Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar merhabalar cevap yazarsanız çok sevinirim ... ağustosta tatile gittik mecburiyetten adet geciktirici kullanmam zorunda kaldım .. adetim bir hafta gecikmeli oldu o ilaçlar biraz düzeni bozuyormus galiba ama ben bildiğin hamile zannediyordum tam kan testi için doktora gitcegim gün adet oldum ... bu ay yine 6 gün gecikti testler negatif yine.o ilacın etkilerimı acaba çok zor beklemek (( böyle Bi durum yaşayan oldu mu ?

Kizlaaaaaaarrr hamile miyimmm2??? bu test pozitif mi sizceee ne olur cevap verin ??????

Eklentiler

• 14465374504841015017619.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 75
Denizcim okudum mesajlari sevindim sonra üzüldüm Ama doktoru ihmal etme canim git mutlaka .. varsa birsey önlemini al yola öyle devam et ..

Denizcim okudum mesajlari sevindim sonra üzüldüm Ama doktoru ihmal etme canim git mutlaka .. varsa birsey önlemini al yola öyle devam et ..
SAĞOL CANIM YARIN GİDECEĞİM TÜP BEBK MERKEZİNE ALDIM ONLAR DAHA HAKİM KONUYA AYRINTILI TETKİK YAPTIRACAĞIM İNŞ SEN NASILSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…