Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Testin pozitif çıkarsa cinsiyet de hemen anlaşılıyor zaten.Söylerim o vakit

hayırlı haberlerinni alırız innşallah tutmuştur cnnm :)
İnsallah canim ya burada da okudum ovu testi ile en az ucuncu ayda falan tutmus daha benim ilk denemem ama 13 gun boyunca gun asiri degerlendirdik cift cizgiyi gorunce ust uste iki gun degerlendirdik artik gerisi nasip Rabbim bilir ... :)

İnsallah canim ya burada da okudum ovu testi ile en az ucuncu ayda falan tutmus daha benim ilk denemem ama 13 gun boyunca gun asiri degerlendirdik cift cizgiyi gorunce ust uste iki gun degerlendirdik artik gerisi nasip Rabbim bilir ... :)
benn daha ilk defa kullanndım ve tuttu cnnm hemde hamileliği 6öğrenmek içinn kullanndım ama yumurtluyormuşum meğersem şu ann 5 haftalık hamişim innşallah seninnde tutar cnnm :)

benn daha ilk defa kullanndım ve tuttu cnnm hemde hamileliği 6öğrenmek içinn kullanndım ama yumurtluyormuşum meğersem şu ann 5 haftalık hamişim innşallah seninnde tutar cnnm :)
Aa oyle mi cok sevindim canim saglikla kucagina alirsin ins.. Valla ben 1 hafta daha bekleyim gun ola hayrola :) az once oylesine ovu. Testi yaptim ikiz cizgi var fakat t cizgisi silik

Kizlar onceki gun 17.gunumdu saat2de cift cizgiyi yakalamistimya esim o gun yoktu.ertesi gun 2 de tekrar yaptim yine koyu cift cizgiydi.aksam 10 da siliklesmisti.gece birliktelik oldu.bugun sabah es gectik.aksam tekrarlamalimiyiz sizce.hamis kalirmiyim acaba.birde bu durumda cinsiyeti erkek olabilirmi Allah bilirde yinede test cift cizgi olunca erkek oluyor deniyorya

nasıl geçmi yumurtlamışsın canım adetinin kaçıncı günleriydiki çift gördüğünde çizgi ? hayırlı olsun kucağına alamayı nasip etsin Allahım inşallah

nasıl geçmi yumurtlamışsın canım adetinin kaçıncı günleriydiki çift gördüğünde çizgi ? hayırlı olsun kucağına alamayı nasip etsin Allahım inşallah
adetiminn 20. günnünnde çift cizgi oldu ve 6 günn boyunnca hiç silikleşmedi sonnra silikleşti ve tekrar kopkoyu bi çizgi oldu adetiminn 35.günnü hamile olduüumu 6öğrenndim cnm sağol innşallah

adetiminn 20. günnünnde çift cizgi oldu ve 6 günn boyunnca hiç silikleşmedi sonnra silikleşti ve tekrar kopkoyu bi çizgi oldu adetiminn 35.günnü hamile olduüumu 6öğrenndim cnm sağol innşallah
canım döngün30-35 günse 20.gün normal ovi günlerin zaten reglden 14gün öncesi ovi tarihi diye hesaplanıyor bende geç çıktı zannettim siklusun 28gün falan sandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…