Iyiyim canim bu ay sadece prolaktin icin ilac kullaniyorum adet gunumu bekliyorum bakalim nasil bir yol izleyecek doktorum degerler duzelmistir insallah ta asilama yaptiririm bu ay ..SAĞOL CANIM YARIN GİDECEĞİM TÜP BEBK MERKEZİNE ALDIM ONLAR DAHA HAKİM KONUYA AYRINTILI TETKİK YAPTIRACAĞIM İNŞ SEN NASILSIN
HAYIRLISI OLSUN CANIMIyiyim canim bu ay sadece prolaktin icin ilac kullaniyorum adet gunumu bekliyorum bakalim nasil bir yol izleyecek doktorum degerler duzelmistir insallah ta asilama yaptiririm bu ay ..
Ilacın adı neIyiyim canim bu ay sadece prolaktin icin ilac kullaniyorum adet gunumu bekliyorum bakalim nasil bir yol izleyecek doktorum degerler duzelmistir insallah ta asilama yaptiririm bu ay ..
tamamdır cnnm başla senn hadi rastgele innşallah :)SAT 23 Ekim ve bugun ilk testimi yaptim sizce pik olmus mu arkadaslar bi bakar misiniz lutfen ??Eki Görüntüle 1676173
Silinmesini beklemiyim mi yani?? bugunden basla diyosun :))) silinince catlamis oluyoya o yuzden diyorum benim 1 gun fln kalmisti daha once boyle koyu hatta 1.5 gun fln?? Ay bilemedim.kafam karisiyo hep yaatamamdır cnnm başla senn hadi rastgele innşallah :)
senn bugünnde yarınnda yap cnnm ovu da bak ara sıra silinndi mi catladı gitti olur geç kalabilirsinn koyuluğu yakaladık 24-36 saat sonnra çatlama olur senn bu geceyide değerlenndir yarınnı da sperm 72 saat durabliyor cannlı rahat ol cnnm :)Silinmesini beklemiyim mi yani?? bugunden basla diyosun :))) silinince catlamis oluyoya o yuzden diyorum benim 1 gun fln kalmisti daha once boyle koyu hatta 1.5 gun fln?? Ay bilemedim.kafam karisiyo hep yaa(
Dostinex..Ilacın adı ne
bugünden başal bazen hemen siliniyor gün aşırı denersinSilinmesini beklemiyim mi yani?? bugunden basla diyosun :))) silinince catlamis oluyoya o yuzden diyorum benim 1 gun fln kalmisti daha once boyle koyu hatta 1.5 gun fln?? Ay bilemedim.kafam karisiyo hep yaa(
ovulasyon pik den 10 gün sonra çıkıyormuş gebelik testiHa bu arada adet dongusu 33 gun oldu ama gecikti diyemiyorum cunku ben 35-40 gunde bir adet oluyorum yabi duzenim oyle doktora gittim yumurtaliklarda skinti cikmadi genetik olarak o sekildeymis :)
Aa şüpheli iliskiden sonra 10 gün mü bekliyoruz .. iyiymis bilmiyordum catlatma ignesinden sonra 14. Gun belli oldugunu biliyordum .. Ama normalini bilmiyordumovulasyon pik den 10 gün sonra çıkıyormuş gebelik testi
yoğun araştırmalarım sonucu bu bilgiye ulaştım :)Aa şüpheli iliskiden sonra 10 gün mü bekliyoruz .. iyiymis bilmiyordum catlatma ignesinden sonra 14. Gun belli oldugunu biliyordum .. Ama normalini bilmiyordum
ama şöyle bir şey takıldı kafama bazılarının lh pik i 2 gün bazılarının bir kaç saat sürüyor, iki gün süren için bence 12 gün sonra çıkabilir. Yeminle prof olacak çocuk doğurana kadar :)))yoğun araştırmalarım sonucu bu bilgiye ulaştım :)
Valla canim aynen yaa amma arastiriyorum ben de okumadigim site kalmadi ama yine de burada sizlere sormak icimi rahatlatiyor ben tek gun cift cizgi yakaladim ertesi gun siliklesti bu arada idrarda cikar mi yani yarin test alip yapsam 12. Gunama şöyle bir şey takıldı kafama bazılarının lh pik i 2 gün bazılarının bir kaç saat sürüyor, iki gün süren için bence 12 gün sonra çıkabilir. Yeminle prof olacak çocuk doğurana kadar :)))
inş çıkar canım sabah lk idrar ile yap ama gün içinde yapma sıvı tüketimi çok etkiliyor inş hayırlı haberler verirsinValla canim aynen yaa amma arastiriyorum ben de okumadigim site kalmadi ama yine de burada sizlere sormak icimi rahatlatiyor ben tek gun cift cizgi yakaladim ertesi gun siliklesti bu arada idrarda cikar mi yani yarin test alip yapsam 12. Gun
Ayy ins canimmm sabah dersim yok nasil olsa ilk is gidip test almak olacak :) cikmazsa da uzulmucem ya daha ilk kez ovulasyon denedik gun asiri 15 gun degerlendirdik cift cizgiyi de yakaladik artik olmazsa vardir Rabbimin bir ayarladigi ama cikarsa hemen yazarim buraya :)inş çıkar canım sabah lk idrar ile yap ama gün içinde yapma sıvı tüketimi çok etkiliyor inş hayırlı haberler verirsin
tabi canım yılmak yok ilk çocukmu ilk aydan tutarmış birde :)Ayy ins canimmm sabah dersim yok nasil olsa ilk is gidip test almak olacak :) cikmazsa da uzulmucem ya daha ilk kez ovulasyon denedik gun asiri 15 gun degerlendirdik cift cizgiyi de yakaladik artik olmazsa vardir Rabbimin bir ayarladigi ama cikarsa hemen yazarim buraya :)
İlk cocuk tatlim iki yillik evliyim ilk iki ay oylesine denedik tutmadi ucuncu ay ovulasyon ile deneyelim dedik bu arada ben korunmadim iki yil boyunca esim korundu. İns tutmustur :) ben yine de 3 -4 adet test alayim dursuntabi canım yılmak yok ilk çocukmu ilk aydan tutarmış birde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?