- 20 Ekim 2015
- 485
- 229
- 23
- 35
Heveslenmemeli miyim yaniİki gün geçse normal testte çıkar zaten.Testten öncede sabahları baş ağrısıyla uyanirsin,goguslerde ağrı ve hassasiyet olur.Testin
Testin pozitif çıkarsa cinsiyet de hemen anlaşılıyor zaten.Söylerim o vakitKizlar merhaba. Ovu testinde 24. Gun cift cizgiyi yakaladim. Benim adet döngum 35-40 gun arasinda degisiyor. Su an 32. Gundeyim kan tahlilinde kac gunluk hamilelik cikiyor idrar testi yaptim bugun cikmadi sanirim 40 gunu aşmam gerekiyor :) bir de belirtiler ne oluyor baslangicta?? Bende kasik bel agrisi var fakat o adetin de belirtisi malum :)
Test pozitif ciksin keske de.. Cinsiyet nasil anlasiliyor? Testten miTestin pozitif çıkarsa cinsiyet de hemen anlaşılıyor zaten.Söylerim o vakit
Adetin üstünden 2 gün geçse demek istedim canım.Heveslenmemeli miyim yaniama daha yumurta catlayali 1hafta oldu
Haa tamam canim o zaman ben 1 hafta daha bekleyeyimAdetin üstünden 2 gün geçse demek istedim canım.
daha çok erkenn cnnm enn az 15 günn beklemeliisnn idrar testi içinn kann testi içinnde 10 günn sonra enn nnormalı bekle bi kaç günndürHeveslenmemeli miyim yaniama daha yumurta catlayali 1hafta oldu
Tamam tatlim beklicem :)daha çok erkenn cnnm enn az 15 günn beklemeliisnn idrar testi içinn kann testi içinnde 10 günn sonra enn nnormalı bekle bi kaç günndür
hayırlı haberlerinni alırız innşallah tutmuştur cnnm :)Tamam tatlim beklicem :)
merhaba cnnm nnaptınn adet oldunn mu ? merak ettimAma olsa çıkardı idrarda çarşamba yaptım test yokdu
İnsallah canim ya burada da okudum ovu testi ile en az ucuncu ayda falan tutmus daha benim ilk denemem ama 13 gun boyunca gun asiri degerlendirdik cift cizgiyi gorunce ust uste iki gun degerlendirdik artik gerisi nasip Rabbim bilir ... :)hayırlı haberlerinni alırız innşallah tutmuştur cnnm :)
benn daha ilk defa kullanndım ve tuttu cnnm hemde hamileliği 6öğrenmek içinn kullanndım ama yumurtluyormuşum meğersem şu ann 5 haftalık hamişim innşallah seninnde tutar cnnm :)İnsallah canim ya burada da okudum ovu testi ile en az ucuncu ayda falan tutmus daha benim ilk denemem ama 13 gun boyunca gun asiri degerlendirdik cift cizgiyi gorunce ust uste iki gun degerlendirdik artik gerisi nasip Rabbim bilir ... :)
Aa oyle mi cok sevindim canim saglikla kucagina alirsin ins.. Valla ben 1 hafta daha bekleyim gun ola hayrola :) az once oylesine ovu. Testi yaptim ikiz cizgi var fakat t cizgisi silikbenn daha ilk defa kullanndım ve tuttu cnnm hemde hamileliği 6öğrenmek içinn kullanndım ama yumurtluyormuşum meğersem şu ann 5 haftalık hamişim innşallah seninnde tutar cnnm :)
nasıl geçmi yumurtlamışsın canım adetinin kaçıncı günleriydiki çift gördüğünde çizgi ? hayırlı olsun kucağına alamayı nasip etsin Allahım inşallahbenn daha ilk defa kullanndım ve tuttu cnnm hemde hamileliği 6öğrenmek içinn kullanndım ama yumurtluyormuşum meğersem şu ann 5 haftalık hamişim innşallah seninnde tutar cnnm :)
adetiminn 20. günnünnde çift cizgi oldu ve 6 günn boyunnca hiç silikleşmedi sonnra silikleşti ve tekrar kopkoyu bi çizgi oldu adetiminn 35.günnü hamile olduüumu 6öğrenndim cnm sağol innşallahnasıl geçmi yumurtlamışsın canım adetinin kaçıncı günleriydiki çift gördüğünde çizgi ? hayırlı olsun kucağına alamayı nasip etsin Allahım inşallah
silikleştiyse bu gecede yapınn cannm hayırlısı :)Aa oyle mi cok sevindim canim saglikla kucagina alirsin ins.. Valla ben 1 hafta daha bekleyim gun ola hayrola :) az once oylesine ovu. Testi yaptim ikiz cizgi var fakat t cizgisi silik
hayır hala birşey yok yarın sabah gebelik testi yapacağım, dr randevum var ama bilemiyorum dr da şu anda yapcak birşey yok adeti bekle dicekmerhaba cnnm nnaptınn adet oldunn mu ? merak ettim
hadi hayırlısı cnnm ovu kaldı mı elinnde yapsann yinne aynnı mıhayır hala birşey yok yarın sabah gebelik testi yapacağım, dr randevum var ama bilemiyorum dr da şu anda yapcak birşey yok adeti bekle dicek
canım döngün30-35 günse 20.gün normal ovi günlerin zaten reglden 14gün öncesi ovi tarihi diye hesaplanıyor bende geç çıktı zannettim siklusun 28gün falan sandım :)adetiminn 20. günnünnde çift cizgi oldu ve 6 günn boyunnca hiç silikleşmedi sonnra silikleşti ve tekrar kopkoyu bi çizgi oldu adetiminn 35.günnü hamile olduüumu 6öğrenndim cnm sağol innşallah
kalamdı malesfhadi hayırlısı cnnm ovu kaldı mı elinnde yapsann yinne aynnı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?