- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 103
- 35
aynnısınnı yaşadım cnnm bnnde ama sonnra ki hamile kaldım innşallah bunndann sonnra hamiş olursunn cnnmbaşıma gelen çok kötü allah beterinden saklasın da..vardır heralde bir sebebi.direk negatif görseydim bukadar sarsılmazdım
inş bakalım ilk önce şu gecikmenin sebebini bulalımdaaynnısınnı yaşadım cnnm bnnde ama sonnra ki hamile kaldım innşallah bunndann sonnra hamiş olursunn cnnm
Yapma yaa cok uzuldum.Insallah tez zamanda hayirli haberleri verirsin.uzulmebaşıma gelen çok kötü allah beterinden saklasın da..vardır heralde bir sebebi.direk negatif görseydim bukadar sarsılmazdım
hayırlısı demkden başka çarem yok, toparladım biraz sağol allah hepimize nasip edecek ben inanıyorumYapma yaa cok uzuldum.Insallah tez zamanda hayirli haberleri verirsin.uzulme
edecek tabi cnnm bnnm sadece zamannı var :)hayırlısı demkden başka çarem yok, toparladım biraz sağol allah hepimize nasip edecek ben inanıyorum
inş allah gözü yaşlı bekleyen herkese nasip etsinedecek tabi cnnm bnnm sadece zamannı var :)
aminn cnnm innşalah :)inş allah gözü yaşlı bekleyen herkese nasip etsin
hamilesinniz g6özünnüz aydınn :) bide kann testi yaptırınn :)Kizlaaaaaaarrr hamile miyimmm2??? bu test pozitif mi sizceee ne olur cevap verin ??????
Suan yaptırdım heycandan ölcem sonuç bekliyorum 2 saat sonra çıkcaaaakhamilesinniz g6özünnüz aydınn :) bide kann testi yaptırınn :)
hadi hayırlısı yaz mutlaka sonnucuSuan yaptırdım heycandan ölcem sonuç bekliyorum 2 saat sonra çıkcaaaak
cannım nnaptınn çıktı mıSuan yaptırdım heycandan ölcem sonuç bekliyorum 2 saat sonra çıkcaaaak
senn nnasılsınn cnnm düzeldinn mi birazpozitif canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
BUGÜN YENİ GELDİM İŞE ÇOK FENA OLDUM ÇOK HALA BAŞIM ZONKLUYOR ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN RANDEVU ALCAM TÜP BEBK MERKEZİNDEN HALA ADET OLMADIMsenn nnasılsınn cnnm düzeldinn mi biraz
cannım üzülme çok zor bi durum farkınndayım RAbbim nnasip eder innşallahBUGÜN YENİ GELDİM İŞE ÇOK FENA OLDUM ÇOK HALA BAŞIM ZONKLUYOR ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN RANDEVU ALCAM TÜP BEBK MERKEZİNDEN HALA ADET OLMADIM
SAĞOL CANIM YARIN GİDECEĞİM TÜP BEBK MERKEZİNE ALDIM ONLAR DAHA HAKİM KONUYA AYRINTILI TETKİK YAPTIRACAĞIM İNŞ SEN NASILSINDenizcim okudum mesajlari sevindim sonra üzüldümAma doktoru ihmal etme canim git mutlaka .. varsa birsey önlemini al yola öyle devam et ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?