29-30-31 sonra açıldı hamilelerde açılmıyormuş ben ordan anladım yumurtlama olduğunuİnşallah çok teşekkür ederim . Sizin kaçıncı günler koyuydu peki
Denizcim benim ovu testleri cift cizgiden sonra siliklesti hep demek ki ben hamile degilim ya umidim gitti valla29-30-31 sonra açıldı hamilelerde açılmıyormuş ben ordan anladım yumurtlama olduğunu
29-30-31 sonra açıldı hamilelerde açılmıyormuş ben ordan anladım yumurtlama olduğunu
cnnm erkenn gebelik testi al bunnlarda adet geçtiktenn sonnra çıkıyorKizlar test yaptim bugun ovu. 12. Gunu diyecikmadi saglik ocagina kan verecektim saati gecmis biraz daha bekleyelim bakalim
Burada bulamam meryemcim ilcede gorev yapiyorum valla burada normal test bulduguma sukrediyorum :)cnnm erkenn gebelik testi al bunnlarda adet geçtiktenn sonnra çıkıyor
Merhaba canim.T çizgisinin C ile aynı olması gerek.26 daha koyu ama yapmaya devam et en koyuyu yakalayınca tamam yumurta tatlama aşamasında,catlayinca zaten sıvı akıntı akmaya başlar.Herzamankinden daha farklı yani sıvı akindi gelmeye başladıysa yumurta catlamistir canım.Gün aşırı iliskiye gir.Ve ilişki sonrasi 1 saat kalkma.inşallah hayirli haberini aliriz yakında.ilişki den iki üç saat once esine aci kahvede icirsen iyi olur...Şairin Merhaba :)
Test yaptım ovu testi 16. Gün ovu günümdü reglime 5 gün vardı dün . Yaptım 2. Çizgi biraz belirgindi bugunde yaptım daha koyu ne diyosun yorum yapabilir misin
çokm sevinndimm cnnm nne kadar hcg çıktı cnnmKizlaaar merhabalar allahıma çok şükür rabbim dualarımı kabul etti hamileyim şimdi dua sıram sizler için rabbim hepinizin gönlünün muradıni versin ... ben 4.5 aylık düşük yapmıştım çok zor bi durum ... şuan o kadar korkuyorum ki inşallah hayırlısıyla kucağıma alabilirim ..... kızlar bilgi olsun diye söylüyorum sadece bnm adet döngüm 30 gün adetimin 22. Gününde yumurtluyirum fakülte ücretsiz yumurtlama takibi yapıyor bende oraya gidiyordum hemde ovu testi yapıyordum gerçi aynı sonuç çıkıyor ikisi de ama kesin olsun istedim .... 22.günü catlama günün dedi doktor ovu testinde de 2 çok koyu kırmızı çizgi çıktı sadece o gece ilişki oldu ondan sonra hiç olmadı eşim şehir dışına çıktı çünkü .... yani yumurtamin çatladı gi çün tuttu hepimizn hakkında hayrlisi olsun
Merhaba canim.T çizgisinin C ile aynı olması gerek.26 daha koyu ama yapmaya devam et en koyuyu yakalayınca tamam yumurta tatlama aşamasında,catlayinca zaten sıvı akıntı akmaya başlar.Herzamankinden daha farklı yani sıvı akindi gelmeye başladıysa yumurta catlamistir canım.Gün aşırı iliskiye gir.Ve ilişki sonrasi 1 saat kalkma.inşallah hayirli haberini aliriz yakında.ilişki den iki üç saat once esine aci kahvede icirsen iyi olur...
Merhaba canim.T çizgisinin C ile aynı olması gerek.26 daha koyu ama yapmaya devam et en koyuyu yakalayınca tamam yumurta tatlama aşamasında,catlayinca zaten sıvı akıntı akmaya başlar.Herzamankinden daha farklı yani sıvı akindi gelmeye başladıysa yumurta catlamistir canım.Gün aşırı iliskiye gir.Ve ilişki sonrasi 1 saat kalkma.inşallah hayirli haberini aliriz yakında.ilişki den iki üç saat once esine aci kahvede icirsen iyi olur...
