Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İlk cocuk tatlim iki yillik evliyim ilk iki ay oylesine denedik tutmadi ucuncu ay ovulasyon ile deneyelim dedik bu arada ben korunmadim iki yil boyunca esim korundu. İns tutmustur :) ben yine de 3 -4 adet test alayim dursun
inş yarın negatif çıkarsa adetin geçmesini beklersin

Kizlaaar merhabalar allahıma çok şükür rabbim dualarımı kabul etti hamileyim şimdi dua sıram sizler için rabbim hepinizin gönlünün muradıni versin ... ben 4.5 aylık düşük yapmıştım çok zor bi durum ... şuan o kadar korkuyorum ki inşallah hayırlısıyla kucağıma alabilirim ..... kızlar bilgi olsun diye söylüyorum sadece bnm adet döngüm 30 gün adetimin 22. Gününde yumurtluyirum fakülte ücretsiz yumurtlama takibi yapıyor bende oraya gidiyordum hemde ovu testi yapıyordum gerçi aynı sonuç çıkıyor ikisi de ama kesin olsun istedim .... 22.günü catlama günün dedi doktor ovu testinde de 2 çok koyu kırmızı çizgi çıktı sadece o gece ilişki oldu ondan sonra hiç olmadı eşim şehir dışına çıktı çünkü .... yani yumurtamin çatladı gi çün tuttu hepimizn hakkında hayrlisi olsun

Masallah canim saglikla kucagina alirsin ins cok tesekkur ederiz bizlere de nasip olsun ins. Cinsiyeti belli degil daha demi

allah tamamına erdirsin

Ay cok sevindim gözünüz aydın. .inşallah bende hayırlısıyla kısa zamanda buraya hamile olduğumu yazarım

Kizlar test yaptim bugun ovu. 12. Gunu diye cikmadi saglik ocagina kan verecektim saati gecmis biraz daha bekleyelim bakalim

Eklentiler

• IMG_20151104_094040.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba kızlar bende ovu testi kullanmaya başladım bu ay . Reglime 4 gün var test yaptım bugunde asagida ki gibi ikinci çizgi çıktı yine asagida dün ve bugün yaptığım testler var yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• 1446627388406-2117464308.webp
    13 KB · Görüntüleme: 110
Merhaba kızlar bende ovu testi kullanmaya başladım bu ay . Reglime 4 gün var test yaptım bugunde asagida ki gibi ikinci çizgi çıktı yine asagida dün ve bugün yaptığım testler var yorumlayabilir misiniz
Canim bunlar ovu testi demi? 26. Gun ve ertesi gunu iyi degerlendir derim :)

Şairin Merhaba :)

Test yaptım ovu testi 16. Gün ovu günümdü reglime 5 gün vardı dün . Yaptım 2. Çizgi biraz belirgindi bugunde yaptım daha koyu ne diyosun yorum yapabilir misin

Eklentiler

• IMG-20151104-WA0012.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20151104-WA0000.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 110
sende adeti bekle bence bende de aynı durum olmuştu hatta daha koyuydu sonra çok kötü hayal kırıklığı oluyor ama bu günleri değerlendir belki yumurtlamadır, inş hamilelliktir..

sende adeti bekle bence bende de aynı durum olmuştu hatta daha koyuydu sonra çok kötü hayal kırıklığı oluyor ama bu günleri değerlendir belki yumurtlamadır, inş hamilelliktir..

Çok teşekkür ederim zaten kırmızı kartı görsemde ikna olmam çok zor oluyor
Benim testlerim bunlar hepsi

Eklentiler

• 1446628113241-444622917.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…