekimde adte olmam lazımdı yani 6 gün gecikdi
Ama olsa çıkardı idrarda çarşamba yaptım test yokduCnm bi doktora gitsen baksa sana belki vardir
belli olmaz ki o cnnm Allahınn takdiri bakmışsın çıkarAma olsa çıkardı idrarda çarşamba yaptım test yokdu
cnnm kann testinnde erkenn çıkar bi baktırsaydnn belki dediğinn gibi kist filann olmasınn Allah korusunnAma olsa çıkardı idrarda çarşamba yaptım test yokdu
pazartesi gitcem inşcnnm kann testinnde erkenn çıkar bi baktırsaydnn belki dediğinn gibi kist filann olmasınn Allah korusunn
yumurta 24-36 saat arası çatlar ömrüde yaklaşık 12-24 saat geç kalmazsın inş. cinsiyet için çin takvimini de kullananlar varKizlarrrr bende adetimin 9.gununden beri test kullaniyorum bugun saat 2 gibi yaptim 17.gunumdu cift cizgiyi yakaladim.amaa esim seyahatte yarin aksam donecek ne yapacam simdi yarin gece gdcmi kalmis olurum.bizimde 2 kizimiz var birde Allah nasip ederse erkek istiyoruz.deneyip erkek cocuga hamile kalanlar yardim lutfen fikirlerinizi bekliyorum acillll
Hayırlı haberlerle gelirsin insallah cnmpazartesi gitcem inş
Cin takvimi.ne kadar dogru bilmm ama benim oglum var orda da cikti simdi ki cin takvimine gore kiz olacak ama Allah bilir herseyiyumurta 24-36 saat arası çatlar ömrüde yaklaşık 12-24 saat geç kalmazsın inş. cinsiyet için çin takvimini de kullananlar var
Adetin geçmesini bekle..geçtikten 3 gün sonra kan tahlili ile kesin sonuc alırsınKizlar merhaba. Ovu testinde 24. Gun cift cizgiyi yakaladim. Benim adet döngum 35-40 gun arasinda degisiyor. Su an 32. Gundeyim kan tahlilinde kac gunluk hamilelik cikiyor idrar testi yaptim bugun cikmadi sanirim 40 gunu aşmam gerekiyor :) bir de belirtiler ne oluyor baslangicta?? Bende kasik bel agrisi var fakat o adetin de belirtisi malum :)
Tamam cnm cok tesekkurlerAdetin geçmesini bekle..geçtikten 3 gün sonra kan tahlili ile kesin sonuc alırsın
İki gün geçse normal testte çıkar zaten.Testten öncede sabahları baş ağrısıyla uyanirsin,goguslerde ağrı ve hassasiyet olur.TestinKizlar merhaba. Ovu testinde 24. Gun cift cizgiyi yakaladim. Benim adet döngum 35-40 gun arasinda degisiyor. Su an 32. Gundeyim kan tahlilinde kac gunluk hamilelik cikiyor idrar testi yaptim bugun cikmadi sanirim 40 gunu aşmam gerekiyor :) bir de belirtiler ne oluyor baslangicta?? Bende kasik bel agrisi var fakat o adetin de belirtisi malum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?