Nezaman adet olacaksın.Daha cok varmı?Belkide hamilesin ondan.Yoksa iki kez yumurtlama munkun değil16. Günümde gördüm ben çift çizgiyi akintimi da takip ettim . Ben yumurtlama dönemi bitti ama yine de bakiyım dedim gebelik için dün ve bugün bugün daha netleşti
Nezaman adet olacaksın.Daha cok varmı?Belkide hamilesin ondan.Yoksa iki kez yumurtlama munkun değil
Goguslerde hassasiyet ve sabahları baş agrisyla uyanmaya baslarsa n hamilesin inşallah.Genede teste devam et bak bakalım akıntı olacakmi olmayacakmi.Olmazsa yumurtlama yok demektir.Ayinb11 inde de gebelik testi yap belli olur inşallah canim hadi hayırlısı.Ben ayin 9 unda regl olcam . 5 gün kaldı reglime
canım inş hamilesindir ama en kötüye alıştırmak lazım kendini sonra büyük hayal kırıklığı oluyor.benim idrar pozitik kan negatif çıkdıDenizcim benim ovu testleri cift cizgiden sonra siliklesti hep demek ki ben hamile degilim ya umidim gitti valla
30 günRegl dongun peki kaç gün ?? Şaşırdım ben iki kere mi yumurtlicam acaba
cnm erken gebelik testleride çok güvenilir değil ben araştırmıştım en güzeli sabredip adeti beklemek tek çizgi insanın midesini bulandırıyorBurada bulamam meryemcim ilcede gorev yapiyorum valla burada normal test bulduguma sukrediyorum :)
annladım cnnm o zmnn adetinn geçmesinni bekle cnnmBurada bulamam meryemcim ilcede gorev yapiyorum valla burada normal test bulduguma sukrediyorum :)
Benim komsumun buna benzer enteresan bişey olmuştu.Komşunun adeti 2 ay gecikmisti gitti dr. normal testte çıkmamıştı kan testindede negatif çıkmıştı diye dr adet sokturucu ilac vermişti ama kullanmadı başka dr.gitti alttan ultrasyonla muayene ettiğinde cocugun kesesini görüyor hamilesin diyor.Demem oki sabrın sonu selamettir arkadaşlar.Sabirla günlerimizi takip etmeye devam edelim.Bende yeni adet oldum bitince ovul testine tekrar başlayacam.Geçen ayım denemeydi bu ay uygulamak nasib olur insaallhcnm erken gebelik testleride çok güvenilir değil ben araştırmıştım en güzeli sabredip adeti beklemek tek çizgi insanın midesini bulandırıyor
evet canımda onlar gün aşırı ilişkiye devam etmiştir mutlaka benim öyle bir ihtimali yok son ilişki 25 de oldu şimdiye çıkaması lazımdıBenim komsumun buna benzer enteresan bişey olmuştu.Komşunun adeti 2 ay gecikmisti gitti dr. normal testte çıkmamıştı kan testindede negatif çıkmıştı diye dr adet sokturucu ilac vermişti ama kullanmadı başka dr.gitti alttan ultrasyonla muayene ettiğinde cocugun kesesini görüyor hamilesin diyor.Demem oki sabrın sonu selamettir arkadaşlar.Sabirla günlerimizi takip etmeye devam edelim.Bende yeni adet oldum bitince ovul testine tekrar başlayacam.Geçen ayım denemeydi bu ay uygulamak nasib olur insaallh
Komşunun sadece adet bitiminde bir defa ilişki olmuş ve memlekete annesi gile gitmişti.Eşi de yanında yokmuş.orda 1.5 2 ay kalinca adet olmuyor annesi dr.götürüyor...Olmasi mumkun olmayan şeylerle karsilasabiliriz bazen.Sabirla yola devam inşallah.Sende herhangi bi sıkıntı yoksa bizim buradarda anlayan kadınlar var göbek kaldiriyorlar kaldırdiktan sonra hamile kalanlar cok var.Onu deneseydinevet canımda onlar gün aşırı ilişkiye devam etmiştir mutlaka benim öyle bir ihtimali yok son ilişki 25 de oldu şimdiye çıkaması lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?