- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 103
- 35
26 günn nnor6malde sirklusumcanım döngün30-35 günse 20.gün normal ovi günlerin zaten reglden 14gün öncesi ovi tarihi diye hesaplanıyor bende geç çıktı zannettim siklusun 28gün falan sandım :)
26 günn nnor6malde sirklusum
arkadaşım hamileyim :) yani sabah gebelik testi yaptım pozitif :) yinede sevinemiyorum kanda baktırcam akşam üstü26 günn nnor6malde sirklusum
benn s6öylemiştim sana ayy çok sevinndim cnnm kannda da çıkar fotosunnu atsanna testinn kenndime sevinndiğim gibi sevinndim yaarkadaşım hamileyim :) yani sabah gebelik testi yaptım pozitif :) yinede sevinemiyorum kanda baktırcam akşam üstü
allah bin kere razı olsun belki duaların yerini buldu :) inş yükselir de allahın izniyle kucağımıza alırız bugün gitcem dr sonuçlarımı yazarımbenn s6öylemiştim sana ayy çok sevinndim cnnm kannda da çıkar fotosunnu atsanna testinn kenndime sevinndiğim gibi sevinndim ya
ayy innşallah cnnm fotosunnu atsanna merak ettimallah bin kere razı olsun belki duaların yerini buldu :) inş yükselir de allahın izniyle kucağımıza alırız bugün gitcem dr sonuçlarımı yazarım
test evde canım işdeyimallah bin kere razı olsun belki duaların yerini buldu :) inş yükselir de allahın izniyle kucağımıza alırız bugün gitcem dr sonuçlarımı yazarım
baya belli test cizgisine yakın :)ayy innşallah cnnm fotosunnu atsanna merak ettim
hadii çok sevinndimm yybaya belli test cizgisine yakın :)
AYYY BENDE ALLHIMA HAMD OLSUNhadii çok sevinndimm yy
şükürler olsunn bnn s6öylemiştim ama sanna bak dediğim çıktı :)AYYY BENDE ALLHIMA HAMD OLSUN
valla hiç inanacım yoktu sen hep dedin, inş şu kan tahlilide iyi çıkarda..inanamıyorum hala :)şükürler olsunn bnn s6öylemiştim ama sanna bak dediğim çıktı :)
cannım idrar testi pozitif sonnuç çok nnadir hata verir o hyüzdenn içinni ferah tut Rabbim duaları kabul etti şükürler olsunnvalla hiç inanacım yoktu sen hep dedin, inş şu kan tahlilide iyi çıkarda..inanamıyorum hala :)
Ay hadi gözün aydın. Darısı başımıza inşallah bizde hamile oluruzvalla hiç inanacım yoktu sen hep dedin, inş şu kan tahlilide iyi çıkarda..inanamıyorum hala :)
nnaptınn cnnm kann testi yaptırdınn mıvalla hiç inanacım yoktu sen hep dedin, inş şu kan tahlilide iyi çıkarda..inanamıyorum hala :)
Canim senin durumunu nezamandandir takip ediyordum.Cok sevindim.Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallahvalla hiç inanacım yoktu sen hep dedin, inş şu kan tahlilide iyi çıkarda..inanamıyorum hala :)
yapma ya ciddi misinnarkadaşlar malesef hamile değilm milyonda bir olan başıma geldi kan tahlili negatif, tekrar idrar testi yaptım oda negatif ne desem boş..
malesef rabbim benim sabrımı sınırımı ölçüyor, diyecek yok..yapma ya ciddi misinn
hayırlısı cnnm ya üzülmemalesef rabbim benim sabrımı sınırımı ölçüyor, diyecek yok..
başıma gelen çok kötü allah beterinden saklasın da..vardır heralde bir sebebi.direk negatif görseydim bukadar sarsılmazdımhayırlısı cnnm ya üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?